Duncan voelt zich gelukkig weer wat beter. 
Duncan heeft eindelijk weer eens een aardig nacht mogen hebben. Hij is twee keer wakker geweest, en toen moest zijn broek even worden gedaan. Hierna is Duncan gelijk weer lekker verder gaan slapen.

Duncan is ook weer lekker vroeg wakker geworden, en hij blijft nog lekker even luieren in bed. Als we zijn aangekleed gaan we lekker naar beneden, waar Duncan weer lekker op de bank gaat zitten met de tablet op schoot.

Als Mama boodschappen gaat doen wil Duncan gezellig mee, en als ze terug komen gaat Duncan weer lekker op de bank zitten. Duncan zoekt op de tablet een paar leuke filmpjes op van de Minions, en hij gaat er gezellig een beetje gek bij doen.

Duncan voelt zich duidelijk een stuk beter dan de afgelopen dagen, en hij heeft het weer lekker een beetje naar zijn zin.

Om 11 uur hebben we afgesproken om bij Tim te zijn voor zijn verjaardag.
Duncan heeft er gelukkig ook een beetje zin in, en als we binnen zijn overhandigen ze elkaar een cadeautje. Duncan vind dit wel erg leuk.
Als de cadeautjes zijn uitgepakt willen Tim en Duncan lekker in Tim zijn kamer spelen. Pas na ongeveer een half uurtje wil Duncan weer naar beneden.

Dan gaan we even met zijn allen naar buiten om even te wandelen met de hond, en Duncan vind het heerlijk buiten. Als we terug komen eten we nog lekker even een broodje, en op dat moment wil Duncan naar huis.
Tim zoekt even snel wat leuke filmpjes op en Duncan heeft het weer lekker naar zijn zin. Als de broodjes opgegeten zijn gaan we weer rustig aan naar huis.

In de middag is Duncan een beetje moe en hij wil lekker even in zijn bed gaan liggen.We zetten een film aan en Duncan valt lekker even in slaap.

Als Duncan weer wakker is wil hij weer lekker naar beneden, en hij gaat weer lekker op de bank zitten. Duncan vermaakt zich lekker met tv kijken of hij vermaakt zich lekker wat met de tablet.

Duncan klaagt af en toe best nog wel eens over pijn in zijn buik, maar als we dit vergelijken met de afgelopen dagen gaat het vandaag gelukkig wel weer een stukje beter.

Vroeg in de avond wil Duncan weer lekker naar zijn bed omdat hij moe is. Papa en Mama brengen Duncan lekker naar zijn bed en zetten een filmpje op, niet veel later is Duncan al weer lekker in slaap gevallen.
Maar als we denken dat Duncan slaapt en we gaan naar beneden wordt hij niet veel later toch wakker en begint te roepen. Dit gaat een paar keer zo door tot dat Duncan toch gewoon lekker in slaap valt.

We hopen dat hij weer een rustige nacht zal mee mogen maken.


Pieter 
Hopelijk komt het weer in wat rustiger vaarwater voor jullie drietjes en speciaal voor Duncan :sleeping:, want zonder slaap vaart niemand wel.
Ik blijf aan jullie denken, Pieter

Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.