Geen fut vandaag. 
Duncan heeft vannacht best wel weer lekker geslapen, hij is wel een paar keer wakker geweest om zijn broek te doen of omdat hij niet lekker lag. Maar daarna sliep hij weer lekker verder.

Duncan is pas om half negen lekker wakker geworden, en dan wil hij een dvd kijken van Thomas de Stoomlocomotief. Als de film is afgelopen wil Duncan weer lekker de douche in, en hij kan niet wachten. Duncan begint zicht zelf al een beetje uit te kleden.

Als Duncan in de douche zit, zit hij weer heerlijk te genieten. Duncan zit de douchedeur lekker weer in te smeren met sop, maar als Papa een zeepbel probeert te maken mag dat niet van Duncan en de douchedeur moet gelijk worden schoongespoeld.

Na een kwartiertje te hebben genoten van het heerlijke warme water wil Duncan uit de douche en afdrogen. Als Duncan is afgedroogd en aangekleed gaat hij even liggen op bed, en wacht hij totdat Papa helemaal klaar is om hem naar beneden te dragen. Maar als Papa bij Duncan staat ligt hij bijna lekker te slapen. Papa vraagt of Duncan nog lekker even wil slapen, en dat wil hij wel.

Duncan slaapt nog lekker een klein uurtje, en als hij dan wakker wordt wil hij lekker naar beneden. Duncan zit op de bank met de tablet op schoot. Aan het einde van de ochtend komen Lenie en Silvester. Ze komen even oppassen, omdat Papa en Mama naar een afspraak moeten waar Duncan niet bij hoeft te zijn.

Als Papa en Mama de deur uit gaan ligt Duncan lekker op de bank een film te kijken. En als Papa en Mama drie kwartier later weer thuis komen is er niemand thuis.
Duncan is met Lenie en Silvester meegenomen in zijn rolstoel naar buiten. Ze zijn even langs te Intertoys geweest waar Duncan wat leuks heeft gekregen, en daarna hebben ze lekker een wandeling gemaakt. Duncan is blij als hij ziet dat Papa en Mama ook weer thuis zijn, en hij gaat weer lekker op de bank hangen.

Later in de middag is Duncan moe, en hij wil lekker op bed liggen. We brengen Duncan naar zijn bed en zetten weer een leuke dvd aan. Het duurt niet lang voordat Duncan weer lekker in slaap valt. Duncan slaapt lekker een tijdje, en als hij wakker wordt is Papa lekker bij Duncan. Duncan wil een andere dvd kijken, en Papa zet een andere dvd aan. En het duurt nu ook weer niet lang voordat Duncan weer lekker verder slaapt.

Duncan slaapt een groot gedeelte van de middag, en als Duncan weer wakker is wil hij ook niet naar beneden. Duncan wil lekker in zijn bed blijven liggen.
Duncan wil weer een leuke film kijken en Papa zet weer een andere dvd aan, en Duncan gaat weer lekker lui vanuit zijn bed kijken.

Duncan heeft vanmiddag nergens geen fut voor en geen zin in.
Vroeg in de avond valt Duncan weer lekker in slaap.


[ voeg commentaar toe ] ( 372 bekeken )

<Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>