Lekker rustig aan. 
Duncan heeft best lekker geslapen, hij is alleen wel een paar keer wakker geweest om zijn broek even te doen. Rond een uur of vier was Duncan ook wakker en toen wilde hij tv kijken want hij kon niet slapen, Papa en Mama hebben toen maar verteld dat Duncan toch maar moest proberen om te gaan slapen.

Duncan is 's morgens net na acht uur pas wakker geworden, en heeft eerst lekker even een dvd liggen kijken in zijn bed. Als de dvd bijna is afgelopen roept Duncan ineens dat hij de douche in wil.

Duncan vind het weer heerlijk in de douche, en hij zit bijna wel lekker een kleine twintig minuten te genieten. Na het douchen is het lekker aankleden en naar beneden waar Duncan lekker op de bank gaat zitten.

Duncan zit een leuke film op de tv te kijken, en heeft het lekker naar zijn zin. Later in de ochtend moeten we toch even boodschappen gaan doen, en zetten de film op de pauze stand. Duncan heeft eigenlijk geen zin om mee te gaan om boodschappen te doen, maar als Duncan buiten is vindt hij het best wel weer lekker.

Na het boodschappen doen zit Duncan nog heel even op de bank en kijkt de film verder af. Als de film is afgelopen wil Duncan lekker even op bed gaan liggen. We brengen Duncan naar boven waar hij lekker op bed gaat liggen en we zetten een filmpje aan voor Duncan.

Duncan ligt lekker tv te kijken en valt dan lekker in slaap. Hij slaapt lekker een tijdje, en als hij wakker wordt is Papa binnen twee tellen bij Duncan. Papa vraagt of Duncan lekker even heeft geslapen en hij vraagt waar Mama is. Papa zegt dat Mama beneden is en hij draait zich weer om, en gaat nog lekker even verder slapen.

Als Duncan dan weer na een heerlijk uurtje slapen wakker wordt, wil hij weer lekker in zijn bed tv kijken. Maar Papa en Mama vinden dat geen goed idee, en zeggen dat Duncan lekker mee naar beneden gaat. Duncan wil alleen mee naar beneden als we zijn kussen meenemen, en even later zit Duncan lekker met zijn kussen op de bank.

Duncan hangt lekker op de bank en kijkt lekker naar de tv, en als hij een tijd later weer een beetje moe begint te worden wil hij weer lekker naar zijn bed.

We brengen Duncan lekker naar bed, en Mama moet Duncan even voorlezen. Als het boekje is uitgelezen wil Duncan nog een filmpje kijken, en Papa zet een leuke dvd aan. Duncan ligt lekker te kijken en valt niet veel later lekker in slaap.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.