Lekker spelen bij Bart 
Duncan heeft afgelopen nacht een rustige nacht gehad, wel is hij twee keer wakker geworden om zijn broek even te doen maar is daarna weer heerlijk gaan slapen.

's Morgens vroeg wakker geworden, en Duncan is lekker nog even blijven liggen om tv te kijken. Na het tv kijken lekker aankleden en naar beneden gegaan.

Als Mama boodschappen wil gaan doen wil Duncan eerst niet mee, maar als Mama bijna de deur uit wil gaan wil Duncan wel mee. Dus jas aan, schoenen aan en pet op en lekker in zijn rolstoel zittend gaat Duncan gezellig mee. Mama en Duncan komen nog even wat boodschappen thuisbrengen, en na het opruimen gaan ze weer verder met het doen van de boodschappen.

Als ze klaar zijn met de boodschappen en weer thuis zijn laat Duncan gelijk zien wat hij heeft gekregen. Hij heeft weer een paar Minions gekregen en eentje heeft zelfs een parachute, en Duncan is er erg blij mee.

Duncan gaat lekker even op de bank liggen met de tablet en vermaakt zich lekker. Als het bijna twee uur is gaan we lekker de deur uit, en we gaan naar Duncan zijn grote vriend Bart. Mama had zich vergist en dus komen we eigenlijk een half uurtje te laat aan, maar Bart en zijn zusje waren blij dat Duncan er eindelijk was.

Duncan vond het erg leuk dat hij er ook was, maar bij binnenkomst eerst Bart zijn zusje Lieke een cadeautje gegeven voor haar verjaardag. Duncan wilde meteen met de treinbaan spelen, en deze werd dus te voorschijn gehaald. Duncan heeft het naar zijn zin en wil even later ook wel even buiten spelen, en hij wil zelfs even in Bart zijn kamer spelen. Duncan houd het best wel een beetje vol en na een kleine twee uur gaan we weer naar huis omdat Duncan moe is.

Thuis gekomen gaat Duncan weer lekker op de bank liggen, en Papa pakt zelfs Duncan zijn kussen van zijn bed. Duncan ligt lekker met de tablet op de bank, en later valt hij zelfs lekker even in slaap.

Als Duncan later weer wakker is geworden gaat hij lekker een beetje spelen aan de tafel, en gaat daar na lekker tv kijken.
Dan gaat Duncan ineens huilen en hij zegt dat hij pijn in zijn buik heeft, maar tien minuutjes later moet Duncan toch echt even naar de wc. Duncan is gelijk van de pijn in zijn buik af, deze pijn zal volgens ons meer te maken hebben met kramp in zijn buik.

Dan vlak voordat Duncan naar zijn bed wil moet Duncan ineens uit het niets overgeven. Het duurt heel even en dan is het gelukkig weer over, en kunnen we naar boven.

We kleden Duncan om en hij gaat lekker in zijn bed liggen, en binnen niet al te lange tijd slaapt hij weer lekker.


[ voeg commentaar toe ] ( 434 bekeken )

<Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>