De handenketting laten maken. 
Duncan heeft een redelijk rustige nacht gehad.
Hij is wel rond twee uur wakker geworden en had jeuk bij de sondepleister naast zijn neus, en Duncan wil de pleister van zijn wang af trekken.
Even later roept hij Papa dat zijn sonde er uit is, gelukkig was de sonde er niet geheel uit en kon Papa de sonde rustig terug duwen in Duncan zijn neus. Na controle of de sonde weer goed zat heeft Papa een nieuwe pleister op Duncan zijn wang geplakt, en zijn we weer lekker gaan slapen.

Duncan is weer lekker vroeg wakker geworden, en na heel even tv kijken wil hij naar beneden. Duncan wil geen tv kijken, hij wil een spelletje spelen op de tablet.

Rond 10 uur gaan we de deur uit op weg naar Kathy van de Stichting een Glimlach Doet Wonderen. We hebben daar afgesproken om een handenafdruk te laten maken van onze handen samen.
We moesten even wachten, maar Duncan was lekker op zijn gemak. Even later is iedereen er, en na wat te hebben gedronken kunnen we gaan beginnen.

Duncan krijgt te horen wat hij moet doen, en dat is zijn handje heel stil houden. Na het uitzoeken wat het mooiste is krijgen we een soort vloeibare rubber over onze handen, dit voelt een beetje koud aan zegt Duncan. Als de handen zijn ingegoten wordt er direct stukjes gipsverband overheen gedaan zodat de stevigheid blijft gewaarborgd.
Na een minuut of 10 moeten Papa en Mama voorzichtig hun vingers gaan bewegen, en ze komen langzaam los. Daarna mag Duncan eindelijk zijn vingers bewegen, en ook hij is weer lekker snel los. We moeten even onze handen schoonmaken en dan krijgen we de afdruk van onze handen te zien. Het is nog niet klaar want er moet nog een afgietsel van worden gemaakt, maar dat gebeurt later.

We blijven nog even zitten praten, en Duncan zit heerlijk een film te kijken. Na het eten van een broodje gaan we weer richting huis, en in de auto valt Duncan lekker weer even in slaap.

Als we thuis zijn gaat Duncan even op de bank zitten terwijl Mama en Papa alles even opruimen. Daarna wil Duncan naar boven, hij is moe en wil even slapen. Duncan gaat lekker liggen, en Papa ook en ze vallen lekker in slaap.

Papa en Duncan worden een uurtje later weer wakker en gaan dan weer lekker naar beneden, waar Duncan lekker tv gaat kijken. De rest van de middag verloopt lekker rustig.

Het gaat gelukkig weer stukken beter met Duncan na het ziekenhuisbezoek. De ontlasting gaat langzaam weer een beetje komen, en met het geven van de chemo gaat alles gelukkig ook goed. Duncan heeft gelukkig geen erge bijverschijnselen.

Vroeg in de avond wil Duncan weer lekker gaan slapen, maar in de avond word hij wel een paar keer wakker. En wat later op de avond wil Duncan mee naar beneden, we nemen Duncan dus lekker even mee.
Als Duncan 10 minuten zit wil hij weer naar de slaapkamer, maar Papa zegt dat hij dan moet wachten op Mama. Duncan gaat liggen op de bank, en als Mama klaar is met tv kijken gaat ze samen met Duncan naar de slaapkamer.

Duncan valt dan lekker in slaap, en we hopen er op dat hij de nacht lekker zal doorslapen.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.