Een leuke dag, met een minder einde. 
Duncan heeft best wel weer lekker geslapen vannacht.
Hij was lekker vroeg wakker, en wilde gelijk lekker in de kamer op de bank zitten. Papa zei dat het wel wat te vroeg was om lekker op de bank te gaan zitten, en hij pakte de tablet voor Duncan zodat hij zich een beetje kon vermaken in zijn bed.

In de ochtend heeft Duncan zich een beetje vermaakt met de tablet en met het kijken van een dvd.

In de middag zijn we met zijn allen gezellig gaan midgetgolfen, en Duncan zegt dat hij dit niet leuk vind. We nemen Duncan toch mee, en die vraagt tijdens het midgetgolfen een paar keer of we al naar het huisje terug gaan. Als we klaar zijn en alle spullen terug gaan brengen roept Duncan ineens dat hij wat wil gaan drinken.

We gaan wat drinken met zijn allen, en gaan daarna weer gezellig naar het huisje. Duncan verteld dat hij het naar zijn zin heeft gehad als Papa daar naar vraagt.

Aan het einde van de middag gaan we weer terug richting de plaza om een hapje te eten. Duncan vermaakt zich met de tablet, maar na een half uurtje gaat Duncan al weer vragen of we al terug gaan naar het huisje. Duncan is moe en zit een beetje te knikkebollen Papa besluit als hij zijn eten op heeft om direct met Duncan terug te gaan naar het huisje.

Onderweg vraagt Duncan of hij lekker in zijn bed mag liggen, en uiteraard mag dat van Papa. Als Duncan en Papa in het huisje aankomen, kleed Papa Duncan om en trekt zijn pyjama aan. Duncan ligt lekker in zijn bedje naar een dvd te kijken, en hij zegt dat hij Mama mist en dat ze moet komen.

Papa stelt Duncan een beetje gerust, en een kwartiertje later komen Mama, Lenie en Sil ook weer terug in het huisje. Duncan is blij dat iedereen er weer is, en hij wil op de bank zitten.

Papa pakt Duncan en zet hem lekker neer op de bank, en een half uurtje later wil Duncan weer zijn bed in. Dan gaat Duncan klagen over pijn in zijn buik, en hij houd hier niet mee op. Papa en Mama besluiten om extra pijnmedicatie te geven.

Duncan is kortademig en blijft klagen over pijn in zijn buik, en hij gaat zitten in zijn bed. Duncan valt bijna om van de slaap, maar hij blijft goed klagen over zijn buik en blijft zitten. Laat in de avond wil Duncan weer even op de bank gaan zitten, maar hij blijft klagen over zijn buik.

Dan wil Duncan toch maar weer naar zijn bed, en Papa en Mama besluiten dan om nog wat pijnmedicatie te geven. Duncan klaagt nog eventjes en gaat dan toch lekker liggen, maar even later wil hij weer gaan zitten. Mama en Papa komen op het idee om Duncan nog een kussen te geven zodat hij iets meer omhoog ligt, en Duncan geeft aan dat hij zo wel lekker ligt.

Als Duncan eventjes ligt wordt het klagen over zijn buik ook minder, en dan valt Duncan die zeer moe is toch eindelijk in slaap.


[ voeg commentaar toe ] ( 636 bekeken )

<Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>