Lekker uitslapen. 
Duncan zijn eerst nacht op vakantie was een beetje wennen voor iedereen.
Duncan heeft best lekker geslapen tussen Mama en Papa in, hij is wel een paar keer wakker geweest om zijn broek te doen.

's Morgens vroeg om 5 uur moest Duncan zijn broek weer een keer worden gedaan, en vlak daarna om 6 uur moest hij weer een medicijn krijgen.
Hierna is Duncan weer lekker in slaap gevallen, en heeft daarna tot 9 uur geslapen.

Na het wakker worden is Duncan lekker op de bank gaan zitten met de tablet op schoot. Na lekker een tijdje met de tablet op schoot te hebben gezeten roept Duncan in eens dat hij wil douchen, maar we hebben alleen een bad. Papa zet de kraan aan en doet de stop in het bad, en gaat er samen met Duncan in. Duncan vind het warme water weer heerlijk, maar naderhand zegt hij dat hij de douche thuis toch lekker vind.

Na het douchen gaan we even met zijn allen naar Coevorden om even wat boodschappen te doen bij de supermarkt. Duncan wil eigenlijk niet mee, maar als we onderweg zijn vind hij het niet meer zo erg.

Als we na de boodschappen weer in het huisje terug komen, wil Duncan lekker een filmpje kijken. Hij hangt lekker op de bank met de dvd op zijn schoot. Aan het eind van de middag wil Duncan eigenlijk zijn bed in, maar we willen bijna weer de deur uit gaan richting de plaza.

Duncan vind het niet leuk en moppert heel even, als hij dan lekker in zijn rolstoel zit zit hij wel weer te genieten van de frisse buitenlucht. In de plaza aangekomen laten we Duncan de Papegaaien, schildpadden en vissen zien. Daarna lopen we even een rondje door de winkeltjes en Duncan ziet een leuke Cars auto, en die wil hij wel hebben. Daarna ziet Duncan ook nog een trein, en deze mag hij ook meenemen.

Daarna gaan we lekker ergens zitten om een hapje te eten, het smaakt allemaal lekker en Duncan zit een beetje met zijn nieuwe treintje te spelen en lekker op de tablet te kijken.
Na het eten gaan we weer rustig terug naar het huisje, en als we weer in het huisje zijn wil Duncan eigenlijk vrij snel naar zijn bed.

Duncan heeft de hele middag niet geslapen, en hij valt dus lekker snel in slaap. In de loop van de avond word hij nog wel een paar keer wakker, maar slaapt weer lekker snel verder.


[ 1 commentaar ] ( 564 bekeken )

<Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>