Een bezoek aan het PMC. 
Duncan heeft ondanks de warmte best lekker geslapen, hij was lekker vroeg wakker en wilde meteen in zijn kamertje spelen.

Na een tijdje lekker spelen, wilde Duncan in de slaapkamer nog lekker even tv kijken. Dan gaan we lekker naar beneden, en Duncan gaat dan lekker met zijn treintjes spelen.

Zo rond half elf maken we ons klaar om de deur uit te gaan richting het PMC. Vlak voor dat we in het PMC aankomen moet Duncan ineens overgeven, en zijn sonde komt ook uit zijn neus. Mama is gelukkig op tijd met een emmertje, en ze trekt de sonde helemaal uit Duncan zijn neus. Als we op de parkeerplaats aankomen gaat het weer met Duncan, Papa haalt nog wel de sonde uit de pleisters op zijn wang en koppelt alles af.

We zijn in het PMC voor de controle van Duncan zijn bloedwaarden.
Nadat ze bloed hebben afgenomen, krijgt Duncan eerst een nieuwe pleister over zijn Hickmanlijn. Als dit is gebeurd moet er bij Duncan weer een nieuwe sonde worden ingebracht, en dit gaat niet zonder slag of stoot. Duncan heeft het niet naar zijn zin en schreeuwt het uit, maar dan zit de sonde er al weer in. Dan is alles gedaan wat er moest gebeuren, en dan moeten we nog ongeveer een minuutje of 10 wachten voor overleg met de Oncoloog.

Na even te hebben gewacht zijn we aan de beurt, en het eerste wat de Oncoloog vraagt aan Duncan hoe het in Villa Pardoes was. Duncan gaf goed antwoord en zat lekker op zijn praatstoel.
Wij kregen de uitslagen van de bloedwaarden, en alles is in orde. Zelfs de bloedplaatjes zijn erg hoog, en dit was niet verwacht. Het lage moment hebben we dus gelukkig zonder problemen gemist.

De Oncoloog wil Duncan ook nog even bekijken, beluisteren en voelen, ze hoort of ziet geen andere dingen die er eerder niet waren.
Wij krijgen te horen dat we verdergaan met de Temozolomide, en dat de kunnen gaan stoppen met de Ciprofloxacine en de Trisporal.
De Ciprofloxacine en de Trisporal worden vervangen voor Bactrimel.

Als we klaar zijn moeten we nog even langs de apotheek, daarna eten we nog wat in het restaurant en gaan dan weer op huis aan.

De reis naar huis verloopt rustig, en als we thuis komen sluiten we de sondevoeding weer aan bij Duncan. Duncan vermaakt zich lekker met zijn treintjes en de tablet.

In het begin van de avond wil Duncan op zolder met de treinen spelen, en Papa zet maar even een ventilator neer (want het is er best wel een beetje warm). Duncan is weer lekker aan het rijden met diverse treinen, en na een half uurtje vindt hij het wel weer genoeg.

We gaan naar beneden, en kleden Duncan lekker om zodat hij lekker zijn bed in kan. Duncan kijkt nog lekker even wat tv, en het duurt even door de warmte voordat Duncan lekker in slaap valt.

[ voeg commentaar toe ] ( 299 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>