Today it's a BAD day! 
Duncan heeft lekker geslapen afgelopen nacht. Hij werd om 7 uur wakker en maakte Papa wakker omdat Duncan naar het toilet moest.
Nadat Duncan naar het toilet is geweest gaan we weer naar de slaapkamer, en Duncan wil naar de tv kijken. Als de tv aanstaat wil Duncan ineens gaan spelen in zijn kamer, om na een kleine 10 minuten weer naar de slaapkamer te willen.

Duncan weet vandaag niet echt goed wat hij wil, ook is hij regelmatig even aan het huilen. Waarom Duncan steeds moet huilen weet hij niet goed te vertellen, Duncan heeft vandaag gewoon niet zijn dag.

Als we om 10 Duncan zijn chemo willen toedienen, stribbelt Duncan een beetje tegen. Hij wil niet dat Papa het geeft, maar Mama mag het wel doen. Papa moet er wel bij blijven zitten, zodat Duncan zijn hand kan beethouden.
Duncan blijft een beetje op de bank hangen, en heeft niet heel veel zin om iets te doen.

Als we in het begin van de middag op school komen, zijn Duncan zijn klasgenootjes buiten aan het spelen.
We lopen richting het schoolplein, en bij het zien van de juf en zijn klasgenootjes is Duncan toch wel weer een beetje blij.

Hij loopt met de juf mee naar het schuurtje, en hij mag lekker gaan zitten op een fiets en wordt dan lekker geduwd en hoeft hij zelf niet te trappen. Duncan vind het helemaal leuk, en heeft het gelijk naar zijn zin.

Dan speelt het weer niet echt mee, want het begint ineens hard te regenen en iedereen wil snel naar binnen. Als iedereen weer in de klas is mogen alle kinderen op hun stoeltje gaan zitten. Duncan mag ook op zijn stoeltje gaan zitten, maar daar ligt een tas op met een cadeautje. Het cadeautje is van Laurens en zijn Familie, en Duncan mag het gelijk uitpakken. Duncan vind het een mooi cadeautje en bedank Laurens hiervoor.

Na het uitpakken van het cadeautje mag Duncan zeggen waar en met wie hij wil spelen. Duncan wil spelen met Jilles, Levi en Laurens, en ze willen spelen in de speelhoek. Maar als ze daar staan wil Duncan eigenlijk niet naar de speelhoek, en dan gaan ze met de treintjes spelen.

Als Duncan niet meer met de treintjes wil spelen, loopt hij wat rond en zegt tegen Mama dat hij naar huis wil. Dan vraagt de juf of Duncan nog even met de watertafel wil spelen, en dat wil hij wel.
Na 5 minuten komt Duncan weer naar Mama en zegt weer dat hij naar huis wil. Duncan zegt tegen de juf dat hij naar huis wil, en de juf roept naar alle kinderen dat dat Duncan weer naar huis gaat.

We zeggen iedereen gedag, en gaan dan naar huis. Als we thuis komen wil Duncan lekker liggen op de bank. Duncan is moe en hij weet niet wat hij wil, dan wil hij liggen en dan wil hij weer spelen.
Duncan klaagt dat hij pijn heeft in zijn buik en dat hij naar boven wil. Duncan krijgt gelijk een paracetamol, en gaat dan lekker naar boven. Duncan gaat lekker op bed liggen, en het duurt even maar dan valt hij toch eindelijk lekker in slaap.

Later als Papa en Mama klaar zijn met eten wordt Duncan weer wakker, hij heeft lekker geslapen en is weer een stukje vrolijker.
Duncan wil weer naar beneden en wil spelen met zijn Cars auto's , hier speelt hij even mee. Dan wil Duncan lekker op de bank zitten met de tablet. Op het moment dat hij op de bank gaat zitten wordt Duncan weer wat minder vrolijk, om niet veel later te zeggen dat hij weer wil gaan slapen.

We brengen Duncan weer naar de slaapkamer, en leggen hem lekker in bed. Het duurt heel even voordat Duncan in slaap valt.
We hopen dat Duncan lekker de nacht door zal slapen, en dat hij een goede en rustige nacht heeft.[ voeg commentaar toe ] ( 305 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>