Geen virusinfectie! 
Duncan is afgelopen nacht weer bijna ieder uur wakker geworden voor een bezoek aan het toilet.

Om 7:15 uur is Duncan wakker en heeft geen slaap meer. Hij gaat lekker in zijn bed zitten en tv kijken.

Even later wil hij op de bank naar de tv kijken. De juf is ook nog langs geweest om samen met Duncan kaboutertjes te zoeken op de tablet.
Hierna is Duncan weer lekker tv gaan kijken.
Als Papa terug komt van het doen van een paar boodschappen is Duncan weer erg blij dat Papa weer terug is.

Hij wil dan ook gelijk een film op de laptop zien. Hij wil Thomas de Stoomlocomotief kijken. Als Duncan 2 films heeft gezien valt hij op de bank lekker in slaap.

Als Duncan weer wakker is gaat hij lekker met de tablet aan de gang.
De pedagogisch medewerkster komt ook nog langs om leuke dingen te doen met Duncan. Maar Duncan heeft er niet echt heel veel zin in, maar ze geeft niet snel op. Dan herinnert zij zich ineens dat ze nog wat in de kast heeft staan, en ze gaat het snel halen. Ze komt terug met wat speelgoed van Thomas de Stoomlocomotief, Duncan wil het gelijk uitpakken want het zit nog nieuw in de doos. Duncan wil nu wel ineens gaan spelen. En hij speelt hier dan ook heel lang mee.

Laat in de middag komt de Arts ook nog even langs.
Ze heeft de uitslag van de kweek van Duncan zijn ontlasting.

Duncan heeft gelukkig geen virus!

De diarree komt dus in ieder geval door de chemo.
De strenge hygiŽne maatregelen die waren ingesteld, zijn dan per direct ook niet meer nodig. (het handen reinigen bij binnenkomst van de afdeling blijft wel verplicht).

Duncan wordt per 6 uur gemonitord wat hij aan vocht verliest.
Hij krijgt de helft van wat hij verliest weer via het infuus aangevuld om uitdroging te voorkomen. Alles wat Duncan hier zelf bij drinkt is heel mooi meegenomen.

We hopen dat alles lekker goed blijft gaat, en dat diverse bloed waarden niet te hard dalen zodat we maandag weer lekker naar huis mogen.



[ 1 commentaar ] ( 339 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>