Middag naar school. 
Duncan is gisteravond laat naar zijn bed gegaan, en hij is om half zeven weer wakker geworden.

Duncan is weer lekker vrolijk als hij wakker is, en hij wil lekker in zijn kamertje spelen. Na verloop van tijd wil Duncan weer terug naar de slaapkamer, om daar lekker nog even op bed te spelen.

Als we naar beneden te gaan en in de woonkamer komen, wil Duncan weer lekker met zijn treintjes spelen. Duncan vermaakt zich de rest van de ochtend met diverse dingen.

Rond 13 uur komen we op school aan, en we worden opgewacht door de juf en de hele klas. Duncan vind dit erg leuk, en we worden door de juf en alle kinderen hartelijk begroet.

Als de kinderen lekker spelen in de klas, gaat Duncan ook lekker spelen.
Duncan heeft het echt naar zijn zin, en dat is af en toe ook te horen.
Dan komt zijn neef Joey ook ineens de klas in lopen, en die blijft lekker een beetje bij Duncan in de buurt.
Als het tijd is om buiten te spelen, heeft Duncan de eer om voor op te lopen.

Eerst loopt Duncan lekker buiten rond, maar dan wil hij achterop een fiets zitten en lekker mee rijden. Duncan zit heerlijk, en hij wordt ook nog eens lekker rond gereden.

Dan wordt het weer tijd om naar binnen te gaan, en alle kinderen en ook Duncan gaan in de kring zitten. Dan gaan de kinderen de dag afsluiten, en zingen ze een liedje wat ze hebben geleerd voor als Duncan op school is.
Duncan vind het op zich wel leuk dat ze zingen, maar als hij merkt dat het over hem gaat schiet Duncan een beetje vol. Maar Duncan houd zich goed.

Dan nemen we afscheid van iedereen, en gaan we lekker even wat eten bij de Mc Donalds. Duncan wil een Happy Meal met kipnuggets, hier eet hij lekker wat van toto dat hij genoeg heeft.

Thuis gekomen is Duncan een beetje moe, en wil hij lekker even lui zitten op de bank. Als hij even lekker lui heeft gezeten met de tablet, wil hij lekker gaan spelen met zijn treinen.

In het begin van de avond zet Papa een muziekje aan, en Duncan vind dit leuk. Hij begint een beetje mee te doen met de muziek, en gaat lekker op zijn manier een beetje mee dansen. Dan vraagt Duncan of hij nog lekker in de tuin mag, en Duncan gaat lekker de tuin in.
Dan pakt Papa de discocube en zet deze bij de deur, zodat je de muziek veel beter in de tuin kan horen (en de buren ook).

Papa neemt de tablet mee naar buiten en Duncan zit er lekker muziekjes op uit te zoeken, en heeft het echt heerlijk naar zijn zin.
Als de muziek na een tijdje weer zacht staat, komt de buurvrouw buiten en die vraagt aan Duncan waar de muziek is gebleven want ze vond het wel gezellig. Duncan loopt direct naar de tablet en zet de muziek weer harder.

Dan gaat het echt tijd worden om naar binnen te gaan, en even later gaan we naar boven. We kleden Duncan om, en leggen hem lekker in bed.
Duncan vraagt of hij nog een filmpje van Thomas de trein mag kijken. En als de tv net 10 minuutjes aan staat ligt Duncan al weer lekker te slapen na een heerlijke leuke en lange dag voor hem.[ voeg commentaar toe ] ( 147 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>