Een luie dag. 
Duncan heeft best wel weer lekker geslapen.
Hij heeft geen pijn meer gehad, maar is wel een keer of vier wakker geweest om zijn broek te verschonen.

Duncan heeft wel lekker lang geslapen, hij werd pas rond acht uur wakker.
Na het wakker worden lekker even rustig bijkomen en lekker tv kijken.
Als Duncan lekker even tv heeft gekeken wil hij lekker douchen.

Hij vind het heerlijk om het warme water te voelen, en heeft geen zin om de douche uit te gaan. Maar dan moet hij toch de douche uit, en Mama droogt Duncan snel af en kleed hem aan.

Mama laat Duncan even zitten op bed, waar hij even moet wachten tot Papa hem naar beneden kan dragen. Als Papa klaar is en bij Duncan staat, is Duncan lekker gaan liggen en is in slaap gevallen. Papa laat Duncan lekker slapen.

Een half uurtje later is Duncan weer wakker, en dan kan Papa Duncan meenemen naar beneden. Duncan gaat lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Aan het einde van de ochtend wil Duncan lekker even op bed liggen, en Mama brengt Duncan naar boven.

Duncan ligt lekker op bed en wil een filmpje kijken, en niet veel later valt hij lekker in slaap. Duncan wordt tussendoor een keertje wakker, maar slaapt zo weer verder. Als Duncan dan echt weer wakker wordt, wil hij weer een filmpje kijken, en Papa zet een leuke dvd aan.

Duncan heeft geen zin om weer naar beneden te gaan, en als de dvd is afgelopen wil hij een andere dvd kijken. Ook deze film kijkt hij helemaal af. Duncan ligt aan het einde van de middag nog steeds lekker op bed, en na even praten met Duncan wil hij toch lekker beneden op de bank zitten.

Met het avondeten zit Duncan lekker weer op de bank met de tablet op schoot, en een uurtje later is hij toch best wel weer moe en wil naar bed.

We brengen Duncan weer lekker naar bed, waar hij tijdens het voorlezen van een leuk boekje heerlijk in slaap valt. Wat later op de avond is Duncan weer wakker en kan even niet slapen. Hij wil tv kijken, en we zetten dan maar even een dvd aan. Duncan gaat weer lekker in zijn bed liggen kijken naar de tv, en valt dan lekker in slaap.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.