Nieuwe medicijnen. 
De afgelopen nacht is ook wel weer wat onrustig geweest.
Duncan is een paar keer wakker geworden om zijn broek te doen, en ook heeft hij een aantal keren geklaagd over pijn in zijn buik.

Duncan is 's morgens vroeg al weer wakker, en ook dan klaagt hij nog steeds over pijn in zijn buik. Mama en Papa hebben het er samen even over gehad, en Mama gaat als het kan het PMC bellen en legt alles via de telefoon uit. Een minuut of tien later worden we terug gebeld door de Arts die dienst heeft in het PMC. Met de Arts heeft Mama ook overleg, en de Arts hoor op dat moment via de telefoon Duncan schreeuwen van de pijn.

De Arts vraagt of onze eigen apotheek open is, maar die is gesloten. De apotheek van het Reinier de Graaf is wel open, en dus worden daar de recepten naar toe gestuurd en kunnen we een uurtje later de medicijnen ophalen.

Omdat Duncan nog steeds klaagt over pijn in zijn buik mag Mama op het moment van bellen een extra gift Tramadol geven zodat de pijn wordt onderdrukt, en hierna moeten we stoppen met de Tramadol.
We moeten Duncan een nieuwe pijnstillers geven, we gaan over op Fentanyl pleisters en Morfine. Dit is dus weer een stapje verder naar beneden.

Ongeveer een uurtje later gaan we richting de Reinier de Graaf Apotheek, en het duurt even maar dan is Mama eindelijk terug met alle nieuwe medicijnen.
Als we weer thuis komen kijken we eerst op welke tijdstippen de nieuwe medicijnen gegeven moeten worden. De Fentanyl pleister kunnen we direct plakken en die moet drie dagen blijven zitten voordat we die moeten vervangen. De Morfine moeten we om de vier uur geven, en dat wordt dan de wekker zetten voor de nachtelijke uren.

Duncan krijgt om 12 uur zijn eerste gift Morfine, en hij gaat lekker een beetje hangen op de bank. Niet veel later wil Duncan lekker even op bed liggen want hij is moe. Papa brengt Duncan naar boven en zet een film van Thomas de Trein aan, en hij blijft lekker bij hem zitten.
Duncan valt lekker in slaap en hij slaapt wel een uurtje of twee.

Als Duncan weer wakker wordt, wordt hij rustig en niet huilend wakker. Papa vraagt hoe het met Duncan gaat en of hij nog ergens pijn heeft, Duncan zegt dat hij geen pijn heeft. We zijn blij dat Duncan nu eindelijk geen pijn meer heeft.

Dan wil Duncan naar beneden en hij gaat lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Een half uurtje later wil Duncan weer ineens op de grond zitten en met zijn treinen spelen, en dit doet hij ongeveer een uurtje lang en met heel veel plezier.
Als Duncan geen zin meer heeft om met zijn treinen te spelen gaat hij weer lekker op de bank zitten. Als Duncan weer even lekker heeft gezeten op de bank is hij toch best wel weer moe en wil hij weer lekker naar zijn bedje toe.

Mama en Papa leggen Duncan lekker op bed, en onder het kijken van een filmpje valt Duncan lekker in slaap.

Duncan heeft gelukkig niet meer geklaagd over pijn in zijn buik, en dit betekend dus dat deze pijnstillers veel beter hun werk doen.
We gaan er nog niet van uit dat we een rustige nacht tegemoet gaan, maar we hebben hier nu wel een goede hoop op.


Monique & Jack Baartse 
Ahhhh wat triest allemaal voor de kleine schat,de pijnmedicatie wordt voor Duncan steeds zwaarder. Wat zullen jullie je machteloos moeten voelen in deze zware strijd. Het is ook niet te bevatten en zo oneerlijk, nogmaals heel veel KRACHT dat is wat ik jullie toe wil wensen.

Dikke knuffel van,
Monique & Jack.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.