Gesprek met de cardioloog 
De cardioloog heeft vandaag met mijn pappa gesproken.
De cardioloog heeft gisteren met andere dokters en specialisten gepraat en ze zijn tot de conclusie gekomen dat ik toch een operatie moet hebben. De operatie die ik moet hebben willen ze uitstellen totdat ik wat groter en wat sterker ben, ik moet minimaal 3 kilo wegen willen ze opereren.

[ voeg commentaar toe ] ( 394 bekeken )
Dinsdag 22-2-11 
Zo ik ben lekker thuis bij pappa en mamma. Hieronder staat een heel verhaal van wat er in mijn prille bestaan allemaal al is gebeurd. Het dagje dat ik extra moest blijven komt omdat ik wat bloed had opgespuugd, maar later bleek dat ik met de geboorte een slokje naar binnen heb gekregen. Maandag 21 februari hebben de artsen mij nog "even" goed onderzocht, en ze hoorde een ruisje. De artsen wilden toen dat ruisje verder onderzoeken en er is een cardiogram en een echo gemaakt. Nu heeft de kindercardioloog ontdekt dat ik een geboren afwijking heb aan mijn hartje. Ik heb een vernauwing in mijn hartslagader en dat moet worden behandeld want ik krijg daar later echt problemen mee als ze er niks aan doen. Je begrijpt dan ook wel dat mijn mamma en pappa een beetje ERG tot rust moeten komen en dat ze al hun aandacht bij mij willen houden en ze hebben dan ook liever niet dat ze gebeld worden (tot 28 februari) om even gezellig langs te komen (zoals jullie misschien wel kunnen begrijpen). Vandaag 22 februari worden mijn mamma en pappa gebeld door de artsen over hoe, wat en wanneer er met mij gaat gebeuren.
Groetjes Duncan.

[ voeg commentaar toe ] ( 455 bekeken )
Lekker thuis 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik ben lekker thuis. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

[ voeg commentaar toe ] ( 427 bekeken )
Naar huis? 
Zo ik heb vanacht heeerlijk slapie gedaan :duim: en tussendoor ook lekker mijn flesje gedronken . Ik heb niks meer gespuugt en hoop dat mamma en ik lekker meemogen met pappa :please:

[ voeg commentaar toe ] ( 433 bekeken )
Update 
zondag 20-2

De dokter was niet helemaal tevreden, dus ik mocht jammer genoeg niet met mijn pappie mee naar huis. Als alles vanacht en morgenochtend helemaal goed gaat, mogen mamma en ik misschien eindelijk lekker met pappa mee naar huis.

[ voeg commentaar toe ] ( 428 bekeken )
Hoe gaat het allemaal met mij 
zondag 20-2

Ik heb lekker geslapen vanacht, en al me flesjes op gedronken. En ik mag van de dokter lekker naar huis, dus pappa komt mij lekker ophalen zometeen JOEPIE DE POEPIE

[ voeg commentaar toe ] ( 530 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |