Heen en weer naar het ziekenhuis 
Duncan heeft weer wat minder geslapen vannacht, hij moest er vaak uit om even naar het toilet te gaan.
Na wakker te zijn geworden nog lekker even naar de tv kijken in bed, en daarna ook weer lekker beneden op de bank.

Op tijd aangekleed, want we moesten om 10 uur in het Reinier de Graaf zijn. We zijn iets eerder de deur uitgegaan want Papa moest de autoruiten even ijsvrij maken, maar toen Papa de auto wilde starten deed de auto het niet. Papa is toen snel uitgestapt en naar de buurvrouw gelopen (want die was nog net thuis), en de buurvrouw heeft ons toen naar het Reinier de Graaf gebracht voor de controle en bracht ons daarna ook weer naar huis toe.

Bij thuiskomst lag er weer post voor Duncan in de brievenbus (en er stond een tasje tussen de plantjes), Duncan vond het weer leuk om dit uit te pakken (en in het tasje zat een apart cadeautje, een doosje aardbeienthee). Die thee zal Duncan met smaak opdrinken.
Papa is gelijk alles gaan regelen voor de auto, en moest daarna naar de garage.

Toen Papa bij de garage was belde de arts van het Reinier de Graaf met de bloeduitslagen, maar Mama onderbrak de arts met: Duncan heeft een bloedneus. Hierop zei de arts direct, kom onmiddellijk maar weer hier naar toe. Toen was het even wachten op Papa, en die was weer snel terug (en de auto was gemaakt). Snel weer terug naar het ziekenhuis en daar kreeg ik een Trombocyten transfusie, dat zijn de bloedplaatjes (die zorgen voor een korstje als je gaat bloeden).

Dit duurde alles bij elkaar misschien een iets meer als een uurtje, waarna mijn bloedneus was opgehouden.
De andere bloeduitslagen hebben ook nog gekregen van de arts, de Kalium is omhoog gegaan (maar nog niet genoeg), de Magnesium is iets omlaag en hier moet ik meer medicijnen voor innemen. Het fosfaat is ook omhoog gegaan, maar is ook nog niet genoeg. De Neutrofielen (weerstand) is weer goed op peil (maar ik pas nog wel op met zieke mensen), en dus doet de prik die ik op oudjaarsdag heb gekregen zijn werk goed.
Nu moeten we zondag weer terug om bloed te laten prikken, en om alles weer te laten controleren.

Weer thuis aangekomen geeft Duncan aan dat hij honger heeft, en hij wil lekkere bananenvla en een beker thee. De vla eet hij heerlijk op, en even later zegt Duncan dat hij een ijsje wil. Dus Duncan heeft lekker een raket ijsje met smaak op zitten eten. Weer een uurtje later zegt Duncan dat hij nog steeds honger heeft en hij wil een boterham met kaas. Deze klaargemaakt voor Duncan, en hij stopt een stukje in zijn mond. Het smaakt Duncan niet, dus de boterham met kaas gaat maar weg. Toch maar weer een bakje bananenvla. En vlak voordat Mama en Papa gaan eten zegt Duncan dat hij nog meer wil eten, maar hij weet niet wat. Dan maar even met Mama in de kast kijken, en hij ziet een zak chips en zegt die wil ik. En Duncan heeft ook nog een beetje chips gegeten. Papa en Mama blij dat Duncan weer aangeeft dat hij wil eten, en dan mag hij eten wat hij wil.

Na dit alles is Duncan er een beetje klaar mee voor vandaag.
Het is ook best wel vermoeiend om zo heen en weer te gaan tussen thuis en het ziekenhuis. Duncan gaat lekker naar zijn bed en heerlijk slapen.

[ 1 commentaar ] ( 488 bekeken )

<<Eerste <Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende> Laatste>>