Alweer de zesde chemokuur. 
Duncan heeft vannacht weer lekker doorgeslapen.

's Morgens op tijd wakker geworden van de wekker want we kunnen niet echt rustig aan doen vandaag.

Als we zijn aangekleed lekker gelijk naar beneden en Duncan wil met zijn treintjes spelen op de grond, maar Papa en Mama zeggen dat dat nu niet kan. Dan gaat Duncan maar op de bank zitten met de tablet op schoot.

Papa en Mama ruimen nog de laatste dingen thuis op, en dan gaan ze de auto inladen. Iets voor 10 uur zitten we in de auto richting Utrecht, op weg naar het PMC. Duncan is in de auto lekker een beetje vrolijk, maar als hij ziet dat we vlak bij Utrecht zijn zit hij ineens een beetje sip te kijken. Duncan is ineens niet zo vrolijk meer, en Mama vraagt wat er is met Duncan maar die zegt dat er niks is. Ook moet Mama zijn hand even vasthouden, Duncan vind het allemaal gewoon weer een beetje (erg) spannend.

Om 11 uur komen we aan in het PMC waar we ons eerst even melden, zodat ze weten dat we er zijn.
Als we eenmaal weer gesetteld zijn gaat Duncan weer een beetje vrolijk worden. We liggen bij een ander jongetje op de kamer, en ze kunnen het vrijwel direct met elkaar vinden. En even later zitten ze samen lekker op een mat op de grond te spelen.

Papa gaat ook even de post pakken welke al klaar stond voor Duncan, het is alweer een flinke stapel. Maar Duncan is lekker aan het spelen, en hij wil nog geen post en cadeautjes uitpakken.

Maar even later wil Duncan toch wel wat uitpakken, als we lekker bezig zijn komt Kathy Mucha van de Stichting "Een Glimlach Doet Wonderen" ook nog even langs. Ze heeft een leuk cadeautje voor Duncan en voor Mama, en Papa krijgt een waardekaart voor het van het UMC om wat lekkers te halen cadeau. Ook neemt Kathy Mucha een leuk filmpje op van Duncan, waarin hij iedereen bedankt voor al die mooie en leuke kaarten en cadeautjes. Dit filmpje van onze beroemdheid wordt dinsdag 18-4-17 weer uitgezonden bij Goedemorgen Nederland.

De chemo zit inmiddels ook al weer bij Duncan aangekoppeld, en we zijn dus echt gestart met al weer de zesde chemokuur.
Duncan blijft voor de rest van de dag lekker vrolijk, en speelt veel met zijn kamergenootje.

Duncan wil in het begin van de avond lekker in de huiskamer spelen, maar als hij daar net is komt er ineens een flinke stank uit de keuken. En alle deuren vallen ineens dicht en het brandalarm gaat af.
Blijkt dat er iets is verbrand in de oven, en brandweer is onderweg. Eindelijk een beetje spanning en sensatie op de afdeling, en een flinke stank.

Duncan is dus maar weer naar zijn kamer gegaan, en we hebben de deur dicht gehouden om de stank buiten de kamer te houden.
Duncan ligt lekker in bed met de tablet, en niet heel veel later is hij toch best wel een beetje moe en wil hij lekker slapen.

Duncan valt lekker vlot in slaap, en we hopen op een beetje een rustige eerste nacht hier in het PMC.



[ voeg commentaar toe ] ( 289 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>