De eerste dag zit er al weer op. 
Duncan heeft vannacht samen met Mama op de kamer lekker geslapen, ze zijn niet zo vaak wakker geweest en hebben weinig piepjes gehoord.

Als Papa 's morgens aankomt op de kamer zit Duncan al lekker vrolijk op de bank te kleuren in zijn Thomas boekje.

Als Mama en Papa hebben ontbeten zit Duncan nog lekker even op de tablet en de tv te kijken. Om 10 uur komt de juf van het ziekenhuis weer langs bij Duncan, en Mama en Papa gaan even een bakkie koffie drinken beneden in de hal.

Na ongeveer een half uurtje komen Mama en Papa weer terug en verteld de juf dat Duncan weer heel goed zijn best heeft gedaan. We zijn weer trots op Duncan dat hij weer zo goed zijn best heeft gedaan.

Als de juf weer weg is wil Duncan lekker naar de huiskamer toe, en Duncan loopt daar helemaal zelf naar toe. Mama loopt naast Duncan, maar heeft zijn handje niet vast en Papa loopt er achter aan met de paal waar alles aan hangt.

Duncan heeft het heel erg naar zijn zin in de huiskamer, en is heerlijk aan het spelen. Hij houd het bijna de hele middag uit, en we moeten wel een paar keer terug lopen omdat Duncan even een plasje moet doen.

Dan komt er een moment dat de accu's van de medicijnpompen moeten worden opgeladen, en moeten we dus terug naar de kamer. Hier heeft Duncan niet zo heel veel zin in, en hij is het er ook niet mee eens.

We vertellen Duncan waarom we terug moeten, en dat als Duncan na het avondeten wil we weer even naar de huiskamer gaan. Dit wil hij dan wel, en hij gaat lekker tv kijken in zijn bed.

Als avondeten wil Duncan weer patatjes eten, en Mama gaat lekker voor ons allemaal patatjes kopen. Duncan eet een paar patatjes en hoeft dan niet meer. De zin is er wel bij Duncan, maar de smaak is er even niet meer.

Na het avondeten wil Duncan weer naar de huiskamer, dus we gaan daar weer naar toe. En weer loopt Duncan helemaal zelf op zijn gemak onder begeleiding naar de huiskamer.
Papa en Mama drinken daar een bakkie koffie, en Duncan speelt lekker.
Als Mama en Papa de koffie op hebben wil Duncan weer terug naar zijn kamer.

Weer op de kamer gekomen kleden we Duncan gelijk om, en trekken zijn pyjama aan. Duncan gaat nog lekker tv kijken in zijn bed, en valt dan lekker in slaap.

De eerste dag zit er al weer lekker op, en Duncan doet het allemaal weer als een KANJER.
[ 1 commentaar ] ( 483 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>