Vermoeidheid. 
Duncan heeft een redelijke nacht achter de rug, hij is een paar keer wakker geweest maar sliep daarna weer lekker verder.

Duncan was weer lekker vroeg wakker geworden, en na wat tv kijken in bed weer lekker aankleden en naar beneden. Als Duncan beneden komt wil hij lekker op de bank zitten, en hij gaat een spelletje op de tablet doen.

Als Mama nog wat boodschapjes wil gaan doen wil Duncan mee, dus schoenen en jas aan, pet op en in zijn rolstoel. Duncan vind het weer lekker om even buiten te zijn geweest, en als hij terug komt is Duncan een beetje moe. Duncan gaat lekker even op de bank liggen met de tablet en niet veel later is hij lekker even in slaap gevallen.

Als Duncan weer wakker word wil hij nog even naar het plekje waar Opa en Oma weer samen zijn. Duncan wilde er iets neerzetten, dus met het boodschappen doen heeft hij samen met Mama twee vaasjes met een bloemetje erin gekocht.
Als de vaasjes zijn neergezet wil Duncan er weer vandoor.

We gaan dan naar Lenie, Sil en Robin toe, en als we aankomen wil Duncan aanbellen. Hij blijft lekker lang op de bel drukken, en als de deur open gaat zegt Duncan dat hij het was.

Duncan wil gelijk op de grond gaan spelen, en dat doet hij een minuut of 10. Daarna komt hij ook lekker op de bank zitten, Duncan is weer moet dus hij gaat lekker even liggen op de bank. Duncan valt lekker even in slaap maar als hij 10 minuten later even wakker wordt, wil hij naar boven. Mama zegt dat Duncan niet thuis is, maar Lenie vraagt of Duncan in bed wil liggen en hij zegt ja. Duncan mag lekker even in bed liggen en Papa brengt Duncan naar boven. Duncan valt lekker even in slaap om na een kwartier weer wakker te worden, en hij wil weer naar beneden.

Duncan zit lekker op de bank en na een klein kwartiertje wil hij weer naar boven, hij wil weer in bed gaan liggen. Als Duncan weer in bed ligt valt hij weer lekker even in slaap, en even later wordt hij weer wakker en wil weer naar beneden.

Papa neemt Duncan weer mee naar beneden, en Duncan gaat lekker op de bank liggen met een dekentje over zich heen. Duncan is snel moe en doet dan regelmatig een kort slaapje.

Duncan ligt nu lekker op de bank, en Lenie vraagt aan Duncan of hij een film wil kijken. Duncan wil dat wel en Sil zet een leuke tekenfilm aan voor Duncan.
De rest van de middag is Duncan lekker aan het hangen op de bank, of hij is wat aan het spelen op de bank.

Na het eten gaan we naar huis, en als we thuis zijn wil Duncan gelijk naar zijn bed toe. Duncan valt lekker snel in slaap en wordt een paar keer wakker en vraagt dan waar iedereen is.

Wat later zegt Duncan dat hij naar beneden wil, en Papa neemt hem even mee. Een half uurtje later gaat Mama met Duncan mee naar boven, en ze gaan in bed lekker een filmpje kijken.
Als deze film is afgelopen is Duncan nog steeds wakker, en er wordt nog een tekenfilm aangezet. Deze kijkt Duncan ook af, en dan wil hij weer naar beneden. Maar dat vinden Papa en Mama niet goed, en Duncan blijft in zijn bed liggen. Niet veel later valt hij weer even in slaap, om niet veel later naar Papa te roepen dat hij zijn drinken helemaal heeft opgedronken.

Hierna gaat Duncan weer lekker slapen, en wie weet slaapt hij de nacht lekker door.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.