Nieuwe kleding kopen. 
Duncan heeft lekker geslapen vannacht, en hij was weer lekker vroeg wakker. Hij was om half zeven al lekker uitgeslapen, en hij is zelf weer gaan zitten in zijn bed.

Het lukt Duncan steeds vaker om weer wat meer zelf te doen, wat hij niet meer kon door de tumor in zijn buik en door zijn verzwakte spieren.

Duncan wil als hij wakker is meteen lekker in zijn kamertje spelen, en na 10 minuten wil hij weer terug komen naar de slaapkamer om daar lekker op bed te spelen en tv te kijken.

Als we naar beneden gaan wil Duncan lekker met zijn Cars auto's spelen, hij zit dan heerlijk een hele tijd fantasievol te spelen.
Dan wil Duncan lekker even op de bank zitten om een spelletje te doen op de tablet, niet veel later probeert Duncan YouTube weer leeg te kijken.

Als Duncan daar ook weer mee klaar is wil hij weer gaan spelen op de grond, maar dan wel met zijn treintjes. We ruimen samen de autootjes
op en pakken de treintjes. Hier speelt hij ook weer heerlijk mee.

Dan wordt het even tijd om even wat boodschappen te doen, Duncan heeft nog een paar nieuwe makkelijk broeken en wat shirtjes nodig. We gaan een aantal winkels in en hebben snel wat we willen en moeten hebben voor Duncan.
Duncan wil ook nog even bij de Intertoys kijken, en hij weet al dat we niks gaan kopen. Hij wil toch kijken, en hij moet zelf rondlopen dus hij gaat zelf uit zijn rolstoel. Papa loopt er dan maar achteraan. We kunnen niet naar boven want de "Lift" is defect, en dat is nu juist waar Duncan eigenlijk wil kijken. We gaan er dan ook maar weer snel vandoor, en we zijn klaar maar Duncan wil nog lekker even buiten genieten van het zonnetje. Na een rondje lopen gaan we weer naar huis toe.

Als we weer thuis zijn gaat Duncan weer lekker spelen met de treintjes. Ruim voor het eten zetten wij de sonde voeding weer uit, want Duncan wil patatjes met kipfingers eten.
Als we gaan eten zegt Duncan dat hij ook een pitabroodje met knoflooksaus wil, Papa en Mama eten namelijk shoarma.
Duncan moet wel wat patatjes opeten (Papa eet de rest dan wel op), en dat eet hij ook met smaak het pitabroodje met knoflooksaus op.

Na het eten zit Duncan nog wat te spelen voordat we weer naar boven gaan. Maar voordat we naar boven gaan, zit Papa en Duncan elkaar een beetje te plagen. Ze zitten elkaar een beetje te kriebelen en heeb nde grootste lol. Duncan en Papa vinden dit heel erg leuk, want dit hebben ze een hele lange tijd zo niet kunnen doen.

Dan gaan we lekker naar boven toe. Als we in de slaapkamer zijn, wil Duncan nog lekker wat tv kijken. En al kijkend naar de tv valt Duncan lekker in slaap.

We hopen op een een rustige nacht, want morgen moeten weer naar het PMC voor een gesprek met de Oncoloog van Duncan.
We krijgen morgen te horen wat de uitslagen zijn van de scans, en hoe het vervolg van de behandeling er uit gaat zien.




[ voeg commentaar toe ] ( 274 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>