Een hele goede dag. 
Duncan heeft echt weer lekker geslapen, hij heeft heerlijk doorgeslapen tot de volgende ochtend.

Als Duncan wakker is wil hij gelijk in zijn eigen kamer spelen, en dit doet hij met veel plezier. Na een tijdje toch maar aankleden en lekker naar beneden.

Als we beneden in de woonkamer zijn wil Duncan meteen met zijn treinen spelen, en dit houd hij een hele tijd vol.

Dan gaat om 11 uur de bel, Duncan wil weten wie het is. Het is Jessica maar dan ziet hij Tim, en dan is Duncan blij verrast.
Dat Jessica zal komen wist Duncan wel, maar dat Tim zou meekomen dat was een leuke verrassing. Duncan wil gelijk zijn treinbaan opruimen en wil gaan spelen met zijn Cars auto's, en Papa ruilt de bakken even om.

Duncan en Tim zijn heerlijk aan het spelen, en niet heel veel later zijn ze ook met de Lego aan het spelen.
De Lego en de Cars auto's liggen lekker door elkaar, maar ze hebben het lekker naar hun zin.

Als Jessica en Tim weer naar huis zijn moet Papa even een boodschapje doen, en Duncan wil wel mee. Dua schoenen en jas aan, Ado Den Haag muts weer op zijn hooft en naar buiten met ze tweetjes.
Duncan zegt ook dat hij even lang de winkel van zijn Tante Debby wil om even gedag te zeggen. Als de boodschap gedaan is lopen we even langs de winkel, en Duncan zijn neefjes zijn er ook. We blijven even babbelen en gaan daarna weer richting huis.

En dan belt Mama ineens naar Papa waar wij zijn, en Mama komt naar ons toe lopen. We brengen dan even iets weg en Duncan wil dan nog even naar de speelgoedwinkel toe om te kijken. Als we daar aankomen blijkt dat Duncan met de speeltafel vol met treintjes wil spelen. Hij mag dit even doen, en daarna gaan we weer naar huis toe.

Thuis gekomen wil Duncan lekker op de bank met de tablet, en niet vee later komen Tante Debby en zijn neven Joey en Robbie langs.
Duncan vind dit heel erg leuk en speelt er gezellig op los met zijn neven.

Dan willen ze boven spelen met de treinbaan, en Papa gaat met Duncan, Joey en Robbie mee naar boven.
Duncan zet de treinbaan aan, en legt alles goed uit aan Joey en Robbie. Duncan weet hoe hij de treinen moet besturen. En dan mogen Robbie en Joey ook nog even met een treintje rijden. Ze vinden het alle drie leuk om te doen. Dan vinden ze het weer genoeg op zolder, en we gaan weer naar beneden.

Weer beneden worden ineens de op afstand bestuurbare auto's gevonden, en daar wordt dan even druk mee gespeeld. Duncan heeft het weer heel erg naar zijn zin, en is dus lekker druk.

Als Debby, Joey en Robbie weer naar huis zijn vragen wij aan Duncan of hij even rustig op de bank wil gaan zitten, en dit hij dan ook even.
Maar even later gaat Duncan toch weer lekker druk doen, zoals hij eigenlijk een beetje de hele dag al is.

Aan het einde van de middag wil Duncan lekker lui op de bank liggen, en Papa en Mama denken dat hij wel even in slaap zal vallen maar dat gebeurd verbazingwekkend niet.

Duncan is even later weer lekker druk, en is lekker aan het lachen.
Maar zo rond half acht gaan we toch gewoon naar boven, om Duncan rustig aan klaar te maken voor zijn bed.

Dan als Duncan op het toilet zit gaat hij ineens huilen, en gaat hij een beetje dwars te doen. Het teken dat hij echt moe is.

We troosten Duncan en kleden hem om, en als hij zijn pyjama aan heeft gaat hij lekker liggen in bed. Hij wil nog wel Buurman & Buurman kijken, maar dit houd hij nog geen 10 minuten vol.
Duncan valt dus lekker snel in slaap.

Morgen moet Duncan weer gaan beginnen aan alweer zijn zesde chemokuur in het PMC. Maar gelukkig heeft hij vandaag een HELE GOEDE dag gehad, waar wij heel erg blij mee zijn voor onze KANJER.PS.
Denkt iedereen er nog misschien over na om de Samenloop voor Hoop te sponsoren? Draag je steentje bij naar het onderzoek van deze zeer vervelende ziekte.
Dit is een 24 uurs loop georganiseerd door het KWF, en wordt gedaan om geld in te zamelen voor Kankeronderzoek.
Voor meer info over dit evenement: Samenloop voor Hoop[ 1 commentaar ] ( 251 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>