Op controle in Delft. 
Duncan heeft vannacht wel weer aardig geslapen, wel uiteraard een aantal malen wakker geweest.

Wakker geworden van een wekker, maar we hadden eigenlijk geen zin om wakker te worden. Dus eerst toch nog een beetje rustig wakker worden, en dan toch de badkamer in en naar beneden toe.

Om half 10 werden we verwacht in het Reinier de Graaf te Delft voor de controle van Duncan zijn bloedwaarden. Na het afnemen van het bloed konden we direct weer weg. Op de terugweg naar huis ook nog even langs de speelgoedwinkel geweest om weer een paar nieuwe treintjes te kopen.
Duncan heeft er weer 3 mooie treinen bij.

Later werden we gebeld door de zuster van het Reinier de Graaf.
Duncan zijn Hb was 2.8 en zijn Trombocyten waren 9, zijn rode en witte bloedcelen waren beide dus veel te laag.

We moesten om 14 uur ons weer melden op de afdeling in het Reinier de graaf voor een dubbele transfusie. Duncan kreeg eerst de trombocyten toegediend en daarna het bloed.

Je zag Duncan in het ziekenhuis weer redelijk snel opknappen, en wee veel meer kleur op zijn gezicht krijgen. Na verloop van tijd begon hij gelukkig ook weer lekker praatjes te krijgen. Duncan voelde zich zelfs zo goed dat toen hij een muziek video op YouTube aan het kijken was, zelfs zijn bed uitging en lekker een beetje probeerde te dansen.
Na de transfusies is er weer bloed afgenomen ter controle, en we horen later in de avond de uitslagen via de telefoon. We krijgen dan gelijk te horen of we morgen nog een keer moeten terug komen of niet.

Om ongeveer half negen eindelijk weer thuisgekomen, en toen hebben we eerst even lekker een broodje gegeten, Duncan heeft zelfs ook weer lekker een stukje stokbrood op.

Duncan wilde lekker op de bank zitten en naar de tv kijken, hij ging lekker een beetje hangen op de bank.
Niet veel later is Duncan na een lange en vermoeiende dag heerlijk op de bank in slaap gevallen. En toen Duncan lekker lag te slapen op de bank, kwam de kat Ernie lekker tegen Duncan aan liggen.

Dan gaat de telefoon van Mama, het is de zuster uit het Reinier de Graaf. Ze verteld dat de bloedwaarden van Duncan goed zijn, en we hoeven dan ook niet te komen morgen.

Later hebben we Duncan lekker naar boven gedragen en lekker in zijn bed gelegd.


[ voeg commentaar toe ] ( 303 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>