Duncan wordt regelmatig herkent. 
Duncan is afgelopen nacht maar 1 keer wakker om zijn broek te verschonen, en heeft verder heerlijk geslapen.

's Morgens weer wakker geworden van de wekker, maar wel een beetje rustig wakker worden. We kunnen niet te rustig aan doen want we moeten om 10 uur weer in het Reinier de Graaf Gasthuis zijn.

Dus op tijd de deur uit om op tijd in het ziekenhuis te zijn.
In het ziekenhuis wordt een aantal malen gedag gezegd door voor ons onbekende mensen. Dit komt omdat Duncan een klein beetje heel erg beroemd is geworden.

Gisteren stond de telefoon van Mama roodgloeiend van diverse partijen die een interview willen met ons, maar dat doen we niet.

Duncan heeft alle media gehaald, hij is gisterochtend bij Goedemorgen Nederland op tv geweest. Vandaag is hij ook op Radio West geweest, en hij heeft vandaag ook in het AD Editie Westland gestaan.
Dit komt allemaal doordat een oproep om een kaart te sturen ontiegelijk goed wordt gedeeld zodat het gaat opvallen.

Ook in het ziekenhuis zeggen diverse zusters dat ze Duncan op tv hebben gezien, Duncan moet hier wel een beetje om lachen.

Maar in het ziekenhuis zijn we voor de controle van de bloedwaarden van Duncan, dus er wordt wat bloed afgenomen op opgestuurd naar het laboratorium. Tevens krijgt Duncan ook nog een bloedtransfusie omdat zijn Hb flink begint te dalen.

Duncan ligt lekker op een bed, en zit gewoon lekker op zijn gemak tv te kijken of zit lekker met de tablet in zijn handen.

Als na ongeveer bijna 4 uurtjes alles er weer in zit mogen we weer lekker naar huis, en worden we later gebeld door het PMC over de uitslagen.

Thuis wil Duncan weer eens lekker spelen met zijn lego. En later wil hij een film van Cars zien op tv.

Dan gaat de telefoon van mama, het is de arts van het PMC.
Ze willen dat we morgenochtend komen voor de aferese (stamcellen afstaan). Duncan zijn witte bloedcellen (leukocyten) zijn nog wat laag, maar ze nemen morgenochtend eerst weer bloed af en controleren dit.
Zijn de leukocyten hoog genoeg in aantal dan moeten we minimaal 1 nacht blijven, en als het nog niet hoog genoeg is kunnen we weer naar huis en moeten we maandag terug komen.
We hopen dus dat Duncan zijn leukocyten hoog genoeg zijn zodat we hiermee door kunnen gaan.

Met het avondeten wil Duncan lekker wat patatjes en een paar kipfingers, en dit eet hij met smaak op.

Na het eten is het nog even spelen met wat Lego, en dan echt op tijd naar bed want morgenochtend worden we al om 8 uur verwacht in het PMC.
In het PMC kunnen gelijk even zien hoeveel post (ze zijn een rolcontainer aan het vullen) er al is binnengekomen na al de oproepjes.[ 1 commentaar ] ( 380 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>