Even bellen en overleggen met het PMC 
Duncan heeft afgelopen nacht niet heel lekker geslapen, hij is toch best wel een beetje onrustig geweest en klaagde toch weer over pijn in zijn buik.

's Morgens vroeg weer wakker geworden, en Duncan klaagt gelijk weer over zijn buik. Na Duncan gerust te hebben gesteld ligt hij lekker tv te kijken, en als het kan gaat Mama even bellen met het PMC.

Mama overlegt via de telefoon met de Verpleegkundig Specialist, ze denkt niet dat Duncan nog last heeft van obstipatie. Ze adviseert wel om Duncan de maximale hoeveelheid (16 druppels) Tramadol te geven en drie maal daags de Forlax en kijken hoe het vandaag gaat.

Daarna gaan we lekker naar beneden, waar Duncan lekker op de bank gaat zitten. Duncan vermaakt zich lekker met het kijken naar de tv en de tablet. Duncan voelt zich na het geven van de extra Tramadol wel goed denken wij, want hij klaagt niet.

Af en toe gaat Duncan lekker aan de tafel zitten om te spelen, om daarna weer lekker op de bank te gaan hangen. In de middag gaan we met zijn drietjes lekker even wat boodschappen halen. Duncan klaagt gelukkig niet meer over pijn in zijn buik, de Tramadol lijkt nu dan zijn werk wel goed te doen.

Rond 15 uur belt de Verpleegkundig Specialist nog even op om te vragen hoe het vandaag is gegaan met Duncan. Wij vertellen dat het na vanochtend veel beter gaat met Duncan, hij heeft niet meer geklaagd over zijn buik. Ze is blij dit te horen en verteld misschien ten overvloede dat als er weer iets veranderd we direct kunnen bellen.

Als er een pakketje wordt bezorgd weet Duncan dat het een verrassing is voor hem, en hij is blij dat het er eindelijk is.
Het is da brandweerkazerne van Brandweerman Sam, en Duncan is er erg blij mee. Hij wil er gelijk mee spelen, maar dat gaat niet. Gelukkig is Tante Lenie even onverwachts langs gekomen, en ze help om de brandweerkazerne in elkaar te zetten.
Duncan gaat er gelijk een beetje mee spelen als het allemaal in elkaar zit en op tafel staat.

Als Duncan later een beetje moe is wil hij lekker naar bed, waar hij lekker in slaap valt. Een uurtje later word Duncan weer wakker, en hij wil even naar beneden. Na een kwartiertje wil Duncan weer naar zijn bed toe, en dan valt hij weer lekker in slaap.

We gaan eens mee maken of we nu eindelijk weer eens een beetje een rustige nacht zullen mogen hebben.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.