Lachen in de achtbaan 
Afgelopen nacht heeft Duncan weer lekker geslapen, hij was best wel weer lekker vroeg wakker.

nadat iedereen wakker was geworden zijn we lekker met zijn allen gaan ontbijten in het hotel. Idereen heeft lekker zitten eten, alleen Duncan wilde niets eten. Papa dacht nog toen hij een paar broodjes ging halen, ik neem voor Duncan een lekker aardbeientoetje mee want dat vindt hij vast wel lekker. Maar nee hoor, ook dat toetje wilde hij niet.

Om 10 uur kwamen we weer aan bij Disneyland, en er werd gevraagd aan Duncan waar wil je als eerste naar toe. Duncan wilde als eerste in Ratatouille, we waren lekker vlot aan de beurt en iedereen vond het leuk. Daarna wilde er een aantal in de RC Racer, deze gaat heel hard en hoog en daar mag Duncan nog niet in van Papa en Mama. Dus Duncan ging met een paar overgebleven mensen lekker in Slinky, Duncan vind dit nog steeds een leuke attractie.

Duncan zijn neefjes Joey en Robbie wilde wel in de Parachuutjes, er gingen daar ook weer een aantal mee. En toen is Papa met Duncan en met nog iemand weer in Slinky geweest.

Na de lunch bij de Mc Donalds zijn we lekker even weer terug gegaan naar het hotel, waar we lekker even buiten hebben gezeten en een beetje rustig aan hebben gedaan.

Zo rond zes uur hebben we ons weer klaar gemaakt voor de avond in Disneyland. Duncan wilde in Buzz Lightjear, maar dat ging even niet door omdat deze tijdelijk even was gesloten. Toen besloten er een aantal om in de HyperSpace Mountain, Duncan moest toen even buiten wachten met Papa, Mama en Lenie. Duncan wilde toen tussendoor wel even in de winkel kijken (en wat kopen).

Later was Buzz Lichtjear wel weer open en zijn we daar lekker in gegaan.
En daarna wolde Duncan in de Big Thunder Mountain, Dit is een treintje dat over de bergen en door de mijn gaat. Duncan ging samen met Papa, Mama en Sandra. Duncan en Papa hebben de hele weg gelachen omdat het leuk was, en Mama en Sandra hebben lekker (zoals meisjes altijd doen in een achtbaan) zitten gillen.

Hierna wilde Duncan eigenlijk nog even naar Its a Small World, ook omdat het een beetje begon te druppelen. Maar omdat alles al weer werd klaargemaakt voor het vuurwerk om half elf, mochten we er niet meer door.
Toen begon het ook ineens harder te regenen, we zijn toen zo veel mogelijk overdekt gaan lopen. Bij een winkel hebben we voor Duncan maar een poncho gekocht zodat hij lekker droog kan blijven zitten in zijn rolstoel.

Omdat het maar bleef regenen, zijn we maar weer naar het hotel terug gegaan. Daar heeft Duncan eerst nog even zijn nieuwe speelgoed uitgepakt, en natuurlijk even mee gespeeld.
Na het spelen is Duncan lekker op bed gelegd, en hij viel bijna direct in slaap.

Op naar nog een leuke dag in Disneyland Parijs!

[ voeg commentaar toe ] ( 347 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>