lekker uitslapen 
Duncan heeft vannacht heerlijk geslapen, hij is niet veel wakker geweest.
Toen Papa om half negen op de kamer kwam, waren Duncan en Mama ook nog niet zo lang wakker.
Ze hebben heerlijk uitgeslapen, de lekkere luiende lakjes.

Om 10 uur kwam de pedagogisch medewerker weer langs voor Duncan, en hier heeft Duncan gezellig mee zitten knutselen. Papa en Mama zijn toen maar even lekker buiten een rondje gaan lopen.
Tijdens dit half uurtje kwamen er ook nog 2 mensen langs voor een kleine voorstelling voor Duncan, hij vond dit erg leuk.

Tussen de middag had Duncan trek in een broodje met gekookte worst, dus Papa had even boodschapjes gedaan.
Duncan moest eerst even van Papa de worst proven, want het is een andere worst dan thuis. Duncan een hapje proeven, en hij vind de worst van de slager thuis toch echt lekkerder. Dan maar lekker blikworst op ze broodje, hier heeft hij heerlijk een paar happen van gegeten.

De middag verloopt lekker spelen, zowel op zijn bed als op de bank.
En Duncan heeft het zeer naar zijn zin, hij wil af en toe ook nog wel eens een snoepje eten.

Als in het begin van de middag de Arts langs komt vragen ze hoe het gaat met Duncan, maar die wil geen antwoord geven dus doen Papa en Mama het maar. Alles is goed, en tijdens de controle van de bloedwaarden is gebleken dat het Kaliumgehalte weer voldoende is. De Arts vertelde dan ook dat hier ook mee gestopt is, en dat het in de gaten wordt gehouden. Wij zagen bij Duncan ook een gek plekje rond zijn navel, en hadden dit al bij de verpleging aangegeven. De Arts wilde hier uiteraard naar kijken, en zei dat het om een navelbreuk ging. We hoeven ons hier geen zorgen om te maken, want het is niet ernstig.

Met het avond eten wil Duncan eigenlijk weet een broodje met boterhammenworst, maar als Papa deze gemaakt heeft en het staat voor Duncan dan wil hij het niet meer.

Duncan is best wel een beetje moe van de hele dag, dus gaat hij na het spierballen meten en de temperatuurmeting lekker naar zijn bed.
Hij valt lekker in slaap, en we hopen op weer zo'n heerlijke rustige nacht.



[ voeg commentaar toe ] ( 386 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>