De chemo heeft zijn invloed. 
Duncan heeft vannacht heel erg onrustig geslapen, hij is een aantal malen wakker geweest en is uiteindelijk om half zeven weer wakker geworden.

Na nog rustig wat te hebben geluierd na een rare nacht wil Duncan naar beneden. Hij wil lekker op de bank hangen en naar de tv kijken.

Duncan is eigenlijk nog steeds moe van het "spoken" van de afgelopen nacht. Duncan weet niet goed wat hij wil, en reageert zich af en is vaak aan het huilen.

Die klote chemo doet wel weer zijn werk, hij heeft er zeer zeker wel last van. Zijn gemoedstoestand is niet echt op en top, maar eerder down the drain! Hij klaagt ook over pijn in zijn buik, en houd hier niet over op. Hiervoor hebben we Duncan dan maar een paracetamol voor gegeven.

Halverwege de ochtend valt Duncan op de bank in slaap, en we laten hem lekker liggen. misschien doet het slaapje hem goed.

Als Duncan na een uurtje weer wakker wordt is hij een stukje vrolijker. Het slaapje heeft Duncan toch wel een beetje goed gedaan. Zijn gemoedstoestand is een stuk beter, hij huil niet meer zo veel en hij reageert ook niet meer zo boos. Ook klaagt Duncan niet echt meer over pijn in zijn buik.

In de middag komen zijn neven Joey en Robbie samen met tante Debby op bezoek. Duncan vind het heel leuk dat ze er zijn, en hij vermaakt zich goed met de IPad van Joey. Dan wil Duncan boven in zijn kamertje met de Hotwheels garage spelen. Dan roept Joey dat ze misschien ook met de treinbaan op zolder kunnen spelen, en dat vind Duncan ook een goed idee. Maar als ze op zolder zijn dan rijd Duncan 1 rondje met een trein, en dan wil hij weer naar beneden.

Duncan zijn energieniveau is weer flink aan het zakken op dit moment. Als iedereen weer beneden is zit hij weer lekker op de bank.
En dan is het weer tijd dat Debby, Joey en Robbie weer richting huis gaan. Duncan hangt nog steeds lekker op de bank, en dan is Duncan weer ineens in slaap gevallen.

Als Mama en Papa hebben gegeten wordt Duncan weer wakker, en hij klaagt direct over pijn in zijn buik. Maar als Papa even later blijft vragen of Duncan ergens pijn heeft zegt Duncan nee, of hij zegt ik weet het niet hij huilt ook weer regelmatig.

Even later wil Duncan naar zijn bed toe, maar dat houden we nog heel even tegen omdat hij net een tijdje heeft geslapen.
Maar dan komt toch de tijd dat Duncan naar zijn bed gaat, en als hij in bed ligt ligt hij flink te draaien. Duncan kan niet slapen, Papa zet de tv aan en zet een film van Thomas de Stoomlocomotief aan. Na een half uurtje moet de tv van Duncan uit omdat hij wil slapen, maar even later zegt hij dat hij niet kan slapen en vraagt of de tv weer aan mag.

Het duurt lang voordat Duncan in slaap valt, maar rustig slapen doet hij niet echt. In de loop van de avond wordt Duncan een aantal keren wakker, en de laatste keer dat hij wakker wordt zegt hij dat hij naar beneden wil.

Papa neemt Duncan dan toch maar even mee naar beneden, en als Mama naar bed toe gaat gaat Duncan ook mee. Nu valt hij wel lekker in slaap, en we hopen dat het niet net zo een nacht als gisten gaat worden.

We hopen dat Duncan lekker door slaapt, en een heerlijke nachtrust mag hebben.


[ voeg commentaar toe ] ( 370 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>