Toch weer een wijziging in de medicatie. 
Duncan heeft gelukkig weer een heel erg rustige nacht gehad.

Rond een uur of vier werd hij wel heel even wakker omdat hij de Morfine kreeg toegediend, maar is daarna gelijk weer verder gaan slapen.

Duncan is 's morgens vroeg lekker rustig en zonder pijn wakker geworden.
Na even tv te hebben gekeken vanuit bed, aangekleed en naar beneden gegaan waar Duncan lekker op de bank ging zitten.

Rond een uur of negen gaat Mama haar telefoon, en ze wordt gebeld door iemand van het PMC. Het is de Verpleegkundig Specialist die belt en vraagt hoe het gaat. Ze weet wat er in het weekend allemaal is gebeurd en welke acties er zijn gedaan.

We vertellen dat we de Fentanyl pleister op zijn arm hebben geplakt en dat we elke 4 uur de Morfine hebben gegeven. We kregen te horen dat dit niet de bedoeling was, maar het was ook goed dat we allemaal een goede nacht hebben gehad.

We kregen te horen dat de Fentanyl pleister standaard is en dat deze iedere drie dagen vervangen moet worden, en dat de Morfine als extra pijnstilling is. We moeten nu goed in de gaten houden of Duncan echt pijn heeft en op welk tijdstip dit is, en dan mogen wij hem de Morfine geven. We moeten dit in de gaten houden om te kijken of de Fentanyl pleister voldoende pijnstilling geeft voor Duncan, want als mocht blijken dat het niet voldoende is krijgen we hogere dosis Fentanyl pleisters. En morgen belt de Verpleegkundig Specialist nog even om te informeren hoe het vandaag is gegaan.

Duncan vermaakt zich de hele ochtend wel een beetje met de tablet, en aan het einde van de ochtend gaan we eventjes de deur uit. We gaan lekker even naar een speelgoedwinkel om weer eens wat leuks te kopen voor Duncan.
Duncan kiest 2 leuke banen uit van Cars 3, waar hij direct mee wil spelen als hij thuis komt. Maar eerst moet het wel even in elkaar worden gezet, en dat is dan weer een klusje voor Papa.
Als alles in elkaar is gezet gaat Duncan er lekker op de grond mee spelen, en hij blijft bijna wel een uurtje spelen.

Na het spelen is Duncan een beetje moe en Papa pakt Duncan zijn kussen van zijn bed, en Duncan gaat met de tablet lekker even lui liggen op de bank. Als Duncan lekker filmpjes ligt te kijken valt hij even later lekker in slaap.

Als Duncan weer wakker wordt kijkt hij weer lekker verder op de tablet, en een klein uurtje later wil Duncan lekker naar zijn bed.
We brengen Duncan lekker naar zijn bed waar hij lekker in slaap valt tijdens het kijken van een filmpje.

Het is vandaag weer goed gegaan met Duncan, hij heeft geen pijn meer gehad. We kunnen er dan bijna wel vanuit gaan dat de Fentanyl pleisters alleen genoeg zijn om de pijn te voorkomen bij Duncan.
Maar we moeten eerst de nacht nog door, en als dat goed gaat weten we voor nu zeker dat de pleisters alleen goed genoeg zijn of niet.

We hopen dan weer dat Duncan weer een lekkere en rustige nacht zal hebben.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.