Naar de kermis. 
Duncan heeft redelijk geslapen, een paar keer wakker geweest en daarna is hij weer lekker verder gaan slapen.

's Morgens is Duncan weer lekker op tijd wakker, en wat tv te hebben gekeken gaan we lekker naar beneden. Duncan gaat lekker op de bank hangen met de tablet en vermaakt zich hier heerlijk mee.

Duncan wil weer gezellig met Mama mee om de boodschappen te halen, als ze komen is Duncan lekker vrolijk. Duncan heeft ook gezien dat de kermis er eindelijk staat, en hij begint te vertellen waar hij allemaal in wil.
Hij wil zeker echt wel in de botsauto's, en noemt dan ook nog een beetje op waar hij vorig jaar allemaal in is geweest.

Maar voordat we naar de kermis gaan moet Papa ook eerst nog even een boodschap halen, en Duncan wil ook nog even naar het plekje van Opa en Oma. Als we bij Opa & Oma zijn ziet Duncan dat de vaasjes met een bloem erin er nog staan, en dat de bloem nog mooi is. Als Duncan iets heeft gezegd zegt hij ook gedag en wil hij weer naar huis.

Thuis gekomen is Duncan moe en hij gaat lekker op de bank liggen met de tablet, om niet veel later lekker even in slaap te vallen.
Als Duncan wakker wordt en even is bijgekomen wil hij naar de kermis toe. Iedereen dus schoenen aan en Duncan lekker in zijn rolstoel, en op naar de kermis.

Als we vragen of Duncan nog in de botsauto's wil zegt hij nee, hij wil dit niet meer. We lopen eerst een rondje om te kijken wat er allemaal staat, en dan ziet Duncan eendjes vangen. Dat wil hij wel doen, en Duncan vangt binnen de kortste keren 7 eendje en hij kiest een leuke knuffel uit. daarna lopen we verder en dan wil Duncan ook nog lekker touwtje trekken, en ook hier kiest hij een leuke zachte knuffel uit.

Dan wil Duncan weer naar huis, hij heeft het wel weer gezien op de kermis. Thuis gaat hij weer lekker op de bank zitten, en later in de middag valt hij weer lekker in slaap.

Als Duncan dan weer wakker wordt, wil hij met zijn Cars auto's op de grond spelen. Hier heeft Duncan maar eventjes zin in en niet veel later zit hij weer op de bank.

Duncan wil redelijk vroeg naar bed, en hij wil lekker worden voorgelezen uit het Cars boek waar hij zelf in mee doet.
Als het boekje bijna uit is zegt hij dat hij wil slapen en Papa mag niet verder lezen.
Na vijf minuten zegt Duncan dat hij toch nog maar een filmpje wil kijken, en Papa zeg een dvd van Thomas de trein aan.

Na een klein half uurtje zegt Duncan dat de tv uit mag, hij is moe en hij wil slapen. Papa zet de tv uit en Duncan valt lekker snel in slaap.Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.