Maandag 28-2-11 
Hallokidokie,

Daar ben ik :baby: weer, ik heb lekker geslapen vanacht :zzz: en ook lekker mij flesjes opgedronken. Ook mocht ik weer in mijn blote billetjes op de weegschaal liggen :koud: en ben weer 40 gram aangekomen, en ik weeg nu 2420 gram :clap:.
Willen jullie een beschuitje met mij (en natuurlijk mijn pappa en mamma) komen eten , bel dan even.

nou tot zienas dan maar :byebye:.

Toeteledokie


[ voeg commentaar toe ] ( 288 bekeken )
Zondagavond 27-2-11 
Hoi hoi,

Hier ben ik nog even net na mijn laatste flesje en voordat ik slapie :zzz: ga doen.
Vandaag was een lekker rustig dagje, lekker veel bij papsie en mamsie gezeten. Mijn navelstrengetje is er vandaag bij het verschonen van mijn luiertje eraf gevallen, en nu heb ik eindelijk een mooie naveltje.
Ik had in het begin van de avond geen trek in mij flesje en die heb ik dan ook maar uitgespuugd :ziek:
Mijn laatste flesje heb ik wel netjes leeggedronken, maar ik heb wel wat last van krampjes.

Nou dit was het weer voor vandaag :byebye: :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 483 bekeken )
Zondag 27-2-11 
Goeiemorrege allemaal,

Zo lekker een nachtje geslapen, tussendoor wel een paar flesjes leeggedronken hoor. Vanochtend weer lekker door mijn pappa in badje :badderen: gedaan en mijn navelstrengetje valt er al bijna vanaf, maar voor het badje moet ik weer in mijn blote kontje op de weegschaal gaan liggen :koud:.

:bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews: :bignews:
IK BEN WEER AANGEKOMEN EN HEB MIJN GEBOORTE GEWICHT VAN WEL 2380 TERUG!!! :hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna::hosanna: Ik ga weer lekker slapie :zzz: doen want dan krijg ik weer snel mijn nieuwe flesje en dan kan ik weer groeien.

Doeiiiiiiiiii :byebye:

[ voeg commentaar toe ] ( 400 bekeken )
Zaterdag 26-2-11 
Hoi allemaal,

Hier ben ik weer met een klein verhaaltje.
Vrijdag overdag heb ik weer netjes geluisterd naar mijn pappie en mammie, en heb heel netjes mijn flesje iedere keer helemaal leeggedronken :clap:. Ik kreeg vrijdagmiddag wel wat krampjes in mijn buikje en toen werd ik heel lief geknuffeld :threesome:, en heb verder heel lekker geslapen :zzz:.
Gisteravond laat heeft mijn pappie weer 5cc meer in mijn flesje gedaan en zit nu op de 45cc, en wat vind ik dat weer lekker zeg :licking:.
Zaterdagochtend was de kraamhulp er voor het laatst en die zei tegen mijn pappie dat hij mij lekker in badje moest doen :badderen:, dat heeft mijn pappie gedaan en wat was hij trots zeg (en ikke ook). Ik moest ook weer in mijn blote kont op de weegschaal liggen Brrrr :koud:, en wat denk je . . . ik ben wel 60 gram aangekomen en weeg nu 2350 gram (mijn mammie en pappie zijn heel trots op mij) :hosanna:.
Ik heb verder vandaag weer lekker mijn flesjes leeggedronken en ben heeeel lief geweest.

Nou voor vandaag weet ik niet veel meer te vertellen, en ik moet weer slapie doen :byebye:.

[ 2 commentaren ] ( 549 bekeken )
Vrijdag 25-2-11 
vrijdag 25-2

Ik heb mijn pappie en mammie gisteren laat op de avond laten schrikken :shock:, ik sliep slecht, was heel veel aan het huilen en wilde mijn flesjes ook niet leegdrinken ook leek het net of ik verkouden was :verkouden:. Mijn mammie heeft toen het ziekenhuis gebeld en mijn pappie is toen met ons als een Schumacher naar het JKZ gevlogen :brancard:, toen wij daar bij het JKZ aankwamen lag ik weer rustig te slapen door de autorit. De dokter ging mij onderzoeken en mijn bloeddruk en mijn hartslag :hartje: waren normaal, ze vond mij toch wel normaal reageren. Ik was dus helemaal in orde.
De dokter heeft wel tegen mijn pappie en mammie gezegd dat ze goed hebben gehandeld om naar hun toe te komen. Toen we weer thuis waren heb ik wel weer lief mijn flesje gedronken (omdat dit moest van mijn pappie), en heb verder weer heeeerlijk slapie gedaan :zzz:.

Allemaal lieve groetjes,

Duncan :baby:.

[ voeg commentaar toe ] ( 382 bekeken )
Donderdag 24-2-11 
Ik heb vannacht lekker slapie gedaan.
Pappie en mammie hebben vanacht voor het eerst 40cc in mijn flesje gedaan en wat vond ik dat lekker zeg :hungry:. En vanochtend ben ik weer lekker in badje geweest en mocht ik ook even op de weegschaal liggen en wat denken jullie? Ik ben wel 40 gram aangekomen :crazy: en daar zijn mijn pappie en mammie wel heel erg blij mee :threesome:.

Dit was het weer voor vandaag en heel veel liefs allemaal :byebye:

Duncan. :baby:

[ 1 commentaar ] ( 454 bekeken )
Gesprek met de cardioloog 
De cardioloog heeft vandaag met mijn pappa gesproken.
De cardioloog heeft gisteren met andere dokters en specialisten gepraat en ze zijn tot de conclusie gekomen dat ik toch een operatie moet hebben. De operatie die ik moet hebben willen ze uitstellen totdat ik wat groter en wat sterker ben, ik moet minimaal 3 kilo wegen willen ze opereren.

[ voeg commentaar toe ] ( 412 bekeken )
Dinsdag 22-2-11 
Zo ik ben lekker thuis bij pappa en mamma. Hieronder staat een heel verhaal van wat er in mijn prille bestaan allemaal al is gebeurd. Het dagje dat ik extra moest blijven komt omdat ik wat bloed had opgespuugd, maar later bleek dat ik met de geboorte een slokje naar binnen heb gekregen. Maandag 21 februari hebben de artsen mij nog "even" goed onderzocht, en ze hoorde een ruisje. De artsen wilden toen dat ruisje verder onderzoeken en er is een cardiogram en een echo gemaakt. Nu heeft de kindercardioloog ontdekt dat ik een geboren afwijking heb aan mijn hartje. Ik heb een vernauwing in mijn hartslagader en dat moet worden behandeld want ik krijg daar later echt problemen mee als ze er niks aan doen. Je begrijpt dan ook wel dat mijn mamma en pappa een beetje ERG tot rust moeten komen en dat ze al hun aandacht bij mij willen houden en ze hebben dan ook liever niet dat ze gebeld worden (tot 28 februari) om even gezellig langs te komen (zoals jullie misschien wel kunnen begrijpen). Vandaag 22 februari worden mijn mamma en pappa gebeld door de artsen over hoe, wat en wanneer er met mij gaat gebeuren.
Groetjes Duncan.

[ voeg commentaar toe ] ( 474 bekeken )
Lekker thuis 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik ben lekker thuis. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :hosanna: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

[ voeg commentaar toe ] ( 467 bekeken )
Naar huis? 
Zo ik heb vanacht heeerlijk slapie gedaan :duim: en tussendoor ook lekker mijn flesje gedronken . Ik heb niks meer gespuugt en hoop dat mamma en ik lekker meemogen met pappa :please:

[ voeg commentaar toe ] ( 452 bekeken )
Update 
zondag 20-2

De dokter was niet helemaal tevreden, dus ik mocht jammer genoeg niet met mijn pappie mee naar huis. Als alles vanacht en morgenochtend helemaal goed gaat, mogen mamma en ik misschien eindelijk lekker met pappa mee naar huis.

[ voeg commentaar toe ] ( 450 bekeken )
Hoe gaat het allemaal met mij 
zondag 20-2

Ik heb lekker geslapen vanacht, en al me flesjes op gedronken. En ik mag van de dokter lekker naar huis, dus pappa komt mij lekker ophalen zometeen JOEPIE DE POEPIE

[ voeg commentaar toe ] ( 579 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |