Weer naar huis toe. 
Duncan heeft afgelopen nacht redelijk geslapen, hij is erg vaak wakker geweest om zijn broek te doen. Duncan was ook na het verschonen van zijn broek midden in de nacht klaarwakker, en hij kon niet meer in slaap vallen hij was klaar wakker. Hij heeft zelfs "Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit" gezongen. Papa moest daar wel een beetje om lachen dat Duncan dat in het holst van de nacht aan het zingen is. Maar Duncan is blij dat hij na dit nachtje slapen lekker weer naar huis mag.

's Morgens is Duncan wel weer vroeg wakker en hij is lekker vrolijk, en als Mama weer op de kamer komt is hij blij.

Rond de klok van 9 uur wordt de laatste chemo er aan gehangen, en deze loopt ongeveer een uurtje.

Als Deze laatste chemo loopt gaat Papa even uitchecken bij het Ronald McDonalds huis, en Mama ruimt alles bij Duncan op.
Als Papa weer terug is gaat hij alles in de auto inladen, en dan is er al weer een uurtje voorbij. De laatste chemo zit er in, nu nog even laten spoelen en dan is het klaar. Als alles klaar is krijgen we de medicatie mee voor thuis en kunnen we eindelijk weer lekker op huis aan.

Als we buiten komen vind Duncan het weer heerlijk om in de buitenlucht te zijn.

Onderweg naar huis is Duncan rustig in de auto, en eenmaal thuis gekomen wil hij gelijk weer met zijn treintjes spelen. Maar Duncan moet even wachten, want alles moet ook weer worden uitgepakt.
Duncan gaat lekker op de bank zitten en wil tv kijken.

Als Papa en Mama klaar zijn met uitpakken gaat Duncan lekker even met zijn treintjes spelen. Duncan zit even aan half uurtje te spelen en dan zegt hij dat hij een beetje moe is, en hij wil lekker even op de bank liggen. Niet veel later valt Duncan lekker even in slaap.

Vlak voor het eten wordt Duncan weer wakker, en als we gaan eten eet hij 2 hapjes en hoeft dan niet meer. Als we klaar zijn met eten wil Duncan gelijk naar zolder om daar weer met zijn treinbaan te spelen.
Maar als er een treintje een rondje heeft gereden zegt Duncan dat hij moe is.

We gaan weer lekker naar beneden en doen Duncan zijn pyjama aan, en lekker Duncan lekker in bed. Duncan valt lekker snel in slaap, en we hopen dat hij lekker een beetje doorslaapt.

Morgenochtend moeten we om 10 uur weer terug zijn in het PMC voor een dagbehandeling met chemo, dit duurt inclusief het spoelen ongeveer anderhalf uur.



[ voeg commentaar toe ] ( 281 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>