ADO Den Haag - Excelsior 
Duncan heeft lekker geslapen, wel was hij weer lekker vroeg wakker.
Toen Duncan net wakker was wilde hij lekker tv kijken, en na 10 minuten is hij lekker gaan zitten in bed.
Duncan was dit zitten ook snel beu, dus ging hij zijn bed weer uit en maakte Papa weer heerlijk wakker.

Na lekker rustig aan gedaan te hebben zijn we lekker naar beneden gegaan, waar Duncan lekker met zijn treintjes ging spelen.
Duncan vroeg ook nog wanneer we nu naar het stadion gingen, Papa zei dat duurt nog wel even. Dus even op YouTube een paar liedjes opgezocht die we lekker kunnen meezingen in het stadion voor de wedstrijd.


Om 12:45 uur zijn we de deur uitgegaan, en op weg gegaan naar het Kyocera stadion voor de wedstrijd Ado Den Haag - Excelsior.
We mochten voor de hoofdingang parkeren, dus ver lopen hoefden we niet te doen. Voor het stadion nog heel even gewacht op een aantal andere mensen waar mee was afgesproken. Bij binnenkomst werden we direct opgevangen, en tijdens het wachten op een van de mensen van ADO Den Haag kwam zanger John Medley ineens voor bij. Duncan zei het en Mama keek en riep naar hem, en Duncan mocht even mooi op de foto (dat was de eerste van de vele foto's).

Even later kwam Storky er ook aanlopen, en daar mocht Duncan ook mee op de foto. Duncan heeft het gelijk heel erg naar zijn zin.
Dan mag Duncan naar het spelershome toe, en als we daar even zijn komt Tom Beugelsdijk ineens binnenlopen. Tom gaat direct naar Duncan toe, en maakt een praatje. Tom vraagt of Duncan met hem mag meelopen, en Duncan zegt gelijk ja. Zo die afspraak staat!

Dan gaat Tom zich voorbereiden op de wedstrijd, en Duncan blijft nog even in het spelershome. Dan worden de kinderen opgehaald die mee het veld op mogen. Papa loopt met Duncan mee, en er zit een kleedkamer vol met kinderen.

Dan is het zover, de kinderen mogen richting de tunnel lopen. Als we bij de tunnel staan te wachten staat Tom Beugelsdijk ineens naast Duncan, en hij overlegt hoe we het veld op lopen. Duncan zegt ineens dat Papa ook mee moet lopen, en Tom vindt dat ook prima.

Dan mogen we het veld oplopen samen met Tom Beugelsdijk, Duncan kijkt zijn ogen uit want het is druk in het stadion.
Duncan mag even op het veld staan en Papa gaat er achter zitten, en Tom staat daar dan vlak achter.

Dan moeten alle kinderen weer richting de rand van het veld lopen voor een groepsfoto, Duncan mag lekker een beetje vooraan staan. Als dit klaar is worden Duncan en Papa naar de tribune begeleid waar we de wedstrijd kunnen bekijken.

Bij het eerste doelpunt van ADO Den Haag weet Duncan niet wat er gebeurd, iedereen springt op en gaat juichen. Papa tilt Duncan snel op en zegt dat het 1-0 voor ADO is, en Duncan gaat mee juichen.
Bij het tweede doelpunt van ADO weet Duncan inmiddels wat er gebeurd, Papa tilt Duncan snel op en dan juichen ze lekker samen.

DUNCAN HEEFT HET SUPERRRRR NAAR ZIJN ZIN!

Na de wedstrijd mogen we met het hele cluppie weer naar het spelershome. Het is wachten op de spelers, en zoals gewoonlijk duurt het wachten altijd lang.

Dan is het tijd dat de spelers eraan komen, Duncan gaat samen met Papa vlakbij de deur staan. En dan komen de spelers een voor een binnen, als Duncan ze aantikt kijken ze naar hem en begroeten ze hem heel lief.
Alle spelers vragen of Duncan genoten heeft van de wedstrijd, en daar zegt hij telkens weer hard ja op. Papa vraagt ook aan Duncan of hij met de spelers op de foto wil, en dan zegt hij NEE alleen met Tom Beugelsdijk. Daar moeten de spelers eigenlijk wel een om lachen, ze vinden het mooi dat hij het gewoon zegt.

Duncan kan bijna niet wachten op Tom, en dan gaat de deur weer open. En ja hoor daar is hij dan, Tom Beugelsdijk komt binnen en Duncan is gelijk nog drukker. Duncan roept gelijk naar Tom en deze komt gelijk naar Duncan toe en eindelijk kan er een foto worden gemaakt.

Duncan vraagt ook of Tom nog tafelvoetbal wil spelen, en dat wil hij wel. Duncan loopt gelijk met Tom naar de tafelvoetbaltafel toe, en daar gaan ze beginnen met een klein potje tafelvoetbal.

Dan komt en een speler met een rode map met ADO sticker erop aangelopen, het is de handtekeningenmap van Duncan.
Tom Beugelsdijk zegt dat de map nog niet klaar is, hij moet er ook nog wat inschrijven. En even later schrijft ook Tom Beugelsdijk wat in de handtekeningenmap van Duncan, en dan is de map klaar om weer mee te nemen naar huis.

Dan gaat het tijd worden om weer naar huis te gaan We bedanken de mensen van ADO Den Haag die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt voor Duncan. Duncan heeft het vrijdag met de training, en vandaag met de wedstrijd enorm naar zijn zin gehad.
Duncan heeft twee geweldige dagen mee mogen maken bij ADO Den Haag.

Als Familie willen wij voor deze geweldige dagen tegen de spelers en medewerkers van ADO Den Haag maar een ding zeggen.

BEDANKT!


[ 2 commentaren ] ( 331 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>