Even een bezoekje aan het Reinier de Graaf. 
Duncan heeft lekker geslapen, en was heerlijk vroeg om 5 uur wakker.
Duncan heeft eerst nog even lekker rustig in bed gelegen voordat de tv aan ging.

Na een tijdje tv te hebben gekeken wil Duncan weer eens op zolder spelen met de treinen. Na een half uurtje te hebben gespeeld zijn we naar beneden gegaan, waar Duncan lekker op de bank ging zitten met de tablet op schoot.

Mama gaat heel even bellen met het PMC omdat Duncan nog steeds last heeft van dikke voeten en benen. Ook heeft Duncan last van kortademigheid als hij zich maar een beetje druk heeft gemaakt.

Even later worden we terug gebeld dat we naar het Reinier de Graaf kunnen als het ons uitkomt. Wij eind van de ochtend naar Delft en ons gemeld op de afdeling.

De zuster neemt de temperatuur, gewicht en bloeddruk op bij Duncan en daarna komt de Arts ook nog. De Arts onderzoekt Duncan en deze komt tot de conclusie dat Duncan vocht vasthoud. Hij zie dat hij zijn best ging doen zodat Duncan weer lekker naar huis kon, maar geeft aan dat hij misschien toch moet blijven. De Arts moet het overleggen met de Oncoloog in het PMC, en dan wordt besloten dat er bloed moet worden afgenomen om de leverwaarden te controleren en dat Duncan gewoon naar huis kan.

Gelukkig is dat een hele opluchting, maar eerst even langs de kinderafdeling waar ze bloed moeten afnemen.
Als het bloed is afgenomen kunnen we lekker naar huis, en de uitslagen worden doorgebeld.

Als we bijna thuis zijn belt Duncan zijn Oncoloog op, en die vraagt of we al thuis zijn of niet. We zijn nog niet thuis, dus belt ze een kwartier later wel terug. Als we thuis zijn belt ze terug. Ze wilde speciaal dat we thuis waren als ze zou bellen.

Na ons vorige gesprek met de Oncoloog vroegen wij de risico's van de MIBG therapie, en daar is een antwoord op gekomen.
De Artsen van diverse specialisme hebben overleg gehad over het risico's van de MIBG voor Duncan. De Oncoloog verteld dat het risico voor Duncan veel te groot is, en dat zij deze deur dicht doet. De MIBG therapie is dus compleet van de baan.

We spreken af dat we Woensdag weer langskomen in het PMC voor een gesprek over het vervolg, en dan kan ze zelf Duncan ook nog even zien om te kijken hoe hij is.

In het begin van de middag is Duncan moe, en even later is hij weer lekker een filmpje aan het kijken. Ook is hij af en toe een beetje ondeugend.

Duncan is vroeg in de avond moe, en wil lekker op de bank liggen waar hij niet veel later lekekr in slaap valt.
Tegen een uur of acht wordt Duncan wakker en zegt dan dat hij lekker naar zijn bed wil.

We brengen Duncan naar boven en leggen hem lekker in bed, waar hij lekker verder slaapt.



[ 3 commentaren ] ( 520 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>