Een rustige dag. 
Duncan heeft niet de hele nacht doorgeslapen, in het begin van de nacht is hij een aantal malen achter elkaar wakker geworden.
Hij had telkens weer iets anders, het begon dat hij niet lekker lag, daarna kriebelde zijn wang daarna moest hij naar de wc. Na het wc bezoek kon hij niet meer slapen, en als laatste had hij weer eens een keer een pleister van zijn wang gehaald. Daarna is Duncan toch weer lekker in slaap gevallen, en heeft de nacht lekker rustig doorgeslapen.

's Morgens vroeg is Duncan al weer lekker wakker, en hij ligt lekker in bed naar de tv te kijken. Als Duncan geen zin meer heeft om tv te kijken wil hij naar beneden, waar hij lekker op de bank gaat zitten. Duncan gaat op de tablet een spelletje spelen, en als Mama boodschappen wil gaan doen wil Duncan mee.

Aangezien Duncan het stukje lopen richting de supermarkt niet gaat redden, gaat Mama de winkelwagen eerst halen. Daar gaat Duncan lekker in zitten, en gaat hij samen met Mama de boodschappen halen.

Als Duncan en Mama weer terug komen is Duncan lekker een beetje vrolijk, dat zal wel door de lekkere frisse buitenlucht komen. En Duncan en Mama hebben een beetje geluk gehad, want een regenbui hebben ze niet gezien ze zijn dus lekker droog gebleven.

Duncan gaat weer lekker op de bank liggen, en even later wil hij even op bed liggen om te slapen. Duncan heeft niet veel energie, en doet regelmatig een slaapje tussendoor. Duncan klaagt als hij gaat staan ook over pijn in zijn buikje, dit kan nog steeds komen door de ontlasting welke nog steeds wel een beetje dwars zit. Het gaat hier wel beter mee, maar is nog niet helemaal goed.

Als Duncan weer wakker wordt wil hij weer lekker naar beneden, waar hij lekker op de bank gaat zitten.
Hij vermaakt zich goed met de tablet, en doet tussendoor ook wel een paar keer een hazenslaapje.

Vroeg in de avond gaan we lekker naar boven, en Duncan en Papa gaan lekker even samen de douche in. Duncan vind het heerlijk, en heeft het naar zijn zin. Na het douchen lekker afdrogen en zijn bed in.
Na het voorlezen van een leuk boekje valt Duncan lekker in slaap.

Hopend op een rustige en lange nacht.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.