Jens komt spelen. 
Duncan heeft redelijk geslapen, hij is gelukkig maar één keer wakker geworden.

Duncan werd rond vier uur wakker en klaagde over zijn buik, Papa heeft toen de tramadol gepakt en deze gegeven. Het duurde heel even voordat het zijn werk begon te doen, maar daarna is Duncan weer lekker verder gaan slapen.

's Morgens is Duncan weer lekker vroeg wakker, en na wat tv kijken in bed gaan we lekker aankleden en naar beneden. Duncan gaat lekker op de bank zitten en vermaakt zich lekker met de tablet op schoot.
Als Mama boodschappen wil gaan doen, wil Duncan weer gezellig mee.
En als Duncan en Mama weer terug komen van de boodschappen gaat Duncan weer lekker zitten op de bank.

Aan het einde van de ochtend wil Duncan naar zijn bed omdat hij moe is, maar als hij lekker op bed ligt kan hij toch niet in slaap vallen.
Het Duurt even maar dan wil Duncan toch weer naar beneden, en gaat hij lekker even op de bank hangen.

Rond 13 uur gaat de deurbel, en daar staan Jens en zijn Mama voor de deur. Jens komt lekker even spelen bij en met Duncan. Duncan komt gelijk van de bank af, en gaat heel even lekker spelen.

Maar Duncan heeft niet echt de energie om leuk te blijven spelen, en hij gaat weer op de bank zitten. Papa zet een leuke film op en Duncan zijn vriendje Jens heeft deze film nog niet gezien. Duncan zit op de bank een beetje naar de film te kijken, en Jens zit te kijken en gaat tussendoor ook een beetje spelen.

Als Jens en zijn Mama weer naar huis gaan wil Duncan even later weer even op bed liggen. Hij valt lekker snel in slaap, en een klein half uurtje later wordt hij even wakker. Mama gaat dan heel even bij Duncan zitten en hij valt weer lekker in slaap.

Nu slaapt Duncan een kleine anderhalf uur, en als hij wakker wordt wil hij weer lekker naar beneden. Duncan gaat weer lekker op de bank hangen, en vermaakt zich weer lekker met de tablet.

Vroeg in de avond is Duncan moe, en hij wil lekker naar boven.
Na even heerlijk te hebben gedoucht gaat Duncan lekker fris zijn bed in, en hij valt hij tijdens het voorlezen lekker in slaap. Een half uurtje later wordt hij waker, en vraagt dan waar iedereen is. We zijn snel bij Duncan en vertellen dan dat Papa en Mama beneden zitten, Duncan gaat weer liggen en valt weer lekker in slaap.

We hebben Duncan om middernacht nog tramadol gegeven, en hopen dat hij hier de nacht goed mee door gaat komen.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.