De prik 
Duncan heeft vannacht best wel weer lekker geslapen, hij was ook best wel weer vroeg wakker. Duncan was al om 6 uur wakker, en hij wilde niet meer slapen.

Wel hebben we nog lekker even rustig aan gedaan, en lekker tv gekeken en Duncan heeft ook lekker gespeeld op bed.

We moesten wel een beetje op tijd klaar zijn, want om 10:30 stond de kinderthuiszorg voor de deur. Deze kwamen Duncan weer een injectie in zijn been geven. Deze injectie moet en voor gaan zorgen dat het beenmerg weer witte bloedcellen gaat aanmaken, zodat Duncan weer meer afweer gaat krijgen.

Als De dame van de kinderthuiszorg binnen is begint Duncan erg te huilen, en hij wil niet meewerken. Maar als de prik wordt gegeven dan zegt Duncan heel rustig au. Als De dame van de kinderthuiszorg klaar is, is het bij Duncan ook weer over. Als we hier met Duncan nog even over napraten vragen we of de prik nu echt zeer deed of dat hij het gewoon erg spannend vond. De prik deed geen zeer, maar Duncan vond het gewoon allemaal weer een beetje heel erg spannend.

In het begin van de middag is Duncan weer een beetje moe, en hij gaat lekker op bed liggen en hij valt lekker in slaap.

Als Duncan later wakker wordt dan gaat hij Papa helpen met het maken van een taart voor Mama, want deze is volgende week jarig.
Papa heeft al veel gedaan, en Duncan hoeft alleen nog maar helpen met het versieren. Duncan vind dit erg leuk om te doen, en hij houd alles goed geheim voor zij Mama.
Want als Mama vraag wat hij aan het doen is, zegt hij ik ben niks aan het doen.

De rest van de middag zit Duncan lekker op de bank tv te kijken of is lekker met zijn treinen aan het spelen. Mama laat Duncan ook nog een filmpje zien wat ze net heeft binnen gekregen, een filmpje van een aantal spelers van ADO Den Haag. Duncan krijgt gelijk een BIG Smile op zijn gezicht. Klik hier voor de FOTO Pagina waar het filmpje staat

Met het avond eten wil Duncan wel een tosti zonder ham, en deze eet hij grotendeels op. Als toetje eet Duncan ongeveer een half ijsje op.

Duncan blijft lekker op de bank zitten, en zit lekker filmpjes op YouTube te kijken. Later wil Duncan weer lekker tv kijken, en hij heeft het lekker naar zijn zin en wil nog niet naar bed.
Duncan heeft honger in een snoepje zegt hij, en Duncan zoekt een lekker snoepje uit. Maar Duncan zijn mond is iets te groot, en hij stopt het hele hamburgersnoepje in zijn mond. Hierdoor gaat het niet goed, en Duncan spuugt alles ineens uit. Na een paar keer goed ademhalen, gaat het weer beter met Duncan. En hij hoeft ook geen snoepje meer te eten.

Hierna zegt Duncan dat hij lekker naar boven wil, en lekker wil gaan slapen. Als Duncan lekker in zijn bed ligt, valt hij heel snel in slaap.

Hopend op een rustige nacht, en morgen een rustige dag.



[ 2 commentaren ] ( 430 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>