Lopen naar de huiskamer 
Duncan heeft vannacht best wel weer lekker geslapen, rond 5 uur is hij wel wakker geworden en moest hij een schone pyjama aan.

Daarna weer lekker in slaap gevallen om om 7 uur wakker te worden.
Duncan wilde eerst lekker tv kijken in zijn bed, en Papa lag nog even lekker te luieren in zijn bed (hij had nog geen zin om wakker te worden).

Wat later wil Duncan lekker op de bank zitten en tv kijken, en als Mama binnen komt dan wil Duncan gelijk weer een cadeautje uitpakken.

Duncan wil geen ontbijt en hij blijft lekker op de bank zitten. Hij zit afwisselend met de tablet en zijn treintjes op de bank te spelen.

Hij wil als lunch wel croissant, dus Papa maar weer even boodschapjes doen.
Als Papa terug is van de boodschappen wil Duncan geen croissant eten, maar hij ziet donuts. Hij wil een donut eten, en Duncan eet deze helemaal op. Hij heeft er van zitten smullen.

Papa en Mama warmen even een bal gehakt op voor op een broodje, en als Duncan dit ziet wil hij ook een bal gehakt. Hij krijgt een paar stukjes, en ook dit gaat er smakelijk in.

Om 2 uur in de middag komt de juf bij Duncan langs om leuke dingen te doen, Papa en Mama gaan dan ook even weg zodat Duncan alle aandacht krijgt van de juf.

Als Papa en Mama terug komen, horen wij van de juf dat Duncan leuk en goed heeft meegedaan.

Duncan heeft later in de middag zin om naar de huiskamer te gaan op de afdeling, maar hij wil eigenlijk niet lopen.
Papa zegt een klein stukje lopen, en Duncan loopt aan de hand van Mama helemaal naar de huiskamer.
Hier heeft hij lekker zitten spelen met lego, en na een kleine 3 kwartier wil Duncan weer terug. En ook dit stuk loopt hij aan de hand van Mama.

Duncan speelt nog wat en wil dan lekker zijn bed in, en hij gaat redelijk vroeg slapen.
Later wordt hij even wakker, en dan kan bij Duncan nog even de spierballen en zijn temperatuur worden opgemeten. Hierna valt Duncan weer lekker in slaap.



[ voeg commentaar toe ] ( 319 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>