Vandaag wat leuks doen. 
Duncan heeft onrustig geslapen, hij was de halve nacht alleen maar aan het draaien in bed. Toen Duncan wat rustiger begon te worden, begon Mama zich niet lekker te voelen, en begon die een beetje te spoken.
Toen alles weer een beetje rustiger was geworden, waren er een paar van die vervelende kleine muggen langs geweest en die hebben even raak geprikt bij iedereen.

Na de laatste uurtjes toch nog een beetje in slaap te zijn gevallen werden we rond negen uur weer een beetje wakker. Na het wakker worden wil Duncan lekker op de bank zitten met de tablet.

Als iedereen heeft ontbeten wil Duncan weer lekker in bad, en Papa laat de kraan lopen. Als Duncan in het lekkere warme water zit, zit hij weer heerlijk te genieten.

Na een klein kwartiertje wil Duncan er uit en afdrogen, Mama komt Duncan halen. Mama doet Duncan zijn badjas aan en neemt hem mee naar de slaapkamer waar hij verder wordt afgedroogd en aangekleed.
Het lekker zitten in een warm bad is heerlijk, maar kost ook weer energie. Duncan wil na het aankleden nog lekker even liggen op bed, en hij doet even een powernap.

Na het korte slaapje wil Duncan weer lekker op de bank zitten, en hij wil even op de dvd een filmpje kijken. In de middag gaan we lekker even naar buiten, Duncan heeft eigenlijk geen zin om mee te gaan.

Maar als we buiten zijn vind Duncan het best wel een beetje lekker
De temperatuur is lekker en het zonnetje schijnt heerlijk. Als we bij de plaza aankomen, vragen we aan Duncan wat hij wil. Duncan reageert een beetje boos, want hij wil niks. We lopen buiten even door en Lenie vraagt aan Duncan of hij wel met het pontje wil overvaren.

Lenie legt uit wat we dan moeten doen, en zegt dat Duncan daar met zijn rolstoel op kan en dat hij niets hoeft te doen. Dat wil Duncan wel, en zo stappen we er met zijn allen op. Duncan zit te genieten als we aan het touw het pontje naar de overkant trekken.

Aan de overkant gekomen gaan we allemaal weer van het pontje af, en lopen even door richting kinderboerderij. Duncan wil hier niet kijken naar de dieren, en we lopen dus door. We lopen richting de plaza en gaan naar binnen.

Duncan krijgt in de winkel nog een leuk kleinigheidje, en dan gaan we even wat drinken. Als we lekker zitten is Duncan een beetje moe, en om te voorkomen dat hij in slaap valt pakt Papa zijn telefoon en zet even YouTube aan voor hem.

Duncan pakt de telefoon en zit lekker een paar filmpjes te kijken. Als iedereen zijn drankje op heeft gaan we weer richting het huisje. En als we weer in het huisje zijn vraagt Duncan of hij lekker op bed mag gaan liggen.

Duncan ligt niet veel later heel even lekker te slapen, en als hij weer wakker wordt wil hij weer lekker op de bank zitten.
Als Duncan even later weer op de bank zit wil hij de tablet, maar het internet werkt niet en dus kan Duncan geen YouTube kijken. Dan wordt aan Duncan gevraagd of de tv aan moet, en dat wil Duncan wel. En toevallig is er ook nog een leuke tekenfilm bezig.

Tijdens het eten wil Duncan weer naar zijn bed, maar Papa zegt dar Duncan maar even op de bank moet blijven zitten. Dan zegt Duncan dat hij pijn in zijn buik heeft, en Papa vraagt het een aantal keer of Duncan ergens pijn heeft. Hij blijft zeggen dat hij pijn heeft in zijn buik, en dan wordt er besloten om Duncan voor de aller eerste keer weer wat extra pijnmedicatie te geven. Even later is de pijn is Duncan zijn buik er niet meer, en is Duncan weer iets vrolijker.

Duncan weet dan even niet meer hoe hij moet gaan zitten of liggen op de bank, en hij vraagt of hij naar zijn bed mag. Duncan is weer een beetje moe en dus mag hij lekker naar zijn bed.

Duncan gaat lekker liggen en valt tijdens het kijken naar een filmpje lekker in slaap. Duncan wordt nog wel een paar keer even wakker in de avond, maar slaapt weer snel lekker verder.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.