Nog steeds last van zijn been. 
Duncan heeft vannacht lekker door geslapen, en is pas tegen half acht weer wakker geworden.
We hebben eerst nog lekker even tv liggen kijken in bed voordat we zijn opgestaan.

Na het opstaan lekker aangekleed en naar beneden gegaan, bij het aankleden klaagde Duncan al een beetje over pijn aan zijn been.
Papa en Mama doen alles rustig aan met Duncan om te proberen dat hij niet zo veel pijn heeft.

Beneden gekomen wil Duncan lekker op de bank zitten en een spelletje doen op de tablet, en later kijkt hij 2 films van de smurfen.

Halverwege de ochtend komen Linda en Jessica op bezoek bij Duncan, en dat vind hij erg leuk.

Linda heeft een tas vol met cadeautjes bij haar, en deze zijn weer voor in het ziekenhuis. Kan Duncan weer iedere dag een leuk cadeautje uitpakken. Duncan vind het leuk dat ze er zijn, en maakt ook wel een paar grapjes.

In de middag doen we eerst nog even een paar boodschappen, en even naar de speelgoedwinkel zo dat Duncan een paar Cars autootjes kan kopen.
Weer thuis gekomen wil hij lekker aan tafel spelen met zijn nieuwe autootjes. Als hij hier mee klaar is wil hij lekker op zolder met de treinbaan spelen. Duncan vermaakt zicht hier heerlijk, en hij is dan ook heerlijk aan het spelen.

Aan het einde van de middag wil Duncan weer naar beneden, en hij wil lekker in de stoel zitten met de tablet.
Na een half uurtje wil Duncan gaan liggen, maar dat kan niet in de stoel dus legt Papa Duncan lekker neer op de bank. Niet veel later slaapt Duncan lekker, om na ongeveer 2 uurtje weer wakker te worden.

Als Duncan net wakker is geworden is hij niet vrolijk en boos, en is aan het huilen. Hij geeft aan dat hij naar de wc wil en Papa en Mama helpen Duncan om de beurt omdat Duncan dit wil. Duncan geeft ook aan dat zijn been, arm en hoofd zeer doen.

Papa moet Duncan dan even dragen om naar de kamer te komen, en Duncan klaagt dan ook over pijn in zijn been, zijn arm en hoofd.

Papa vraagt aan Duncan of hij lekker even rustig op schoot wil zitten, en dat wil hij wel. Als Duncan dan bij Papa zit wordt hij weer snel wat rustiger, en Papa vraagt an of Duncan nog ergens pijn heeft. Duncan geeft aan dat hij geen pijn heeft, maar Papa moet wel voorzichtig zijn met zijn been. Papa zegt dat hij voorzichtig zal zijn.

Als Duncan lekker een half uurtje bij Papa heeft gehangen wil hij lekker gaan slapen. We gaan lekker naar boven en doen Duncan voorzichtig zijn pyjama aan. Duncan klaagt op dat moment toch weer over pijn in zijn been, en dan besluit Mama om Duncan toch maar een paracetamol te geven. Duncan kijkt dan nog lekker even naar Buurman & Buurman op de tv, en dan valt hij lekker in slaap.



[ voeg commentaar toe ] ( 271 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>