Weer een slechte nacht. 
Duncan heeft afgelopen niet lekker geslapen!
Duncan is weer regelmatig wakker geworden, en klaagt dan over pijn in zijn buik. Rond vier uur is Papa zijn bed uit gegaan om nog wat pijn stilling te geven aan Duncan.

's Morgens vroeg is Duncan al weer wakker, en hij klaagt met enige regelmaat over pijn in zijn buik. En tot overmaat van ramp moet Duncan ook nog eens overgeven, er komt zeer veel slijm omhoog en maar een beetje voeding. Hierna is de pijn in Duncan zijn buik minder, en valt hij weer voor een half uurtje in slaap.

Nadat Duncan weer wakker wordt kijken we nog wat tv in bed, en gaan daarna lekker naar beneden. Duncan gaat lekker op de bank zitten met de tablet op schoot. Duncan wil vandaag ook weer mee met Mama om de boodschappen te halen, maar gezien het slechte weer blijft Duncan toch thuis.

Duncan is weer blij als Mama thuis komt van de boodschappen, en dan gaat hij lekker op de bank liggen. Duncan klaagt nog steeds een beetje over pijn in zijn buik. Duncan vermaakt zich lekker met de tablet, kijkt filmpjes of speelt een spelletje.

Halverwege de middag is Duncan echt moe, en hij wil lekker zijn bed in. We brengen Duncan naar zijn bed waar hij lekker een filmpje op tv gaat kijken, maar Duncan valt lekker in slaap. Duncan slaapt een kleine twee uur voordat hij weer wakker wordt.

Duncan wil weer lekker naar beneden, en hij is dan blij dat de visite er is. Duncan gaat lekker op de bank zitten en neemt de tablet weer lekker op schoot. Ook nu klaagt Duncan af en toe weer over pijn in zijn buik. We denken dat er weer wat ontlasting dwars zit, want de tramadol kan ook weer obstipatie geven.

Wat later op de avond wil Duncan naar bed want hij is weer moe, maar als Duncan 10 minuten in zijn bed ligt wil hij weer naar beneden.
Papa neemt Duncan weer mee naar beneden, waar Duncan weer lekker op de ban gaat zitten. Een half uurtje later wil Duncan weer naar boven, maar ook nu wil hij na 10 minuten weer naar beneden.
Papa zegt tegen Duncan dat we naar beneden gaan, en dat we daar dan voorlopig even blijven.

Duncan gaat lekker op de bank liggen, en Papa heeft een idee.
Papa pakt Duncan zijn eigen kussen en legt deze op de bank zodat Duncan lekker kan liggen. Papa legt ook een dekentje over Duncan heen, en Papa maakt ook even een warme handdoek en legt deze onder het dekentje tegen Duncan zijn buik.
Duncan vind het heerlijk en hij blijft lekker eventjes liggen.

Als de visite weer naar huis gaat, dan gaat Duncan ook naar zijn bed.
Hij valt nu wel lekker snel in slaap, en hij slaapt de rest van de avond lekker door.

We hopen dat de komende nacht een stuk rustiger verloopt dan afgelopen nacht, en dat iedereen een beetje kan slapen


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.