De tweede dagbehandeling. 
Duncan heeft wel weer lekker geslapen, hij is wel een paar keer wakker geworden om zijn broek te doen. En als zijn broek weer klaar was begon Duncan lekker te babbelen, terwijl Papa en Mama weer verder wilden gaan slapen.

's Morgens vroeg om 7 uur ging de wekker weer om rustig aan wakker te worden. Na het aankleden had Duncan eigenlijk zin om met de treinen op zolder te spelen, maar daar was geen tijd meer voor. We moeten toch echt naar beneden, om nog even te ontbijten en voor Duncan zijn medicijnen.

Als we Duncan zijn medicijnen hebben gegeven gaan we weer op weg naar het PMC voor de tweede en tevens de laatste dagbehandeling van deze chemokuur.
Vlak voor 10 uur komen we aan in het PMC waar we ons weer melden op de afdeling, de zuster zegt dat alles al klaar staat en ze komt er zo aan.

Duncan wordt weer aan een medicijnpomp gekoppeld, en deze chemo loopt ook weer een uurtje om daarna nog even te spoelen.
We zitten weer in de huiskamer waar we een paar spelletjes spelen terwijl Duncan een klein beetje vals zit te spelen (maar dat vinden we niet zo erg).
Als de pomp begint te piepen na een uurtje zit de chemo er in (joepieee), en deze wordt nu nog even op spoelen gezet.
Als de pomp voor de tweede maal gaat piepen komt de zuster en aan, en die zet de pomp uit en koppelt alles weer af.

Tijdens het afsluiten van de infuuslijn helpt Duncan de zuster heel goed mee, en hij weet al heel goed hoe alles moet gebeuren.
We zeggen de zusters gedag en we gaan weer lekker naar huis.

Thuis aangekomen wil Duncan gelijk met zijn treintjes spelen.
Mama gaat weer even boodschappen doen, en als ze terug komt gaat ze lekker pannenkoeken bakken. Duncan heeft lekker zin in pannenkoeken en hij eet een hele pannenkoek op, en daarna wil hij nog wel een halve.
Hier neemt Duncan 2 hapjes van en heeft er dan genoeg van.

Na de lunch wil Duncan lekker op de bank zitten met de tablet.
De rest van de middag zegt Duncan regelmatig dat zijn buikje een beetje honger heeft, en hij eet diverse dingen. Zo zit hij lekker wat berenchips te eten en niet veel later wil hij een minikaasje eten, en deze vind hij na een paar hapjes toch niet lekker genoeg.

Met het avondeten wil Duncan wel een broodje met knakworstjes, als deze klaar is zegt Duncan na een hapje dat de worstjes anders smaken dan anders. Hij vind ze dus niet lekker smaken, en hoef dan ook niet meer.
Hij wil wel een lekker ijsje toe, en deze eet hij lekker op al moet Papa wel eerst de nootjes eraf eten.

Na het eten wil Duncan met de treinen op zolder spelen, maar we zeggen dat we eerst even gaan douchen. Duncan wil eigenlijk niet, maar als hij eenmaal met Papa in de douche is heeft hij het best wel naar zijn zin. Als we uit de douche zijn zegt Papa dat hij er klaar voor is om met Duncan naar de zolder toe te gaan. Duncan schud zijn hoofd en wijst naar het bed, Papa vraagt of Duncan niet met de treinbaan wil spelen. Duncan zegt dat hij moe is en lekker in zijn bed wil liggen om te gaan slapen.

Duncan gaat lekker liggen, hij zegt nog dat hij op tv naar Paw Patrol wil kijken. Maar hier krijgt hij niet veel meer van mee, hij valt lekker snel in slaap.

Vanaf morgen krijgt Duncan iedere dag een injectie met Neupogen, dit is om de witte bloedcellen aan te maken. Dit wordt gedaan om op een later tijdstip Duncan zijn stamcellen te oogsten.

Maar morgen eerst even naar school voor een fotoshoot voor de schoolfoto's.[ 2 commentaren ] ( 372 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>