Een bloedneus. 
Duncan heeft weel lekker geslapen, en hij is pas om half acht weer wakker geworden.

Na het wakker worden nog lekker even rustig aan doen, Duncan wil lekker in zijn kamer spelen. Als Duncan klaar is in zijn kamer wil hij naar zolder om daar met de treinbaan te spelen.

Als we weer beneden zijn wil Duncan Mama helpen met croissantjes te maken, en dit gaat Duncan best wel goed af (en naderhand smaakten ze ook nog eens lekker).

Dan een beetje aan het einde van de ochtend stopt Duncan zijn vinger ergens in, wat wij liever niet willen zien (maar ieder kind doet het).
En dan ziet Duncan zijn vingertje rood gekleurd zijn, hij heeft een bloedneus.

Papa helpt Duncan met zijn bloedneus en zet hem op de bank, hij knijpt zijn neus dicht en laat hem daarna weer even hard snuiten. Maar zijn neus blijft bloeden, dan maar even de neusspray gebruiken. Dit geeft ook niet het gewenste resultaat, Duncan zijn neus blijft bloeden. Papa knipt een stukje van een speciaal soort spons af en stopt dit in Duncan zijn neus. Deze spons moet Papa hierna nog 2 maal vervangen, maar dan stopt het bloeden eindelijk.

Duncan wil gaan spelen op de grond, maar moet van Mama en Papa nog even lekker rustig op de bank blijven zitten.

's Middags vertrekken we naar en verjaardag van Duncan zijn neef Jayden. Duncan heeft het gelijk naar zijn zin daar en gaat lekker spelen, Papa en Mama zien hem af en toe lopen en dan is hij weer lekker weg.

Na deze verjaardag zijn we naar Lenie en Sil en Robin gegaan.
Daar heeft Duncan ook nog heel even gespeeld, en daarna zijn we met zijn allen vertrokken richting een Italiaans restaurant.
We zijn dus lekker gaan uit eten, Duncan had er ook lekker zin in.
Duncan lijkt nog steeds niet moe, en zit nog steeds lekker in zijn vel. Iedereen heeft iet Italiaans besteld, alleen Duncan niet. Duncan wilde patatjes met mayonaise eten.

We hebben met zijn allen heerlijk gegeten, en Duncan en Pap hebben een overheerlijke ijscoupe met slagroom samen gedeeld.
Duncan wilde de slagroom, en Papa moest het ijs op eten. Maar even later zit ook Duncan van het ijs te smullen.

Als we weer thuis komen gaat Duncan op de bank zitten en een filmpje kijken, en niet veel later zakt hij lekker onderuit. Duncan is toch best wel moe geworden van de hele dag. We gaan naar boven en doen Duncan zijn pyjama aan en leggen hem lekker in zijn bed.

Niet veel later ligt Duncan na een hele goede super leuke dag lekker te slapen.


[ voeg commentaar toe ] ( 305 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>