Weer een ziekenhuis bezoek. 
Duncan is ook afgelopen nacht weer onrustig geweest, hij is een paar keer wakker geweest en klaagt dan over pijn in zijn buik.

Vroeg in de ochtend is Duncan al weer wakker, en hij ligt lekker rustig in bed naar de tv te kijken. Omdat Duncan nog pijn in zijn buik heeft belt Mama met het Reinier de Graaf, dit omdat de tramadol ook weer obstipatie kan veroorzaken. Ze gaan even overleggen in het ziekenhuis, en met vijf minuten wordt Mama terug gebeld. Of het lukt om 9:15 uur in het Reinier de Graaf te zijn, dat wordt even opschieten dus voor iedereen.

We zijn redelijk op tijd in het ziekenhuis, en melden ons op de afdeling. We kunnen in de behandelkamer plaats nemen, waar we heel even moeten wachten. Met vijf minuten komt de Arts even langs, en die stelt een aantal vragen en voelt en luistert even bij Duncan.

Omdat we denken dat er nog steeds ontlasting dwars zit krijgt Duncan wederom een klysma. Als de zuster aankomt met alle materialen wil Duncan niet. Als Duncan gerustgesteld is ondergaat hij alles weer zonder tegen te stribbelen. Alles gaat goed en iets meer dan een uurtje later mogen we weer naar huis.

Als we thuis komen gaat Duncan lekker op de bank liggen met de tablet, en hij vermaakt zich prima hiermee. In het begin van de middag wil Duncan lekker op bed liggen, en dus brengen we hem naar boven.
Duncan ligt op bed lekker een filmpje te kijken, en valt even later lekker in slaap.

Duncan klaagt nog wel steeds over pijn in zijn buik, maar we moeten afwachten of het bezoek aan het ziekenhuis effect gaat krijgen.

Als Duncan weer wakker is wil hij weer naar beneden, en daar gaat hij lekker op de bank zitten. Als Duncan een liedje hoort op de tablet komt hij ineens van de bank af en legt de tablet op tafel.
Duncan roept Papa en Mama en zegt tegen hun, kijk dan. Duncan neemt een paar rare houdingen aan en Papa en Mama zijn blij dat ze Duncan vrolijk zien. Duncan had ineens de energie en zin om eventjes lekker een beetje gek te doen.

Daarna gaat Duncan heel even met zijn treintjes spelen, en hij doet dit weer met veel plezier. Als Duncan klaar is met spelen gaat hij weer lekker op de bank hengen.

Duncan wil al weer vroeg naar zijn bed, waar hij al kijken naar een film van Thomas de Trein lekker in slaap valt.
Halverwege de avond wordt Duncan nog wakker en gilt het weer uit van de pijn in zijn buik, maar als dit over is slaapt hij lekker verder,

We hopen dat Duncan eindelijk eens een beetje een rustige nacht zal hebben.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.