Roerig nachtje. 
De hoop voor een rustige nacht laten we maar eens voorbij gaan, want Duncan heeft niet echt een rustige nacht achter de rug.

Gisteravond ging het allemaal goed met Duncan, en hij sliep lekker door. Tot dat Papa naar zijn bed ging, na het geven van de laatste medicijnen werd Duncan onrustig. Duncan is regelmatig wakker geweest om zijn broek te verschonen, en een aantal malen klaagde hij over pijn in zijn buik. Papa ging er dan even uit om een lekkere warme handdoek te maken zodat Duncan deze lekker tegen zijn buikje kon houden.
De laatste paar uurtjes van de nacht heeft Duncan gelukkig wel een beetje doorgeslapen.

Maar 's morgens vroeg is Duncan al weer wakker en ligt hij in zijn bed lekker naar de tv te kijken, en laat hij Papa lekker even verder slapen.
Als Papa dan wakker is wil Duncan lekker de douche in, en hij vindt het heerlijk in de douche.

Na het douchen lekker aankleden en naar beneden, en hier gaat Duncan lekker zitten op de bank met de tablet op schoot. Als Mama boodschappen gaat doen wil Duncan weer gezellig mee. Op het moment dat Mama en Duncan terug komen van de boodschappen is Papa ook helemaal klaar en na het opruimen van de boodschappen gaan we heel even naar Opa en Oma toe. Duncan heeft verse bloemetjes uitgezocht, en deze zetten we daar weer in de vaasjes.

Als we weer thuis zijn gaat Duncan lekker weer op de bank zitten en hij vermaakt zich verder prima met de tablet of het speelgoed op de tafel. In het begin van de middag wil Duncan lekker op bed gaan liggen en we zetten een filmpje op. Duncan ligt lekker te kijken maar hij kan niet in slaap vallen terwijl hij wel moe is.

Aan het einde van de middag wil Duncan toch weer even naar beneden, en hij gaat weer lekker op de bank zitten.
Duncan begint een beetje te klagen over pijn in zijn buik, en dat hij moet huilen om Opa. Dan wil Duncan toch wel weer liever naar zijn bed, en daar gaat het een tijdje zo door, en dan valt hij lekker in slaap.

We zullen afwachten of het weer een rare nacht, of toch een rustige nacht zal worden.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.