Het telefoontje van de Oncoloog. 
Afgelopen nacht heeft Duncan weer lekker doorgeslapen, als hij wakker wordt moet hij wel nodig naar de wc toe.

We zijn weer lekker vroeg wakker geworden, maar we hebben geen haast en kijken dus lekker eerst wat tekenfilmpjes in bed. En Duncan wil lekker even spelen op bed.

Dan wordt eigenlijk ineens de rust verstoord omdat Papa zijn telefoon over gaat. Papa neemt de telefoon op en het is Duncan zijn Oncoloog die belt. Ze verteld dat ze een logistiek probleem hebben, en dat betekent dat ze geen bed voor Duncan beschikbaar hebben.

De chemokuur wordt uitgesteld tot zaterdag, want dan moeten we ons komen melden op de afdeling. We moeten morgen wel naar het PMC/WKZ, omdat Duncan eert naar de cardioloog moet voor de jaarlijkse controle van zijn hart en aorta. Na de cardioloog moet Duncan ook nog even bloed laten afnemen voor de kwalificatie voor de chemokuur van zaterdag.

Na dit telefoongesprek zijn we rustig aan naar beneden gegaan, en Duncan wilde lekker op de bank zitten met de tablet op schoot.

Tussen de middag wilde Duncan wel weer lekker kibbeling eten, dus Mama even naar de markt gelopen. Als de kibbeling op Duncan zijn bordje ligt, zegt hij ineens dat het stinkt en dat hij het niet wil eten.
Mama en Papa kijken een beetje verbaasd naar Duncan, en vragen geen kibbeling? NEE! zegt Duncan het is vies en ik wil niet, dus Mama zegt laat het maar staan. En Duncan eet dus niet zijn kibbeling op, en hij hoeft ook niets anders.

Na het eten wil Duncan weer lekker aan de tafel met zijn Lego spelen, en later op de middag speelt hij weer lekker op de grond met zijn treinen. Duncan klaagt gelukkig niet meer over pijn in zijn lies en been. Het lopen gaat nog wel wat moeizaam, maar dat zou nog kunnen komen doordat er nog een pleister op zit.

's Avonds wil Duncan wel patatjes met kipfingertjes eten, die doen we dus even in de pan voor Duncan. En hij eet lekker zijn kipfingers en wat patatjes.

In de avond wil Duncan ook weer op zolder spelen met zijn treinen, en dit doet hij weer lekker met veel plezier. Maar aangezien we morgen vroeg ons bed uit moeten, kan Duncan niet te lang met de treinen spelen.

We gaan lekker naar de slaapkamer en doen Duncan zijn pyjama aan, en leggen hem lekker in bed. Duncan kijkt nog even naar de tv, en valt redelijk snel in slaap.



[ voeg commentaar toe ] ( 304 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>