Laatste dag van de chemokuur. 
Duncan heeft lekker rustig geslapen, hij is wel een keertje of twee wakker geworden maar sliep lekker snel verder.

Duncan is weer zo rond half zeven wakker geworden, en dan gaat hij lekker lui in bed een beetje tv liggen kijken.

Als we lekker naar beneden gaan wil Duncan lekker op de bank zitten met de tablet op schoot, en hier vermaakt hij zich prima mee.
Duncan wil weer gezellig met Mama mee om boodschappen te doen. Als ze weer thuis komen is het weer tijd om Duncan zijn chemo toe te dienen.

Het is vandaag gelukkig weer de laatste dag van deze chemokuur, welke we Duncan thuis geven. Het gaat redelijk met Duncan, hij is vermoeid en heeft regelmatig pijn in zijn buik en benen. De pijn in zijn buik komt door de ontlasting welke nog steeds een beetje dwars zit, maar hij is gelukkig wel wat vrolijker dan vorige week.

In de middag wil Duncan lekker op bed liggen waar hij lekker in slaap valt en ruim twee uurtjes slaapt. Als hij weer wakker wordt, wil hij weer lekker naar beneden waar hij wat tv gaat kijken.

Duncan hangt de rest van de middag een beetje op de bank, en vermaakt zich wel. In het begin van de avond wil Duncan naar bed, en na het voorlezen van een boekje en daarna een filmpje kijken valt hij lekker in slaap. Maar na een half uurtje is hij weer klaar wakker, en hij wil een filmpje kijken. Na een half uurtje is Duncan nog steeds wakker, en we besluiten om dan maar lekker naar beneden te gaan.

Duncan kijkt beneden weer lekker wat tv, om later op de avond weer lekker naar bed te gaan. Nu slaapt Duncan weer lekker snel en hij blijft lekker slapen dit keer.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.