Dinsdag 29 maart 2011 
Hallo allemaal :bye:,

Vandaag een beetje saaie dag gehad, me pappie moest weer gaan werken :suf: .
Maar ik heb wel lekker met mijn mammie boodschapjes gedaan :winkelen:, en ik moest ook bijna in mijn blote billen liggen bij een vreemde dame op het consultatiebureau.
Ik was ook wel weer blij dat mijn pappie weer thuis kwam na zo'n lange dag (kon ik weer lekker knuffelen :friends: met hem).

Nou ik ga weer lekker slapie doen mensen, dus tot een volgend keertjuh.


[ voeg commentaar toe ] ( 426 bekeken )
EINDELIJK WEER THUIS 
EINDELIJK WEER THUIS

:welkomthuis: :welkomthuis: :welkomthuis:
HALLO ALLEMAAL,

VANOCHTEND WAS HET EVEN WACHTEN OP DE ZAALARTS, MAAR TOEN DIE KWAM MOEST HIJ MIJ NOG EVEN NAKIJKEN.
DAARNA MOEST IK OOK NOG EVEN EEN FLESJE DRINKEN, EN TOEN . . . .


MOCHT IK EINDELIJK LEKKER MET PAPPA EN MAMMA MEE NAAR HUIS

NU KUNNEN PAPPA, MAMMA EN IK ECHT LEKKER GAAN GENIETEN VAN ELKAAR.:welkomthuis: :welkomthuis: :welkomthuis:

[ voeg commentaar toe ] ( 461 bekeken )
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 
JOEPIE DE POEPIEEEEEEEE :feest:

:groepsdans: :groepsdans: :groepsdans:

De dokter heeft alles goedgekeurd en ik mag morgen weer lekker naar huis.

:confetti: :champagne: :popcorn: :bananadance: :banana: :bananadance: :vuurwerk:

[ 3 commentaren ] ( 535 bekeken )
Vrijdag 25-3-11 
Hallo vriendjus en vriendinnetjus,

Gisteravond lekker rustig door gebracht op de afdeling IC, waar ze zeer goed voor mij hebben gezorgd. Tegen mijn pappie en mammie werd verteld dat ik heel lief ben geweest en zoet heb liggen slapen. Vanochtend heeft mijn mammie mij lekker een beetje gewassen en ze mocht me ook al weer een lekkere fles geven (goh wat had ik daar een trek in zeg).
Ik ben om 11 uur weer samen met mijn mammie en pappie naar de babyzaal terug gebracht waar ik nu heerlijk in mijn bedje lig.
Ik lig nog wel aan een monitor en dit is omdat ik nog een drukverbandje heb en ze mij 24 uur lang even in de gaten moeten houden.
De zaaldokter is ook nog even langs geweest om mij even te bekijken en die vond al dat ik er een stuk beter uit zie, en is wel tevreden met hoe het nu met mij gaat. Vanmiddag om 18 uur mag ik van de monitor af en zal de zuster (ik hoop een leuke) om 17 uur mijn verband eraf halen.

Ik heb net weer een echo gehad en als de dokter die goed vindt mag ik heel heel heeeel misschien morgen al weer naar huis.


Nou nu weet ik helemaal niks meer te vertellen, dus ik ga maar weer lekker proberen te slapen.
Dag vriendjus en vriendinnnetjus tot de volgende keer.


[ voeg commentaar toe ] ( 471 bekeken )
HET ALLER BESTE NIEUWS TER WERELD! 
HOERAAAAAA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

GOED NIEUWS :cheer: GOED NIEUWS :clap: GOED NIEUWS:cheer:

OM 17:15 UUR KWAM DE VERPLEEGKUNDIGE DE OUDERKAMER OP EN RIEP DE OUDERS VAN DUNCAN, MIJN PAPPIE, MAMMIE EN TANTE DEBBY (want die was er ook bij) SPRONGEN OP WANT DIE ZATEN HEM TOCH BEST WEL FLINK TE KNIJPEN. ZE MOESTEN MEE MET DE VERPLEEGKUNDIGE EN DE DOKTER, EVEN EN GESPREK IN EEN ANDERE KAMER. DAAR VERTELDE DE DOKTER DAT ALLES NAAR WENS WAS VERLOPEN EN DAT ALLES GOED WAS GEGAAN. ZE VERTELDE DAT DE VERNAUWING IN MIJN HARTSLAGADER ZO WAS VERHOLPEN DAT HET DRUKVERSCHIL IN MIJN HARTKAMERS WEER BIJNA ZO IS ALS DAT HET HOORT TE ZIJN EN DAT MIJN AORTAKLEP EEN BEETJE WAS GAAN LEKKEN MAAR DAT DAT ACCEPTABEL IS EN BINNEN DE GRENZEN VALT. OMDAT IK VRIJ LAAT VAN DE OPERATIEKAMER KWAM WAS BESLOTEN OM MIJ GELIJK NAAR DE INTENSIVE CARE TE BRENGEN.
DIT IS BESLOTEN DOOR DE DOKTER OMDAT ZE MIJ VOOR ALLE ZEKERHEID EEN BLOEDTRANSFUSIE HEBBEN GEGEVEN OMDAT IK NOG EEN BEETJE KLEIN BEN EN WEINIG RESERVES HEB OPGEBOUWD IN MIJN LEVENTJE (en ze kunnen me daar even zeer goed in de gaten houden).

Pappie en mammie en me tante Debby zijn ook al bij mij wezen kijken en ze hadden traantjes (met tuiten hoor) van geluk, en morgen komt mamma helpen om mij lekker te wassen.
En als alles vanacht en morgenochted goed gaat mag ik morgen weer lekker terug naar de babyzaal waar ik eerst lekker bij mammie lag te slapen.

Nou dit was het weer voor vandaag, ik ben zeer moe en moet gaan slapen en aansterken voor morgen zodat ik weer lekker van de IC af mag.

HASTA LA PASTA ALLEMAAL

:hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna:

[ 4 commentaren ] ( 527 bekeken )
BREAKING NEWS OP DONDERDAG 24-3-11 
Hallo allemaal,

Vanacht had ik geen zin meer om bij mamma te slapen, ik heb lekker de hele tijd liggen bleren.
Mamma heeft pappa toen gebeld en die is met mij lekker op de bank gaan slapen.

Ik moest vanaf 8 uur s morgens nuchter zijn dus vlak voor 8 uur nog even snel een lekker flesje naar binnen gelurkt. Om 9 uur moest er nog wat bloed geprikt worden bij mij en toen hebben ze ook maar gelijk het infuus alvast aangebracht. Ook mocht ik voor 12 uur nog lekker een flesje suikerwater. Daarna heb ik heerlijk liggen slapen totdat de zusters mij om 14.45 kwamen halen voor mijn katheterisatie.
Mamma en pappa hebben mij toen snel omgekleed en zijn ook meegeweest om mij weg te brengen naar de knappe doktertjes.

Nu zitten mijn pappie en mammie in spanning af te wachten hoe het allemaal met mij gaat, en wanneer ze weer naar mij toe mogen.

Allemaal duimen (wel met twee duimen he) voor mijn pappie, mammie en mij.

Tot laters allemaal.


[ voeg commentaar toe ] ( 477 bekeken )
Woensdag 23-3-11 
Hallo vriendjes en vriendinnetjes,

Vannacht lekker bij mijn pappie geslapen, en niet in mijn eigen bedje.
Vanochtend is de cardioloog weer langs geweest bij ons en hij heeft mijn pappie en mamie gesproken. De hartkatheterisatie gaan ze morgenmiddag (donderdag) doen bij mij, ze verwachten dat ik rond de klok van 3 uur aan de beurt ben. En vandaag is het verder wachten op andere doktoren die mij willen zien en die even met mijn pappie en mammie willen praten.

Nou, nu ga ik denk ik maar weer slapie doen of ik ga mezelf eens even lekker wakker houden.

Dit was het weer voor nu.
Dag vriendjes en vriendinnetjes.


PS. ik krijg om 8 uur al mijn infuus en moet vanaf dat moment nuchter blijven.

[ 1 commentaar ] ( 508 bekeken )
Dinsdag 22-3 
Hallokidokie allemaal.

Hier weer een kleine update.
Ik zou vandaag gekatheteriseerd worden, maar wat wil het gevalletje nu zijn ???
Er is geen chirurg beschikbaar
Het zou zo moeten zijn dat als de cardioloog mij gaat katheteriseren er een chirug standby moet staan voor als de katheterisatie niet goed gaat.
Ik moet nu hier blijven totdat ze mij gaan helpen en dat kan tot uiterlijk dinsdag 29-3 gaan duren. Mijn pappie en mammie hebben hierover hun ongenoegen geuit tegenover de artsen hier in het ziekenhuis en pappie zei ook nog "al moet er een arts uit Groningen komen, dat maakt mij niet uit".
De artsen hier in het ziekenhuis gaan nu hun best proberen te doen om de agenda's van de cardioloog en de chirurg op elkaar af te stemmem zodat ik mijn behandeling ga krijgen.

Nou voor vandaag was dit het weer, en morgen hopen mijn pappie mamme en ik meer te weten.

Hasta la pasta allemaal.


[ 2 commentaren ] ( 524 bekeken )
BREAKING NEWS Vrijdag 18-3-11 
Hallo allemaal,

Hier even wat breaking news.

Zoals iedereen wel al zal weten ben ik geboren met een vernauwing in mijn aorta (hartslagader). Iedereen weet dan ook dat ik onder controle ben bij de cardioloog in het JKZ.
Afgelopen maandag 14-3 ben ik met mijn pappa en mamma weer terug geweest voor controle. De dokter was zeer blij dat ik weer flink was gegroeid maar toch ook wel zeer bezorgd dat mijn hartje het weer flink wat zwaarder heeft gekregen. De dokter heeft bloed laten prikken bij mij door een hele aardige zuster, hij heeft dat laten onderzoeken en daarna heeft hij overleg gehad met de doktoren in Leiden (het LUMC).
Vandaag werdt mijn mamma gebeld door de cardioloog en een dokter van het LUMC, en die vertelden mijn mamma dat ik Maandag 21-3 naar het LUMC in Leiden moet komen en dat ik Dinsdag dan een hartkatheterisatie krijg.
Dit is nodig omdat mijn linkerhartkamer nu zeer hard moet werken omdat door de vernauwing mijn rechterhartkamer niet goed kan werken, en als ze niks doen mijn linkerhartkamer het vrijwel zeker over ongeveer 2 weken zal gaan begeven.

Mijn pappie en mammie schorten dan ook alle visite op, totdat ik weer thuis en voldoende herteld ben (maar dat zullen jullie wel begrijpen).


[ 2 commentaren ] ( 1213 bekeken )
Vrijdag 18-3-11 
Hallo allemaal,

Vandaag ging me pappie bijna te laat zijn bed uit :wekker:, en dat komt omdat ik niet wilde slapen na mijn flesje en toen mocht ik lekker weer tussen mammie en pappie slapen :zzz:.
Vanochtend ook weer op de weegschaal moeten liggen in mijn blote billetjes en ik ben weer 20 gram aangekomen, en ik ben nu al weer 2810 grammetjes zwaar.

Nou dat was het weer voor vandaag :byebye: .
Bye bye zwaai zwaai.

[ voeg commentaar toe ] ( 310 bekeken )
Donderdag 17-3-11 
:blauw: :rood: :blauw:
Ik ben vandaag 1 hele maand jong :wave:

Vanochtend na mijn flesje wilde ik niet meer in mijn eigen bedje slapen , dus effe leker een potje huilen :verdriet: en toen mocht ik lekker bij me mammie in bed slapen :slapen:.
Vandaag ook weer in mijn blote billetjes op de weegschaal moet liggen, en wat denk je? Ik ben gewoon weer 20 gram aangekomen en weeg nu al weer 2790 gram :duim:.

Nou toeteledokie maar weer :popcorn: effe klein feestje vieren en dan ga ik weer lekker slapie doen.

[ 1 commentaar ] ( 524 bekeken )
Woensdag 16-3-11 
Hoi pippeloi,

Gisteravond lekker mamma haar verjaardag een klein beetje gevierd :confetti:.
Vanochtend moest mijn pappa heel erg vroeg zijn bed uit :wakkerworden: en mocht ik lekker bij mamma in het grote bed slapen, en toen heb ik mamma maar wakker gehouden :schaaptel:.
Vanmiddag lekker met mamma boodschapjes gedaan :winkelen:, en dat gaat ze dan klaar maken zodat pappa lekker kan eten :eten:.

Dit was het weer voor vandaag.
Tot morgen maar weer :bye:

[ voeg commentaar toe ] ( 350 bekeken )
Dinsdag 15-3-11 
HOERAAAAAA :popcorn:,

Mijn mamma is vandaag jarig :groepsdans:.
Gisteravond waren mijn pappie en mammie een beetje verdrietig :verdriet: en hebben ze mij dus weer lekker veel geknufeld :friends:.
Ik moest vanochtend ook weer in mijn blote kont op de weegschaal gaan liggen :koud:, en hij gaf weer 20 gram meer aan en weeg nu dus 2770 gram.

Nou ik ga weer stoppen want ik moet natuurlijk ook taartjes gaan eten :verjaardag:

[ voeg commentaar toe ] ( 328 bekeken )
Maandag 14-3-11 
Hallo allemaal :babydag:,

Vandaag ben ik weer zeer lief geweest voor mijn mammie, behalve afgelopen nacht. Ik heb pappie en mammie zo rond een uur of 4 vannacht wakker gemaakt :babyhuil: en mammie heeft mij toen weer lekker verzorgd :babyknuf:.
Vandaag ben ik ook weer 30 gram aangekomen, ik ben nu dus al 2750 grammetjes zwaar.
Vandaag ben ik ook weer langsgeweest bij de dokter :dokter1: en ik ben weer zeer goed gegroeid, maar dat maakt het voor mijn hartje :hartje: natuurlijk ook weer zwaarder. Morgen gaat de dokter :dokter: mij ook weer bespreken in Leiden met weer andere doktoren :dokter1: :dokter2: :dokter3:.

Nou nu ga ik weer lekker met mijn pappie en mammie knuffelen :friends:.

En tot een volgend keertje maar weer :superwink:

[ voeg commentaar toe ] ( 434 bekeken )
Zondag 13-3-11 
Hallo vriendjes en vriendinnetjes :wave:,

Het is weer zondag vandaag, wat gaat de tijd toch weer snel he.
Vanacht ben ik maar eens wakker geworden ik had zin in een lekker flesje :fles:, en pappie en mammie waren zo lief om een klein flesje te geven.
De weegschaal gaf vanochtend aan dat ik 40 gram zwaarder ben geworden en ik weeg nu dus 2720 gram :banana: :banana:.
Morgen moet ik weer naar de dokter :dokter: in het ziekenhuis voor controle.
Dus wens me allemaal maar weer sterkte toe, en dan gaat het weer goed komen.

Nou dit was het weer voor vandaag, dus tot morgen dan maar weer.

Dag vriendjes en vriendinnetjes.

[ voeg commentaar toe ] ( 348 bekeken )
Zaterdag 12-3-11 
Hallootjes :notnormal: ,

Zo het is eindelijk weekend, en dus is me pappie ook weer lekker thuis.
Vanacht ben ik lekker eerder wakker geworden want ik wou me flesje hebben, me pappie en mammie hebben me flesje dan ook maar gelijk gemaakt.
Vanochtend ging me pappie me een schone broek geven, hij had net me billetjes afgeveegd en wat ik altijd wel leuk vind om te doen heb ik dan ook weer gedaan. Ik heb ze handen dan ook weer lekker ondergeplast. :lollegs:.
De weegschaal gaf gelukkig weer aan dat ik 10 kleine grammetjes was aangekomen.
En zometeen ga ik lekker met pappie en mammie winkelen in de Bogaard :winkelen:.


Veel plezier vandaag allemaal :babydag:.

[ voeg commentaar toe ] ( 23 bekeken )
Vrijdag 11-3-11 
hallootjes allemaal,

Wat was het weer een lekker weer he vandaag :zonnen: , ik ben dan ook met mamma lekker naar mijn tante Debby gaan wandelen.
De weegschaal had vandaag geen verrassing voor mijn pappie en mammie, ik ben helemaal niks aangekomen vandaag.
En verder zijn er geen spannende dingen te melden vandaag.

Toeteledokie ne een heel fijn weekend allemaal :byebye: .

[ voeg commentaar toe ] ( 426 bekeken )
Donderdag 10-3 
JAAAAAAAAAAAAA HOERAAAAAAAAAAAAA :crazy::crazy:

Ik ben vandaag op de kop af 3 weekjes jong :cheer::cheer:.

Zo vandaag weer lekker genoten hier met mijn mammie thuis :mammaknuf: .
Heb heerlijk liggen slapen en op de weegschaal was ik weer 30 grammetjes zwaarder :wegen: , en dus ben ik nu 2670 grammetjes zwaar.
Pappie ging vanavond mijn luiertje verschonen en toen heb ik lekker over zijn hand geplast, en toen hij dat weer schoon had gemaakt en mijn luiertje had opgeruimd moest ik ineens poepie doen.
Kon mijn pappie het aankleedkussen weer gaan schoonmaken :nana:.

Nou nu moet ik weer slapie doen want anders groei ik niet :sleeping: .

Hasta la Pasta tot een volgende keer :bye:.

[ voeg commentaar toe ] ( 458 bekeken )
Woensdag 9-3-11 
Hallo lezers en lezeressen :baby:,

Vandaag was het niet zulk lekker weer, en ben dus lekker met mamma binnen gebleven.
Vanochtend gaf de weegschaal weer ineens 30 gram meer aan, en ik ben nu 2640 gram zwaar :duim:. Verder heb ik vandaag niet veel beleeft want ik heb lekker veel liggen slapen.

Nou verder heb ik voor nu weinig meer te vertellen.
Dus tot morgen dan maar weer :bye:.

[ 2 commentaren ] ( 483 bekeken )
Dinsdag 8-3-11 
Hoi pippeloi :bye:,

Hier ben ik dan weer vandaag.
Vandaag moest mijn pappie weer gaan werken, en was ik dus lekker met mijn mammie alleen :clap:.
Vanochtend weer op die weegschaal :wegen: moeten liggen en ik ben weer 20 grammetjes aangekomen, en ik weeg nu dus al 2610 gram.
Vandaag was het weer onwijs lekker weer :zonnen: en ben zeker wel 1 uur met me mammie aan de wandel geweest.

Nou voor vandaag weer genoeg meegemaakt.

Hasta la vista baby :terminator:

[ voeg commentaar toe ] ( 505 bekeken )
Maandagavond 7-3-11 
Hallo daar ben ik dan weer :babygr: .
Zo vanmiddag met mijn pappie, mammie en tante Debby naar de dokter :dokter: geweest.
De dokter vond dat ik goed was gegroeid dat vond hij positief, alleen het risico wordt voor mij nu iets groter.
Dit komt omdat de ene helft van mijn hartje :hartje: nu steeds wat harder moet gaan werken. Dat ik geopereerd moet gaan worden staat vast, alleen wil de dokter het liefst wachten tot ik ongeveer 5 Kilo weeg.
Ik mag met pappie en mammie volgende week weer terug naar de dokter om te kijken hoe dan met mij gaat.

Ik heb dus een heleboel slapie :babyslaap: en liefde :threesome: nodig (en dat krijg ik toch wel :superwink: ).

Nou toedeloe maar weer.

[ voeg commentaar toe ] ( 517 bekeken )
Maandag 7-3-11 
Goeiesmorreges,

Zo daar ben ikke weer even.
Heb lekker slapie :sleeping: gedaan vannacht, en vanochtend heel vroeg was ik net voor de wekker van me pappie wakker :wakkerworden:. Ik heb al me energie in mijn bewonderaars gestoken gisteren zodat ik niks ben aangekomen.
Vanmiddag weer terug naar het ziekenhuis voor een controle :dokter:, moet ik weer bijna in me blootje liggen daar met allemaal plakkertjes op mijn borst.

Nou dit was het weer voor nu.

Toeteledokie allemaaaal. :bordjezwaai:

[ voeg commentaar toe ] ( 384 bekeken )
Zondag 6-3-11 
Hallo daar ben ikke weer :baby:.

Ik heb weer lekker de nacht doorgeslapen :super:. En vanochtend lag ik weer op de weegshaal en ik ben weer 30 gram aangekomen gelukkig.

Nou ik ga maar weer snel slapie doen :babyslaap:, want er komen vanmiddag mensen naar mij kijken :ja:

Baaaaaai :babydag:

[ voeg commentaar toe ] ( 531 bekeken )
Zaterdag 5-3-11 
Hier ben ikke weer.

Ik heb eigenlijk een beetje weinig te vertellen want ik heb bijna de hele nacht doorgeslapen :babyslaap:. Ik heb mijn pappie en mammie lekker laten slapen vannacht :slapen:, ik heb lekker een flesje overgeslagen en werd vlak voor de volgende fles wakker. Goed van mij he?
Ik ben ook niks aangekomen of afgevallen, dat komt volgens mijn pappie omdat ik mijn energie heb verbruikt met het huilen :verdriet: wat ik gisteren heb gedaan.

Nou dat was het weer, dus tot een volgende keer :bordjezwaai:


[ voeg commentaar toe ] ( 454 bekeken )
Vrijdag 4-3-11 
Kiekeboe,

Hier is ik weer :babydag:.
Gisteravond weer lekker slapie :zzz: gedaan en tussendoor weer heel braaf me flesjes leeggedronken. Vanochtend weer "lekker" op de weegschaal gelegen en mijn pappie en mammie gingen hun ogen uitwrijven :shock:, de weegschaal gaf aan dat ik maar liefst 60 grammen ben aangekomen ik weeg nu dus 2560 gram. Dat is al zwaar he :duim: ?
Vanmiddag ook lekker meegeweest met boodschapjes doen, ik heb bijna alle winketjes gezien hier.
Zo ik gaat er nu lekker weer stoppen want ik heb zin om lekker even een uurtje te gaan jengelen :babyhuil:
Nou tot morgen dan maar weer.
dag :bye:.

[ voeg commentaar toe ] ( 461 bekeken )
Donderdag 3-3-11 
Hallo Allemaaaaaaaal,

Wat is het weer een mooi weer vandaag, ik geniet er egt van :zonnen: .
Ik heb weer lekker liggen slapen in mijn wiegje, en vanochtend vroeg mocht ik lekker bij pappie en mammie slapie doen in het grote bed :slapen:
Mijn pappie zegt ook dat ik de eerste mijlpaal in mijn leven heb bereikt, want ik weeg nu al weer 2500 gram (dat is dus 2,5 KILO) :wave: :super: :wave:
Ook mag ik weer meer in mijn flesje hebben, ik mag nu per keer 55cc opdrinken :fles:
Nou ik moet nu weer slapie gaan doen :zzz:.

Hasta la pasta tot een volgende keer :bye:

[ voeg commentaar toe ] ( 433 bekeken )
Woensdag 2-3-11 
Goedemiddag op deze mooie woensdagmiddag,

Ik ben weer heel braaf geweest vanacht, maar heb mammie en pappie toch wel even uit hun slapie gehouden :verdriet: Ook heb ik mijn flesjes :fles: weer netjes leeggedronken en dat bleek ook wel toen ik weer op de weegschaal :wegen: lag, die gaf gewoon aan dat ik al weer 2490 gram weeg.
Het zonnetje scheen lekker vandaag en ik ben dan ook lekker in mijn kinderwagen met mijn pappie en mammie boodschapjes wezen doen :super:
Nou ik moet weer aan mijn flesje, dus tot morgen dan maar weer :bye:


[ voeg commentaar toe ] ( 518 bekeken )
Dinsdag 1-3-11 
Hallootjes,

Hier ben ik weer even met een berichtje over hoe het met mij gaat.
Maandagavond lekker in badje :bad: geweest en mijn pappie en mammie vonden mij maar een klein vies ventje, ik had lekker poepie gedaan in mijn badje :lol:.
En de inhoud van mijn flesje is gisteravond ook weer wat omhoog gegaan en ik mag nu 50cc opdinken iedere keer :fles:Ik heb daarna ook best wel wat last van krampjes in mijn buikje, maar daar heeft mijn pappie wat voor gehaald. Ook moest ik weer even op de weegschaal :wegen: liggen, en ben weer 20 gram aangekomen en weeg nu 2440 gram.

Nou dat was het weer voor vandaag.

Toeteledokie allemaal:bye:

[ 1 commentaar ] ( 556 bekeken )
Maandag 28-2-11 
Hallokidokie,

Daar ben ik :baby: weer, ik heb lekker geslapen vanacht :zzz: en ook lekker mij flesjes opgedronken. Ook mocht ik weer in mijn blote billetjes op de weegschaal liggen :koud: en ben weer 40 gram aangekomen, en ik weeg nu 2420 gram :clap:.
Willen jullie een beschuitje met mij (en natuurlijk mijn pappa en mamma) komen eten , bel dan even.

nou tot zienas dan maar :byebye:.

Toeteledokie


[ voeg commentaar toe ] ( 268 bekeken )
Zondagavond 27-2-11 
Hoi hoi,

Hier ben ik nog even net na mijn laatste flesje en voordat ik slapie :zzz: ga doen.
Vandaag was een lekker rustig dagje, lekker veel bij papsie en mamsie gezeten. Mijn navelstrengetje is er vandaag bij het verschonen van mijn luiertje eraf gevallen, en nu heb ik eindelijk een mooie naveltje.
Ik had in het begin van de avond geen trek in mij flesje en die heb ik dan ook maar uitgespuugd :ziek:
Mijn laatste flesje heb ik wel netjes leeggedronken, maar ik heb wel wat last van krampjes.

Nou dit was het weer voor vandaag :byebye: :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 438 bekeken )
Zondag 27-2-11 
Goeiemorrege allemaal,

Zo lekker een nachtje geslapen, tussendoor wel een paar flesjes leeggedronken hoor. Vanochtend weer lekker door mijn pappa in badje :badderen: gedaan en mijn navelstrengetje valt er al bijna vanaf, maar voor het badje moet ik weer in mijn blote kontje op de weegschaal gaan liggen :koud:.

:bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews:
IK BEN WEER AANGEKOMEN EN HEB MIJN GEBOORTE GEWICHT VAN WEL 2380 TERUG!!! :hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna: Ik ga weer lekker slapie :zzz: doen want dan krijg ik weer snel mijn nieuwe flesje en dan kan ik weer groeien.

Doeiiiiiiiiii :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 357 bekeken )
Zaterdag 26-2-11 
Hoi allemaal,

Hier ben ik weer met een klein verhaaltje.
Vrijdag overdag heb ik weer netjes geluisterd naar mijn pappie en mammie, en heb heel netjes mijn flesje iedere keer helemaal leeggedronken :clap:. Ik kreeg vrijdagmiddag wel wat krampjes in mijn buikje en toen werd ik heel lief geknuffeld :threesome:, en heb verder heel lekker geslapen :zzz:.
Gisteravond laat heeft mijn pappie weer 5cc meer in mijn flesje gedaan en zit nu op de 45cc, en wat vind ik dat weer lekker zeg :licking:.
Zaterdagochtend was de kraamhulp er voor het laatst en die zei tegen mijn pappie dat hij mij lekker in badje moest doen :badderen:, dat heeft mijn pappie gedaan en wat was hij trots zeg (en ikke ook). Ik moest ook weer in mijn blote kont op de weegschaal liggen Brrrr :koud:, en wat denk je . . . ik ben wel 60 gram aangekomen en weeg nu 2350 gram (mijn mammie en pappie zijn heel trots op mij) :hosanna:.
Ik heb verder vandaag weer lekker mijn flesjes leeggedronken en ben heeeel lief geweest.

Nou voor vandaag weet ik niet veel meer te vertellen, en ik moet weer slapie doen :byebye:.

[ 2 commentaren ] ( 529 bekeken )
Vrijdag 25-2-11 
vrijdag 25-2

Ik heb mijn pappie en mammie gisteren laat op de avond laten schrikken :shock:, ik sliep slecht, was heel veel aan het huilen en wilde mijn flesjes ook niet leegdrinken ook leek het net of ik verkouden was :verkouden:. Mijn mammie heeft toen het ziekenhuis gebeld en mijn pappie is toen met ons als een Schumacher naar het JKZ gevlogen :brancard:, toen wij daar bij het JKZ aankwamen lag ik weer rustig te slapen door de autorit. De dokter ging mij onderzoeken en mijn bloeddruk en mijn hartslag :hartje: waren normaal, ze vond mij toch wel normaal reageren. Ik was dus helemaal in orde.
De dokter heeft wel tegen mijn pappie en mammie gezegd dat ze goed hebben gehandeld om naar hun toe te komen. Toen we weer thuis waren heb ik wel weer lief mijn flesje gedronken (omdat dit moest van mijn pappie), en heb verder weer heeeerlijk slapie gedaan :zzz:.

Allemaal lieve groetjes,

Duncan :baby:.

[ voeg commentaar toe ] ( 331 bekeken )
Donderdag 24-2-11 
Ik heb vannacht lekker slapie gedaan.
Pappie en mammie hebben vanacht voor het eerst 40cc in mijn flesje gedaan en wat vond ik dat lekker zeg :hungry:. En vanochtend ben ik weer lekker in badje geweest en mocht ik ook even op de weegschaal liggen en wat denken jullie? Ik ben wel 40 gram aangekomen :crazy: en daar zijn mijn pappie en mammie wel heel erg blij mee :threesome:.

Dit was het weer voor vandaag en heel veel liefs allemaal :byebye:

Duncan. :baby:

[ 1 commentaar ] ( 435 bekeken )
Gesprek met de cardioloog 
De cardioloog heeft vandaag met mijn pappa gesproken.
De cardioloog heeft gisteren met andere dokters en specialisten gepraat en ze zijn tot de conclusie gekomen dat ik toch een operatie moet hebben. De operatie die ik moet hebben willen ze uitstellen totdat ik wat groter en wat sterker ben, ik moet minimaal 3 kilo wegen willen ze opereren.

[ voeg commentaar toe ] ( 396 bekeken )
Dinsdag 22-2-11 
Zo ik ben lekker thuis bij pappa en mamma. Hieronder staat een heel verhaal van wat er in mijn prille bestaan allemaal al is gebeurd. Het dagje dat ik extra moest blijven komt omdat ik wat bloed had opgespuugd, maar later bleek dat ik met de geboorte een slokje naar binnen heb gekregen. Maandag 21 februari hebben de artsen mij nog "even" goed onderzocht, en ze hoorde een ruisje. De artsen wilden toen dat ruisje verder onderzoeken en er is een cardiogram en een echo gemaakt. Nu heeft de kindercardioloog ontdekt dat ik een geboren afwijking heb aan mijn hartje. Ik heb een vernauwing in mijn hartslagader en dat moet worden behandeld want ik krijg daar later echt problemen mee als ze er niks aan doen. Je begrijpt dan ook wel dat mijn mamma en pappa een beetje ERG tot rust moeten komen en dat ze al hun aandacht bij mij willen houden en ze hebben dan ook liever niet dat ze gebeld worden (tot 28 februari) om even gezellig langs te komen (zoals jullie misschien wel kunnen begrijpen). Vandaag 22 februari worden mijn mamma en pappa gebeld door de artsen over hoe, wat en wanneer er met mij gaat gebeuren.
Groetjes Duncan.

[ voeg commentaar toe ] ( 457 bekeken )
Lekker thuis 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik ben lekker thuis. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

[ voeg commentaar toe ] ( 428 bekeken )
Naar huis? 
Zo ik heb vanacht heeerlijk slapie gedaan :duim: en tussendoor ook lekker mijn flesje gedronken . Ik heb niks meer gespuugt en hoop dat mamma en ik lekker meemogen met pappa :please:

[ voeg commentaar toe ] ( 434 bekeken )
Update 
zondag 20-2

De dokter was niet helemaal tevreden, dus ik mocht jammer genoeg niet met mijn pappie mee naar huis. Als alles vanacht en morgenochtend helemaal goed gaat, mogen mamma en ik misschien eindelijk lekker met pappa mee naar huis.

[ voeg commentaar toe ] ( 430 bekeken )
Hoe gaat het allemaal met mij 
zondag 20-2

Ik heb lekker geslapen vanacht, en al me flesjes op gedronken. En ik mag van de dokter lekker naar huis, dus pappa komt mij lekker ophalen zometeen JOEPIE DE POEPIE

[ voeg commentaar toe ] ( 532 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |