Duncan heeft niet veel zin. 
Duncan heeft wel weer lekker geslapen, uiteraard wel een paar keer wakker om zijn broek even te doen om daarna weer lekker verder te slapen.

Duncan is om ongeveer acht uur weer wakker geworden, en wil even later lekker op de bank zitten in de kamer. Duncan zit lekker met de tablet op schoot en vermaakt zich wel. Even later zegt Duncan ineens dat hij wil gaan douchen, maar hij moet even wachten tot dat iedereen klaar is met ontbijten.

Na het ontbijt zet Papa de kraan een en doet de stop in het bad zodat deze een beetje vol loopt. Papa gaat samen met Duncan lekker in bad zitten, en Duncan zit echt te genieten van het lekkere warme water.

Als Duncan klaar is in het bad, dan droogt Mama Duncan af en kleed hem lekker aan. Duncan is na het badderen een beetje moe geworden, en valt lekker even in slaap op bed. Een half uurtje later word Duncan weer wakker en hij wil weer lekker op de bank zitten.

Tegen het einde van de ochtend gaan we met zijn allen weer naar de plaza toe, om daar lekker even te gaan lunchen en wat leuks te doen. Duncan heeft er best wel een beetje zin in, maar als we in de plaza zijn draait Duncan om. Duncan krijgt weer een leuke auto in de winkel, en dan gaan we even lunchen. Als we allemaal besteld hebben zegt Duncan dat hij terug wil naar het huisje.

Als we naar Duncan kijken is hij zichtbaar moe, zijn ogen vallen bijna dicht en hij zit een beetje te knikkebollen. Duncan zegt dat we moeten opschieten. Papa zegt dan tegen Duncan dat als hij zijn broodje krijgt hij deze snel zal opeten, en dat hij dan samen met Duncan terug gaat naar het huisje. Duncan vind dat wel goed, en wacht rustig verder af.

Als Papa zijn broodje op heeft zeggen hij en Duncan de rest gedag, en gaan we terug naar het huisje. Onderweg zit Duncan bijna te slapen in zijn rolstoel. Als we terug zijn wil Duncan gelijk lekker op bed liggen, en als Papa hem lekker neerlegt valt hij binnen vijf minuten in slaap.

Als iedereen iets meer als een uur later weer terug komen word Duncan heel even wakker, en slaapt dan weer lekker verder. Duncan slaapt de rest van de middag lekker door, en vlak na het avondeten word Duncan weer een beetje wakker.

Hij wil lekker weer in de kamer op de bank zitten, waar hij eerst lekker met de tablet zit en even later een tekenfilm op tv gaat kijken. Als Duncan weer moe is wil hij weer lekker in bed liggen, en hij wil dan een filmpje kijken. Mama pakt de dvd speler en zet deze bij Duncan op bed. Duncan valt onder het kijken lekker in slaap.

De pijn bij Duncan is gelukkig helemaal onder controle, en hij heeft hier dan gelukkig ook geen last van.
Duncan is de laatste paar dagen wel heel erg snel moe, en hij slaapt ook veel.
Dit is een van de tekenen dat Duncan weer een stap achteruit is gegaan.

Maar voor nu wachten we weer af of het weer een rustige nacht gaat worden.


[ voeg commentaar toe ] ( 582 bekeken )

<Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>