1-11-11 
Hallo Allemaal,

Hier ben ik dan toch weer heel even kort met een klein maar HEEEEEL GOED bericht. Ik ben gisteren met mijn pappie en mammie weer in het ziekenhuis geweest bij de cardioloog :dokter:, en het ziet er goed uit :duim:. Het is allemaal stabiel gebleven, mijn linker hartspier is wel iets verdikt maar dat is normaal volgens de cardioloog. En ik mag weer lekker 3 maandjes wegblijven :wave: .

Nou tot een volgend keertje dan maar weer. :bordjezwaai:


[ 1 commentaar ] ( 506 bekeken )
Vrijdag 30 september 2011 
Hallo vriendjes en vriendinnetjes van me,

Hier dan eindelijk weer eens een kleine update over hoe het met mij gaat.
Het gaat lekker lekker met mij (en natuurlijk ook met mijn pappie en mammie):threesome:.
Mijn maatje 68 is al regelmatig te klein en heb dan ook al vaak maatje 74 aan, en dat komt omdat ik dan ook al weer 8 hele kilo's weeg. Ik word al lekker zwaar omdat ik zo lekker kan eten, lekker een bruine boterham met smeerkaas (Hmmmmm), en ook als avondeten een lekkere pot groenten. Ik ben dol op een lekker potje bruine bonen, worteltjes met rijst en kip en een stoofpotje met tomaatjes, worteltjes & rundvlees en daarna een lekker danoontje (powerrrrr) :lollegs:.
Ik kan ook als ik lekker op me buik lig mezelf omdraaien naar me rug :swing:, ik probeer nu ook rechtop te gaan zitten en dat gaat iedere keer weer een stukje beter. Na mijn avondeten mag ik ook nog lekker naar Sesamstraat kijken en dat vind ik heel erg leuk. Vooral Bert & Ernie vind ik heel leuk, daar zit ik dan ook lekker tegen terug te praten in me eigen taaltje, ik zit soms ook heel hard te brabbelen als me mamma bij de AH boodschappen aan het doen is, dat deed ik ook toen ik in een winkel Bumba zag liggen mamma heeft die dan ook maar megenomen voor me (en daar ben ik dan ook wel blij mee).

Er komen ook nog wel wat nieuwe foto's aan maar dat moet me pappie doen, ik zal wel tegen hem zeggen dat hij dat maar snel moet doen. Want dan kunen jullie zien hoe ik ben gegroeid en groter ben geworden.

Nou dit was het weer voor deze keer, en kom snel weer terug om mijn nieuwe foto's te bekijken.

Dag vriendjes & vriendinnetjes, tot een volgende keer :bordjezwaai: .


[ voeg commentaar toe ] ( 464 bekeken )
Zaterdag 27 Augustus 2011 
Hallootjes allemaal,

Hier ben ik dan eindelijk weer eens een keertje.
Ik ben in al die tijd weer een hoop gegroeid en aangekomen en er is natuurlijk ook een hele boel gebeurd.
1 Augustus weer voor controle terug geweest naar het Juliana Kinderziekenhuis, en de cardioloog :dokter: kon zien dat mijn linkerhelft van mijn hartje :hartje: weer helemaal goed is, dat is na mijn bezoek in het LUMC goed gaan groeien :duim:. Ik ben flink gegroeid en aangekomen ik heb nu heel vaak maatje 68 aan (maatje 62 is me regelmatig al te klein). Mama heeft mij vorige week nog eens op de weegschaal gelegd en toen zat ik bijna op de 7 kilo :wegen: en daar zit ik nu op zeker al overheen. Dat komt omdat ik heel lekker eet iedere keer, 's morgens lekker een bordje pap, tussendoor een lekker fruithapje dan een flesje, dan ga ik lekker slapend uitbuiken daarna drink ik weer een fles leeg en dan krijg ik lekker een potje groente en een heeel lekker toetje en tussendoor mag ik ook nog leker een klein flesje limonade opdrinken.
Gisteren toen ik bij mijn tante was begon ik me al een beetje om te draaien en vandaag heb ik mezelf in de box helemaal omgedraaid :cheer:, van mijn rug lekker op mijn buikje en terug draaien lukt nog niet. Ik heb vandaag toen ik lekker met pappa in bad zat :bad: lekker voor het eerst mijn grote teen geproefd, en ik moet je eerlijk zeggen die smaakte wel lekker (het is weer eens wat anders dan me duimpje) :lol: .

Nou ik ben nu echt wel een beetje moe :gaap: , dus ik ga lekker naar mijn bedje toe :sleeping:.

Tot een volgend keertje maar weer.

Toeteledokie. :bordjezwaai:

[ voeg commentaar toe ] ( 374 bekeken )
Donderdag 7 Juli 2011 
Hallo allemaal,

Hier ben ik dan weer een keertje.
Heb je mijn nieuwe profielfoto al gezien? Ja, dan kan je daar zien dat mijn mondje lekker onder zit.
Ik heb van de week mijn eerste (halve) potje met peertjes mogen opeten, en dat vond ik best wel lekker en nu mag ik iedere dag een half potje lekker opsmikkelen.
Ik ben ook met pappie en mammie lekker in het grote bad geweest :bad: , en dat vond in helemaal leuk. Daarna was ik ook best wel een beetje moe :gaap: en viel ik lekker in slaap :zzz: . Mammie heeft mij gisteren ook weer op de weegschaal gelegd, en wat denk je?? De weegschaal bleef nu pas steken op 5450 gram wat gaat dat toch snel dat zwaarder worden.
Dinsdag ook nog bij het consultatiebureau geweest (en mijn pappie was er nu ook bij) voor mijn prikjes, en die vond ik niet leuk.

Nou nu weet ik even niks meer te vertellen, dus tot een volgend keertje maar weer.

Baai baai, zwaai zwaai :bordjezwaai: .


[ voeg commentaar toe ] ( 647 bekeken )
Donderdag 30 Juni 2011 
Hallo allemaal,

Hier ben ik dan weer eens met een bericht van hoe het hier allemaal gaat.
Nou daar kan ik dan lekker kort over zijn, het gaat hier . . . . . . . . . . . . . Goeeeeeeeeeeeeeeeed :banana: :bananadance: :banana: .
Ik zit of lig hier lekker in me velletje, ik slaap in de nacht nu lekker door en wordt dus niet meer wakker (ook niet van de onweer), mamma of pappa moeten mij 's morgens gewoon wakker maken voor mijn fles.
Mijn fles vind ik ook nog steeds heerlijk, ik krijg nu 5 flessen over de hele dag en dan zit er gewoon 200ml lekkere melk in en die drink ik met gemak leeg. Ik ben ook lekker vaak aan het lachen :lachen: en ga ook steeds veel meer dingen pakken en ik maak ook steeds meer geluidjes. Je ziet me ook bijna groeien, ik weet niet of me pappie pokon in me flesje doet maar ik kom lekker aan. Ik weeg nu al meer dan 5 kilo, 5160 Gram om precies te zijn.

Nou ik moet er weer vandoor, lekker slapie doen.

Baai baai :byebye: .

[ 4 commentaren ] ( 521 bekeken )
Zondag 12 juni 2011 
Kiekeboe,

Daar ben ik dan weer eens.
Eindelijk weer eens een lekker lang weekend, en dat betekent dan ook weer lekker een dagje extra tussen pappie en mammie in liggen :slapen: na me fles 's morgens vroeg.
Ik leer hier steeds meer dingetjes, ik kan nu al lekker wat beetpakken en vasthouden, en als ik dan een vinger van pappie of mammie heb dan stop ik die gelijk in me mondje. In me flesje zit nu 165cc melk, en dat slurp ik dan ook graag allemaal naar binnen :fles: om daarna een lekker boertje te laten, soms komt er ook een ander soort van boertje uit en mijn pappie en mammie vinden dat dan maar stinken :lol: . Ik kom ook nog steeds lekker aan en ik weeg nu al 4280 gram.

Nou ik gaat weer lekker slapie doen :sleeping: , dus . . .

Hastalapasta allemaal :bordjezwaai: .

[ voeg commentaar toe ] ( 533 bekeken )
Woensdag 1 Juni 2011 
Hoi hoi,

Ik heb vandaag weinig te vertellen.
Het enigste wat ik te vertellen heb is dat ik afgelopen nacht weer lekker heb doorgeslapen in mijn eigen bedje :babyslaap:, en dat ik al bijna 4 kilo (3960 gram) :wegen: weeg. Goed :duim: he ???

Nou dit was het weer.

Baai baai zwaai zwaai allemaal.
:byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 553 bekeken )
Maandag 30 Mei 2011 
Kiekeboetjekoe,

Hier ben ik dan weer eventjes.
Het gaat hier helemaal lekker, ondanks mijn verkoudheidje :snif:.
Mijn pappa heeft gisteravond mijn bedje in mijn eigen kamer gezet, en ik mocht dan ook eindelijk in mijn eigen kamer slapen na al die tijd. JAHOEE!!! :hosanna:
Als de gordijntjes dicht zijn is het heel donker in mijn kamertje, maar ik ben een hele grote jongen en ben niet bang hoor in het donker. Ik heb zelfs heerlijk geslapen, maar vanochtend vroeg mocht ik na mijn flesje :fles: wel weer even lekker bij mamma in bed slapen.
Nou dat was het weer want ik moet nu weer naar mijn bedje toe.

Toeteledokie allemaal.
:bordjezwaai:

[ 1 commentaar ] ( 466 bekeken )
Donderdag 26 Mei 2011 
Hey hallo daar ben ik weer eventjes,

Vandaag moest ik voor mijn heupjes terug komen in het Juliana Kinderziekenhuis. Ik moest terug komen omdat ik toen ik nog lekker warm in mamma haar buik zat, een beetje dwars lag. Ik lag toen in stuit en moest nu een echo laten maken.
De echo laten maken deed geen zeer, ik heb zelfs een beetje liggen lachen toen ik op de tafel lag. De echo's zijn goed gelukt omdat ik goed stil lag (pappie hield me vast maar niet verder vertellen hoor), en volgens die meneer zag het er allemaal goed uit. Maar voor de echte uitslag moeten we wachten want de dokter die er naar moet kijken is op vakantie.

Nou ik gaat weer slapie doen hoor.[ voeg commentaar toe ] ( 466 bekeken )
Woensdag 25 Mei 2011 
Kiekeboetjekoe,

Hier ben ik dan weer eens even.
Het duurt nog maar heel even en dan kan ik een paar hele leuke kleertjes al niet meer aan. Ik krijg dan ook steeds meer in mijn flesje :fles: waardoor ik dus lekker aan het groeien ben en ik weeg dan ook al 3810 gram :wegen:.
Afgelopen maandag had ik het minder naar mijn zin, ik had het warm mijn temperatuur was wat hoger en daar door moest ik ook wel veel huilen .
Pappa en mamma hebben mij toen in een lekker warm badje gedaan en lekker gewassen :bad:, daarna lekker me flesje en toen mocht ik lekker tegen pappa aan op de bank in slaap vallen :slaapbank:. 's Nachts lekker doorgeslapen :babyslaap: en toen de volgende dag weer een stuk lekkerder wakker geworden. Het gaat nu weer lekker met mij, maar ik heb wel een snotneusje overgehouden :snif:. Ik ben dus verkouden geworden, en mammie en pappie vertroetelen mij dan ook wel nu (doen ze toch wel hoor).

Nou dit was het weer voor vandaag, ik gaat weer lekker slapie doen.

Toeteledokie :babydag:

[ voeg commentaar toe ] ( 57 bekeken )
Woensdag 18 Mei 2011 
Halokidokie allemaal,

Hier dan weer eens een berichtje van mij.
Gisteren weer een mijlpaaltje in mijn leven bereikt, ik was gisteren (Dinsdag 17-Mei) 3 maanden oud.
Ik voel me op en toppie het gaat lekker super hier, dus niks te klagen hier.
In de nacht word ik nog wel wakker maar het tijdstip dat ik wakker wordt is wat later geworden. Als ik dan wakker wordt is dat pas om ongeveer half vijf in de ochtend, en mijn pappie en mammie hopen dan ook dat ik lekker snel door ga slapen (want dan kunnen ze natuurlijk ook doorslapen, de slaapkoppen).
Ik ben ook lekker steeds aan het lachen tegen iedereen, en als ik samen met mamma wakker wordt ben ik gelijk aan het lachen naar me mammie.
Ik ben ook lekker aan het groeien (in de lengte en breedte) en ik ben over de 7 pond heen, ik weeg nu 3660 gram.

Nou ik moet weer gaan slapen, dus tot de volgende keer maar weer.


Toeteledokie allemaal.

[ voeg commentaar toe ] ( 530 bekeken )
Maandag 2 Mei 2011 
Jaaaaa HALLO allemaaaal :itsme:.
Vanmorgen toen mijn pappie uit de douche kwam :douchen: ,heb ik me mammie wakker gemaakt.
Ik had geen zin meer om te slapen, en daar was me mammie niet echt blij mee :humeur:.
Vanmiddag weer meegeweest met mammie en pappie naar het LUMC voor controle. Ik moest daar natuurlijk in mijn blote billetjes weer eens op een koude weegschaal gaan liggen, en daar sloeg de weegschaal uit naar 3350 gram. Ik kreeg ook weer allemaal plakkertjes op me lichaam geplakt en toen gingen ze een ECG en daarna ook nog eens een echo maken.
En alles was prima in orde :super:. Alles zag er nog goed uit en de dokter :dokter: was zeer tevreden met me.
De dokter vertelde wel dat ik ooit nog wel eens terug moet komen voor mijn hartklep, maar hij kan natuurlijk niet zeggen wanneer. En daarom moet ik ook terug blijven komen voor controle, maar dat mag gelukkig weer hier vlakbij in het Juliana Kinderziekenhuis.

Nou dat was het weer voor vandaag, doei doei allemaal :bordjezwaai: .


[ 2 commentaren ] ( 569 bekeken )
Koninginnedag 2011 
Hallo allemaal,

Iedereen lekker koninginnedag vieren vandaag :koninginnedag:.
Vanmiddag lekker even naar mijn neefjes kijken in het park.
Daar worden vandaag allemaal leuke dingen gedaan.
Morgen lekker naar een oom en tante toe heel ver weg, dan kan ik lekker slapen in de auto.
Vandaag heeft mijn mammie me weer op de weegschaal gelegd, en wat denken jullie, ik weeg al 3310 gram het bier en chips dieet werkt dus goed (grapje hihihihi :lol:).

Nou nu ga ik weer slapie doen want dan kan ik vanmiddag lekker even naar het park.

Doei allemaal.

[ voeg commentaar toe ] ( 501 bekeken )
Maandag 25 april 2011 
Hallo allemaal, en toeteledokie paashaas,

Zo eindelijk weer eens een lekker en lang weekend gehad samen met mijn mammie en pappie.
Lekker genoten van het weer met ze allen (maar ik heb niet in het zonnetje gezeten hoor). Alles gaat weer helemaal lekker met mij, ik voel me helemaal okiedokie. Van het weekend ook weer lekker in me blote billetjes op de weegschaal gelegen en ik ben al 3,15 kilo, wat ben ik al een zwaargewicht he?
Nou ik moet weer stoppen want het is allang weer bedtijd voor mij.

Doei doei allemaal.

[ voeg commentaar toe ] ( 487 bekeken )
Dinsdag 19 April 2011 
Hallokidoki,

Hier weer eens een berichtje van de jongste telg uit de Knoester Clan.
Het gaat helemaal lekker met ons hier.
Pappie, mammie en ik slapen weer helemaal lekker, ook al slaapt me pappie wel eens door de wekker (of mijn gehuil) heen.
Ik had de afgelopen week wel wat moeite om poepie te doen, en mammie en pappie hebben een klein weekje van alles geprobeerd en weinig hielp. Toen heeft me mammie maandag maar even de dokter opgebeld en toen kreeg ik een poedertje, en het gaat al weer een stukkie makkelijker.
Mammie heeft me van ochtend ook weer eens in me blote billen (gelukkig is de temeratuur nu veel beter) op de weegschaal neergelegd, en wat denken jullie ??? IK BEN DE 3 KILO GEPASSEERD!!! ik weeg namelijk 3020Gram.

En ik wil iedereen bedanken die mij heeft mogen bewonderen voor alle mooie cadeau's die ik heb gekregen.

Nou ik gaat weer lekker slapie doen en lekker verder groeien.

Hasta la Pasta allemaal.


[ 4 commentaren ] ( 538 bekeken )
woensdag 13-4-11 
Hoi pipeloi,

Hier ben ik dan weer eens met een berichtje over hoe het met mij gaat.
Ik voel me helemaal op en top lekker, het gaat goed met me.
Mijn mammie heeft me ook weer eens gewogen, en ik weeg al weer 2880 gram. Mijn mammie houdt mij 's avonds ook niet meer vast als we allemaal gaan slapen, dat mag niet meer van pappie. Ik moet een beetje alleen leren slapen en mijn mammie moet ook goed gaan slapen van pappie.
Dus nu ligt mijn pappie lekker naast mij te slapen en mammie en ik slapen nu best lekker.

Nou ik moet nu na me flesje weer lekker me bedje in.

Toeteledokie allemaal en tot de volgende keer.

[ voeg commentaar toe ] ( 528 bekeken )
Hallokiedokie 
Hallo allemaal,

Hier ben ik weer eens.
Deze week lekker genoten van het mooie weer, en lekker met me mammie wezen wandelen in het zonnetje. Mamma heeft me ook weer eens op de weegschaal neergelegd in me blote billetjes, en wat denken jullie ?? Ik weeg al weer 2,8 Kilo, wat begin ik al lekker zwaar te worden he.
Er zijn ook al veel vriendjes en vriendinnetjes langs geweest om naar mij te komen kijken, maar er moeten er nog veeeel meer langskomen. Dus bel me mammie of pappie maar lekker op als jullie willen zien of ik op me mammie of pappie lijk.

Nu moet ik weer slapie gaan doen,
dus tot een volgend keertje dan maar weer.

Hastalapaste allemaal.


[ 1 commentaar ] ( 560 bekeken )
Zaterdag 2-4-11 
Dag vriendjes en vriendinnetjes,

Ik laat eindelijk weer een wat van mij horen hier.
Ik, mammie en me pappie zijn nu inmiddels weer een weekje thuis, en het gaat helemaal goed met ons.
Deze week was best wel een beetje saai, me pappie moest weer elke dag werken.
Maar wat dan weer wel lekker is, is dat als mijn pappie naar ze werk moet ik lekker bij mammie in bed mag liggen.
Verder heb ik iedere keer steeds te snel me flesje leeg, en dat is niet goed he want ik krijg dan pijn in me buikje. Me mamma heeft dan ook iets gehaald zodat de melk in me flesje iets dikker wordt. Me pappie en mammie hebben vandaag ook de hele dag op me neefjes gepast, en ik vond dat ook wel leuk want ze zijn heeel lief voor mij.
Vandaag was het weer lekker weer en we zijn dan ook lekker met ze alle boodschapjes wezen doen (me neefjes kregen ook een lekker plakje worst van de slager). En morgen gaan we nog lekker een dagje uitslapen (dat denken mijn pappa en mamma hahahahaha).

Nou ik gaat weer lekker me bedje in.

Tot later vriendjes en vriendinnetjes.


[ voeg commentaar toe ] ( 535 bekeken )
Dinsdag 29 maart 2011 
Hallo allemaal :bye:,

Vandaag een beetje saaie dag gehad, me pappie moest weer gaan werken :suf: .
Maar ik heb wel lekker met mijn mammie boodschapjes gedaan :winkelen:, en ik moest ook bijna in mijn blote billen liggen bij een vreemde dame op het consultatiebureau.
Ik was ook wel weer blij dat mijn pappie weer thuis kwam na zo'n lange dag (kon ik weer lekker knuffelen :friends: met hem).

Nou ik ga weer lekker slapie doen mensen, dus tot een volgend keertjuh.


[ voeg commentaar toe ] ( 446 bekeken )
EINDELIJK WEER THUIS 
EINDELIJK WEER THUIS

:welkomthuis: :welkomthuis: :welkomthuis:
HALLO ALLEMAAL,

VANOCHTEND WAS HET EVEN WACHTEN OP DE ZAALARTS, MAAR TOEN DIE KWAM MOEST HIJ MIJ NOG EVEN NAKIJKEN.
DAARNA MOEST IK OOK NOG EVEN EEN FLESJE DRINKEN, EN TOEN . . . .


MOCHT IK EINDELIJK LEKKER MET PAPPA EN MAMMA MEE NAAR HUIS

NU KUNNEN PAPPA, MAMMA EN IK ECHT LEKKER GAAN GENIETEN VAN ELKAAR.:welkomthuis: :welkomthuis: :welkomthuis:

[ voeg commentaar toe ] ( 485 bekeken )
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
JOEPIE DE POEPIEEEEEEEE :feest:

:groepsdans: :groepsdans: :groepsdans:

De dokter heeft alles goedgekeurd en ik mag morgen weer lekker naar huis.

:confetti: :champagne: :popcorn: :bananadance: :banana: :bananadance: :vuurwerk:

[ 3 commentaren ] ( 611 bekeken )
Vrijdag 25-3-11 
Hallo vriendjus en vriendinnetjus,

Gisteravond lekker rustig door gebracht op de afdeling IC, waar ze zeer goed voor mij hebben gezorgd. Tegen mijn pappie en mammie werd verteld dat ik heel lief ben geweest en zoet heb liggen slapen. Vanochtend heeft mijn mammie mij lekker een beetje gewassen en ze mocht me ook al weer een lekkere fles geven (goh wat had ik daar een trek in zeg).
Ik ben om 11 uur weer samen met mijn mammie en pappie naar de babyzaal terug gebracht waar ik nu heerlijk in mijn bedje lig.
Ik lig nog wel aan een monitor en dit is omdat ik nog een drukverbandje heb en ze mij 24 uur lang even in de gaten moeten houden.
De zaaldokter is ook nog even langs geweest om mij even te bekijken en die vond al dat ik er een stuk beter uit zie, en is wel tevreden met hoe het nu met mij gaat. Vanmiddag om 18 uur mag ik van de monitor af en zal de zuster (ik hoop een leuke) om 17 uur mijn verband eraf halen.

Ik heb net weer een echo gehad en als de dokter die goed vindt mag ik heel heel heeeel misschien morgen al weer naar huis.


Nou nu weet ik helemaal niks meer te vertellen, dus ik ga maar weer lekker proberen te slapen.
Dag vriendjus en vriendinnnetjus tot de volgende keer.


[ voeg commentaar toe ] ( 493 bekeken )
HET ALLER BESTE NIEUWS TER WERELD! 
HOERAAAAAA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

GOED NIEUWS :cheer: GOED NIEUWS :clap: GOED NIEUWS:cheer:

OM 17:15 UUR KWAM DE VERPLEEGKUNDIGE DE OUDERKAMER OP EN RIEP DE OUDERS VAN DUNCAN, MIJN PAPPIE, MAMMIE EN TANTE DEBBY (want die was er ook bij) SPRONGEN OP WANT DIE ZATEN HEM TOCH BEST WEL FLINK TE KNIJPEN. ZE MOESTEN MEE MET DE VERPLEEGKUNDIGE EN DE DOKTER, EVEN EN GESPREK IN EEN ANDERE KAMER. DAAR VERTELDE DE DOKTER DAT ALLES NAAR WENS WAS VERLOPEN EN DAT ALLES GOED WAS GEGAAN. ZE VERTELDE DAT DE VERNAUWING IN MIJN HARTSLAGADER ZO WAS VERHOLPEN DAT HET DRUKVERSCHIL IN MIJN HARTKAMERS WEER BIJNA ZO IS ALS DAT HET HOORT TE ZIJN EN DAT MIJN AORTAKLEP EEN BEETJE WAS GAAN LEKKEN MAAR DAT DAT ACCEPTABEL IS EN BINNEN DE GRENZEN VALT. OMDAT IK VRIJ LAAT VAN DE OPERATIEKAMER KWAM WAS BESLOTEN OM MIJ GELIJK NAAR DE INTENSIVE CARE TE BRENGEN.
DIT IS BESLOTEN DOOR DE DOKTER OMDAT ZE MIJ VOOR ALLE ZEKERHEID EEN BLOEDTRANSFUSIE HEBBEN GEGEVEN OMDAT IK NOG EEN BEETJE KLEIN BEN EN WEINIG RESERVES HEB OPGEBOUWD IN MIJN LEVENTJE (en ze kunnen me daar even zeer goed in de gaten houden).

Pappie en mammie en me tante Debby zijn ook al bij mij wezen kijken en ze hadden traantjes (met tuiten hoor) van geluk, en morgen komt mamma helpen om mij lekker te wassen.
En als alles vanacht en morgenochted goed gaat mag ik morgen weer lekker terug naar de babyzaal waar ik eerst lekker bij mammie lag te slapen.

Nou dit was het weer voor vandaag, ik ben zeer moe en moet gaan slapen en aansterken voor morgen zodat ik weer lekker van de IC af mag.

HASTA LA PASTA ALLEMAAL

:hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna:

[ 4 commentaren ] ( 602 bekeken )
BREAKING NEWS OP DONDERDAG 24-3-11 
Hallo allemaal,

Vanacht had ik geen zin meer om bij mamma te slapen, ik heb lekker de hele tijd liggen bleren.
Mamma heeft pappa toen gebeld en die is met mij lekker op de bank gaan slapen.

Ik moest vanaf 8 uur s morgens nuchter zijn dus vlak voor 8 uur nog even snel een lekker flesje naar binnen gelurkt. Om 9 uur moest er nog wat bloed geprikt worden bij mij en toen hebben ze ook maar gelijk het infuus alvast aangebracht. Ook mocht ik voor 12 uur nog lekker een flesje suikerwater. Daarna heb ik heerlijk liggen slapen totdat de zusters mij om 14.45 kwamen halen voor mijn katheterisatie.
Mamma en pappa hebben mij toen snel omgekleed en zijn ook meegeweest om mij weg te brengen naar de knappe doktertjes.

Nu zitten mijn pappie en mammie in spanning af te wachten hoe het allemaal met mij gaat, en wanneer ze weer naar mij toe mogen.

Allemaal duimen (wel met twee duimen he) voor mijn pappie, mammie en mij.

Tot laters allemaal.


[ voeg commentaar toe ] ( 553 bekeken )
Woensdag 23-3-11 
Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Vannacht lekker bij mijn pappie geslapen, en niet in mijn eigen bedje.
Vanochtend is de cardioloog weer langs geweest bij ons en hij heeft mijn pappie en mamie gesproken. De hartkatheterisatie gaan ze morgenmiddag (donderdag) doen bij mij, ze verwachten dat ik rond de klok van 3 uur aan de beurt ben. En vandaag is het verder wachten op andere doktoren die mij willen zien en die even met mijn pappie en mammie willen praten.

Nou, nu ga ik denk ik maar weer slapie doen of ik ga mezelf eens even lekker wakker houden.

Dit was het weer voor nu.
Dag vriendjes en vriendinnetjes.


PS. ik krijg om 8 uur al mijn infuus en moet vanaf dat moment nuchter blijven.

[ 1 commentaar ] ( 576 bekeken )
Dinsdag 22-3 
Hallokidokie allemaal.

Hier weer een kleine update.
Ik zou vandaag gekatheteriseerd worden, maar wat wil het gevalletje nu zijn ???
Er is geen chirurg beschikbaar
Het zou zo moeten zijn dat als de cardioloog mij gaat katheteriseren er een chirug standby moet staan voor als de katheterisatie niet goed gaat.
Ik moet nu hier blijven totdat ze mij gaan helpen en dat kan tot uiterlijk dinsdag 29-3 gaan duren. Mijn pappie en mammie hebben hierover hun ongenoegen geuit tegenover de artsen hier in het ziekenhuis en pappie zei ook nog "al moet er een arts uit Groningen komen, dat maakt mij niet uit".
De artsen hier in het ziekenhuis gaan nu hun best proberen te doen om de agenda's van de cardioloog en de chirurg op elkaar af te stemmem zodat ik mijn behandeling ga krijgen.

Nou voor vandaag was dit het weer, en morgen hopen mijn pappie mamme en ik meer te weten.

Hasta la pasta allemaal.


[ 2 commentaren ] ( 597 bekeken )
BREAKING NEWS Vrijdag 18-3-11 
Hallo allemaal,

Hier even wat breaking news.

Zoals iedereen wel al zal weten ben ik geboren met een vernauwing in mijn aorta (hartslagader). Iedereen weet dan ook dat ik onder controle ben bij de cardioloog in het JKZ.
Afgelopen maandag 14-3 ben ik met mijn pappa en mamma weer terug geweest voor controle. De dokter was zeer blij dat ik weer flink was gegroeid maar toch ook wel zeer bezorgd dat mijn hartje het weer flink wat zwaarder heeft gekregen. De dokter heeft bloed laten prikken bij mij door een hele aardige zuster, hij heeft dat laten onderzoeken en daarna heeft hij overleg gehad met de doktoren in Leiden (het LUMC).
Vandaag werdt mijn mamma gebeld door de cardioloog en een dokter van het LUMC, en die vertelden mijn mamma dat ik Maandag 21-3 naar het LUMC in Leiden moet komen en dat ik Dinsdag dan een hartkatheterisatie krijg.
Dit is nodig omdat mijn linkerhartkamer nu zeer hard moet werken omdat door de vernauwing mijn rechterhartkamer niet goed kan werken, en als ze niks doen mijn linkerhartkamer het vrijwel zeker over ongeveer 2 weken zal gaan begeven.

Mijn pappie en mammie schorten dan ook alle visite op, totdat ik weer thuis en voldoende herteld ben (maar dat zullen jullie wel begrijpen).


[ 2 commentaren ] ( 1232 bekeken )
Vrijdag 18-3-11 
Hallo allemaal,

Vandaag ging me pappie bijna te laat zijn bed uit :wekker:, en dat komt omdat ik niet wilde slapen na mijn flesje en toen mocht ik lekker weer tussen mammie en pappie slapen :zzz:.
Vanochtend ook weer op de weegschaal moeten liggen in mijn blote billetjes en ik ben weer 20 gram aangekomen, en ik ben nu al weer 2810 grammetjes zwaar.

Nou dat was het weer voor vandaag :byebye: .
Bye bye zwaai zwaai.

[ voeg commentaar toe ] ( 369 bekeken )
Donderdag 17-3-11 
:blauw: :rood: :blauw:
Ik ben vandaag 1 hele maand jong :wave:

Vanochtend na mijn flesje wilde ik niet meer in mijn eigen bedje slapen , dus effe leker een potje huilen :verdriet: en toen mocht ik lekker bij me mammie in bed slapen :slapen:.
Vandaag ook weer in mijn blote billetjes op de weegschaal moet liggen, en wat denk je? Ik ben gewoon weer 20 gram aangekomen en weeg nu al weer 2790 gram :duim:.

Nou toeteledokie maar weer :popcorn: effe klein feestje vieren en dan ga ik weer lekker slapie doen.

[ 1 commentaar ] ( 544 bekeken )
Woensdag 16-3-11 
Hoi pippeloi,

Gisteravond lekker mamma haar verjaardag een klein beetje gevierd :confetti:.
Vanochtend moest mijn pappa heel erg vroeg zijn bed uit :wakkerworden: en mocht ik lekker bij mamma in het grote bed slapen, en toen heb ik mamma maar wakker gehouden :schaaptel:.
Vanmiddag lekker met mamma boodschapjes gedaan :winkelen:, en dat gaat ze dan klaar maken zodat pappa lekker kan eten :eten:.

Dit was het weer voor vandaag.
Tot morgen maar weer :bye:

[ voeg commentaar toe ] ( 379 bekeken )
Dinsdag 15-3-11 
HOERAAAAAA :popcorn:,

Mijn mamma is vandaag jarig :groepsdans:.
Gisteravond waren mijn pappie en mammie een beetje verdrietig :verdriet: en hebben ze mij dus weer lekker veel geknufeld :friends:.
Ik moest vanochtend ook weer in mijn blote kont op de weegschaal gaan liggen :koud:, en hij gaf weer 20 gram meer aan en weeg nu dus 2770 gram.

Nou ik ga weer stoppen want ik moet natuurlijk ook taartjes gaan eten :verjaardag:

[ voeg commentaar toe ] ( 385 bekeken )
Maandag 14-3-11 
Hallo allemaal :babydag:,

Vandaag ben ik weer zeer lief geweest voor mijn mammie, behalve afgelopen nacht. Ik heb pappie en mammie zo rond een uur of 4 vannacht wakker gemaakt :babyhuil: en mammie heeft mij toen weer lekker verzorgd :babyknuf:.
Vandaag ben ik ook weer 30 gram aangekomen, ik ben nu dus al 2750 grammetjes zwaar.
Vandaag ben ik ook weer langsgeweest bij de dokter :dokter1: en ik ben weer zeer goed gegroeid, maar dat maakt het voor mijn hartje :hartje: natuurlijk ook weer zwaarder. Morgen gaat de dokter :dokter: mij ook weer bespreken in Leiden met weer andere doktoren :dokter1: :dokter2: :dokter3:.

Nou nu ga ik weer lekker met mijn pappie en mammie knuffelen :friends:.

En tot een volgend keertje maar weer :superwink:

[ voeg commentaar toe ] ( 449 bekeken )
Zondag 13-3-11 
Hallo vriendjes en vriendinnetjes :wave:,

Het is weer zondag vandaag, wat gaat de tijd toch weer snel he.
Vanacht ben ik maar eens wakker geworden ik had zin in een lekker flesje :fles:, en pappie en mammie waren zo lief om een klein flesje te geven.
De weegschaal gaf vanochtend aan dat ik 40 gram zwaarder ben geworden en ik weeg nu dus 2720 gram :banana: :banana:.
Morgen moet ik weer naar de dokter :dokter: in het ziekenhuis voor controle.
Dus wens me allemaal maar weer sterkte toe, en dan gaat het weer goed komen.

Nou dit was het weer voor vandaag, dus tot morgen dan maar weer.

Dag vriendjes en vriendinnetjes.

[ voeg commentaar toe ] ( 425 bekeken )
Zaterdag 12-3-11 
Hallootjes :notnormal: ,

Zo het is eindelijk weekend, en dus is me pappie ook weer lekker thuis.
Vanacht ben ik lekker eerder wakker geworden want ik wou me flesje hebben, me pappie en mammie hebben me flesje dan ook maar gelijk gemaakt.
Vanochtend ging me pappie me een schone broek geven, hij had net me billetjes afgeveegd en wat ik altijd wel leuk vind om te doen heb ik dan ook weer gedaan. Ik heb ze handen dan ook weer lekker ondergeplast. :lollegs:.
De weegschaal gaf gelukkig weer aan dat ik 10 kleine grammetjes was aangekomen.
En zometeen ga ik lekker met pappie en mammie winkelen in de Bogaard :winkelen:.


Veel plezier vandaag allemaal :babydag:.

[ voeg commentaar toe ] ( 101 bekeken )
Vrijdag 11-3-11 
hallootjes allemaal,

Wat was het weer een lekker weer he vandaag :zonnen: , ik ben dan ook met mamma lekker naar mijn tante Debby gaan wandelen.
De weegschaal had vandaag geen verrassing voor mijn pappie en mammie, ik ben helemaal niks aangekomen vandaag.
En verder zijn er geen spannende dingen te melden vandaag.

Toeteledokie ne een heel fijn weekend allemaal :byebye: .

[ voeg commentaar toe ] ( 479 bekeken )
Donderdag 10-3 
JAAAAAAAAAAAAA HOERAAAAAAAAAAAAA :crazy::crazy:

Ik ben vandaag op de kop af 3 weekjes jong :cheer::cheer:.

Zo vandaag weer lekker genoten hier met mijn mammie thuis :mammaknuf: .
Heb heerlijk liggen slapen en op de weegschaal was ik weer 30 grammetjes zwaarder :wegen: , en dus ben ik nu 2670 grammetjes zwaar.
Pappie ging vanavond mijn luiertje verschonen en toen heb ik lekker over zijn hand geplast, en toen hij dat weer schoon had gemaakt en mijn luiertje had opgeruimd moest ik ineens poepie doen.
Kon mijn pappie het aankleedkussen weer gaan schoonmaken :nana:.

Nou nu moet ik weer slapie doen want anders groei ik niet :sleeping: .

Hasta la Pasta tot een volgende keer :bye:.

[ voeg commentaar toe ] ( 480 bekeken )
Woensdag 9-3-11 
Hallo lezers en lezeressen :baby:,

Vandaag was het niet zulk lekker weer, en ben dus lekker met mamma binnen gebleven.
Vanochtend gaf de weegschaal weer ineens 30 gram meer aan, en ik ben nu 2640 gram zwaar :duim:. Verder heb ik vandaag niet veel beleeft want ik heb lekker veel liggen slapen.

Nou verder heb ik voor nu weinig meer te vertellen.
Dus tot morgen dan maar weer :bye:.

[ 2 commentaren ] ( 528 bekeken )
Dinsdag 8-3-11 
Hoi pippeloi :bye:,

Hier ben ik dan weer vandaag.
Vandaag moest mijn pappie weer gaan werken, en was ik dus lekker met mijn mammie alleen :clap:.
Vanochtend weer op die weegschaal :wegen: moeten liggen en ik ben weer 20 grammetjes aangekomen, en ik weeg nu dus al 2610 gram.
Vandaag was het weer onwijs lekker weer :zonnen: en ben zeker wel 1 uur met me mammie aan de wandel geweest.

Nou voor vandaag weer genoeg meegemaakt.

Hasta la vista baby :terminator:

[ voeg commentaar toe ] ( 583 bekeken )
Maandagavond 7-3-11 
Hallo daar ben ik dan weer :babygr: .
Zo vanmiddag met mijn pappie, mammie en tante Debby naar de dokter :dokter: geweest.
De dokter vond dat ik goed was gegroeid dat vond hij positief, alleen het risico wordt voor mij nu iets groter.
Dit komt omdat de ene helft van mijn hartje :hartje: nu steeds wat harder moet gaan werken. Dat ik geopereerd moet gaan worden staat vast, alleen wil de dokter het liefst wachten tot ik ongeveer 5 Kilo weeg.
Ik mag met pappie en mammie volgende week weer terug naar de dokter om te kijken hoe dan met mij gaat.

Ik heb dus een heleboel slapie :babyslaap: en liefde :threesome: nodig (en dat krijg ik toch wel :superwink: ).

Nou toedeloe maar weer.

[ voeg commentaar toe ] ( 542 bekeken )
Maandag 7-3-11 
Goeiesmorreges,

Zo daar ben ikke weer even.
Heb lekker slapie :sleeping: gedaan vannacht, en vanochtend heel vroeg was ik net voor de wekker van me pappie wakker :wakkerworden:. Ik heb al me energie in mijn bewonderaars gestoken gisteren zodat ik niks ben aangekomen.
Vanmiddag weer terug naar het ziekenhuis voor een controle :dokter:, moet ik weer bijna in me blootje liggen daar met allemaal plakkertjes op mijn borst.

Nou dit was het weer voor nu.

Toeteledokie allemaaaal. :bordjezwaai:

[ voeg commentaar toe ] ( 435 bekeken )
Zondag 6-3-11 
Hallo daar ben ikke weer :baby:.

Ik heb weer lekker de nacht doorgeslapen :super:. En vanochtend lag ik weer op de weegshaal en ik ben weer 30 gram aangekomen gelukkig.

Nou ik ga maar weer snel slapie doen :babyslaap:, want er komen vanmiddag mensen naar mij kijken :ja:

Baaaaaai :babydag:

[ voeg commentaar toe ] ( 607 bekeken )
Zaterdag 5-3-11 
Hier ben ikke weer.

Ik heb eigenlijk een beetje weinig te vertellen want ik heb bijna de hele nacht doorgeslapen :babyslaap:. Ik heb mijn pappie en mammie lekker laten slapen vannacht :slapen:, ik heb lekker een flesje overgeslagen en werd vlak voor de volgende fles wakker. Goed van mij he?
Ik ben ook niks aangekomen of afgevallen, dat komt volgens mijn pappie omdat ik mijn energie heb verbruikt met het huilen :verdriet: wat ik gisteren heb gedaan.

Nou dat was het weer, dus tot een volgende keer :bordjezwaai:


[ voeg commentaar toe ] ( 523 bekeken )
Vrijdag 4-3-11 
Kiekeboe,

Hier is ik weer :babydag:.
Gisteravond weer lekker slapie :zzz: gedaan en tussendoor weer heel braaf me flesjes leeggedronken. Vanochtend weer "lekker" op de weegschaal gelegen en mijn pappie en mammie gingen hun ogen uitwrijven :shock:, de weegschaal gaf aan dat ik maar liefst 60 grammen ben aangekomen ik weeg nu dus 2560 gram. Dat is al zwaar he :duim: ?
Vanmiddag ook lekker meegeweest met boodschapjes doen, ik heb bijna alle winketjes gezien hier.
Zo ik gaat er nu lekker weer stoppen want ik heb zin om lekker even een uurtje te gaan jengelen :babyhuil:
Nou tot morgen dan maar weer.
dag :bye:.

[ voeg commentaar toe ] ( 537 bekeken )
Donderdag 3-3-11 
Hallo Allemaaaaaaaal,

Wat is het weer een mooi weer vandaag, ik geniet er egt van :zonnen: .
Ik heb weer lekker liggen slapen in mijn wiegje, en vanochtend vroeg mocht ik lekker bij pappie en mammie slapie doen in het grote bed :slapen:
Mijn pappie zegt ook dat ik de eerste mijlpaal in mijn leven heb bereikt, want ik weeg nu al weer 2500 gram (dat is dus 2,5 KILO) :wave: :super: :wave:
Ook mag ik weer meer in mijn flesje hebben, ik mag nu per keer 55cc opdrinken :fles:
Nou ik moet nu weer slapie gaan doen :zzz:.

Hasta la pasta tot een volgende keer :bye:

[ voeg commentaar toe ] ( 447 bekeken )
Woensdag 2-3-11 
Goedemiddag op deze mooie woensdagmiddag,

Ik ben weer heel braaf geweest vanacht, maar heb mammie en pappie toch wel even uit hun slapie gehouden :verdriet: Ook heb ik mijn flesjes :fles: weer netjes leeggedronken en dat bleek ook wel toen ik weer op de weegschaal :wegen: lag, die gaf gewoon aan dat ik al weer 2490 gram weeg.
Het zonnetje scheen lekker vandaag en ik ben dan ook lekker in mijn kinderwagen met mijn pappie en mammie boodschapjes wezen doen :super:
Nou ik moet weer aan mijn flesje, dus tot morgen dan maar weer :bye:


[ voeg commentaar toe ] ( 583 bekeken )
Dinsdag 1-3-11 
Hallootjes,

Hier ben ik weer even met een berichtje over hoe het met mij gaat.
Maandagavond lekker in badje :bad: geweest en mijn pappie en mammie vonden mij maar een klein vies ventje, ik had lekker poepie gedaan in mijn badje :lol:.
En de inhoud van mijn flesje is gisteravond ook weer wat omhoog gegaan en ik mag nu 50cc opdinken iedere keer :fles:Ik heb daarna ook best wel wat last van krampjes in mijn buikje, maar daar heeft mijn pappie wat voor gehaald. Ook moest ik weer even op de weegschaal :wegen: liggen, en ben weer 20 gram aangekomen en weeg nu 2440 gram.

Nou dat was het weer voor vandaag.

Toeteledokie allemaal:bye:

[ 1 commentaar ] ( 587 bekeken )
Maandag 28-2-11 
Hallokidokie,

Daar ben ik :baby: weer, ik heb lekker geslapen vanacht :zzz: en ook lekker mij flesjes opgedronken. Ook mocht ik weer in mijn blote billetjes op de weegschaal liggen :koud: en ben weer 40 gram aangekomen, en ik weeg nu 2420 gram :clap:.
Willen jullie een beschuitje met mij (en natuurlijk mijn pappa en mamma) komen eten , bel dan even.

nou tot zienas dan maar :byebye:.

Toeteledokie


[ voeg commentaar toe ] ( 298 bekeken )
Zondagavond 27-2-11 
Hoi hoi,

Hier ben ik nog even net na mijn laatste flesje en voordat ik slapie :zzz: ga doen.
Vandaag was een lekker rustig dagje, lekker veel bij papsie en mamsie gezeten. Mijn navelstrengetje is er vandaag bij het verschonen van mijn luiertje eraf gevallen, en nu heb ik eindelijk een mooie naveltje.
Ik had in het begin van de avond geen trek in mij flesje en die heb ik dan ook maar uitgespuugd :ziek:
Mijn laatste flesje heb ik wel netjes leeggedronken, maar ik heb wel wat last van krampjes.

Nou dit was het weer voor vandaag :byebye: :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 523 bekeken )
Zondag 27-2-11 
Goeiemorrege allemaal,

Zo lekker een nachtje geslapen, tussendoor wel een paar flesjes leeggedronken hoor. Vanochtend weer lekker door mijn pappa in badje :badderen: gedaan en mijn navelstrengetje valt er al bijna vanaf, maar voor het badje moet ik weer in mijn blote kontje op de weegschaal gaan liggen :koud:.

:bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews:
IK BEN WEER AANGEKOMEN EN HEB MIJN GEBOORTE GEWICHT VAN WEL 2380 TERUG!!! :hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna: Ik ga weer lekker slapie :zzz: doen want dan krijg ik weer snel mijn nieuwe flesje en dan kan ik weer groeien.

Doeiiiiiiiiii :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 420 bekeken )
Zaterdag 26-2-11 
Hoi allemaal,

Hier ben ik weer met een klein verhaaltje.
Vrijdag overdag heb ik weer netjes geluisterd naar mijn pappie en mammie, en heb heel netjes mijn flesje iedere keer helemaal leeggedronken :clap:. Ik kreeg vrijdagmiddag wel wat krampjes in mijn buikje en toen werd ik heel lief geknuffeld :threesome:, en heb verder heel lekker geslapen :zzz:.
Gisteravond laat heeft mijn pappie weer 5cc meer in mijn flesje gedaan en zit nu op de 45cc, en wat vind ik dat weer lekker zeg :licking:.
Zaterdagochtend was de kraamhulp er voor het laatst en die zei tegen mijn pappie dat hij mij lekker in badje moest doen :badderen:, dat heeft mijn pappie gedaan en wat was hij trots zeg (en ikke ook). Ik moest ook weer in mijn blote kont op de weegschaal liggen Brrrr :koud:, en wat denk je . . . ik ben wel 60 gram aangekomen en weeg nu 2350 gram (mijn mammie en pappie zijn heel trots op mij) :hosanna:.
Ik heb verder vandaag weer lekker mijn flesjes leeggedronken en ben heeeel lief geweest.

Nou voor vandaag weet ik niet veel meer te vertellen, en ik moet weer slapie doen :byebye:.

[ 2 commentaren ] ( 550 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>