Reken Test v1.9
Kies hoe moeilijk
Kies RekenFunctie

?

Score Speler:
Naam:
Goed:
0
Fout:
0
Nauwkeurigheid:
0%
Snelheid:
0 sec
- - - - - - Top Scores - - - - - -
Naam
Moeilijkheid
Nauwkeurigheid
Snelheid
Instructies

Voor dat je begint, selecteer dan eerst hoe moeilijk je het wil doen en ook wat je wil doen (Optellen, Aftrekken ed.). Deze opties zijn boven aan de pagina te vinden en kunnen alleen worden gewijzigd als het spel is gestopt. De optie "Kies hoe moeilijk" geeft aan tot welke getallen de rekensommen gaan, (0-10 betekend dat de sommen kunnen gaan van 0+0 tot 10+10.

Om een nieuw spel te starten, klik op de 'Nieuwe Speler' knop. Vul je naam in, en klik dan op de 'Start Spel' knop en begin met het beantwoorden van de rekensommen. Om een vraag goed te beantwoorden, klik dan op de juiste knop onder het antwoord wat jij wil geven.

Het spel houd bij hoeveel antwoorden jij goed en fout hebt, en ook hoe lang je er over hebt gedaan om een goed antwoord te geven (in seconden). Je kan het spel altijd stoppen door op de knop 'Stop Spel' te klikken. Dit zal dan je huidige score bij de Topscore zetten ondeeraan de pagina.

Om te wisselen van speler, klik op de 'Nieuwe Speler' knop. Als je wisselt van speler, de vorige speler zijn score wordt dan toegevoegd aan de Top Score.Home