Wat een nacht. 
De nacht is een heel erge onrustige nacht geweest.
Duncan valt telkens even in slaap om even later schreeuwend wakker te worden, en Papa en Mama kunnen vragen wat er aan de hand is maar Duncan geeft geen antwoord. Dit hele verhaal duurt tot ongeveer 4 uur of half 5, en tot die tijd hebben we nog niet kunnen slapen.

Maar Duncan is zelf ook zeer vermoeid van de hele nacht dat hij toch in slaap valt en twee uurtjes slaapt. Papa en Mama vallen ook meteen in slaap. Het slapen doet Duncan tot ongeveer 6 uur, en hij doet zoals hij de nacht is geweest. Duncan zit zich zelf in de weg, en waardoor kan hij niet vertellen. Hij zegt af en toe dat hij pijn in zijn buik heeft en dan vooral bij zijn navel.

Papa zet de tv aan voor Duncan, en hij gaat lekker liggen kijken. Papa en Mama blijven ook nog lekker even liggen want ze zijn bijna compleet gebroken na zo'n nacht.

Als het net na 9 uur is gaat Mama contact opnemen met het PMC, ze legt alles uit wat er aan de hand is en dat het zo niet verder kan. De verpleegkundig specialist die Mama aan de telefoon heeft vraagt een aantal dingen, en ze heeft zeer waarschijnlijk een goed idee wat er aan de hand zou kunnen zijn met Duncan. Duncan heeft zeer waarschijnlijk last van obstipatie. Ze verteld dat ze gaat overleggen en dat ze met vijf minuten terug belt.

Als ze terugbelt krijgen we te horen dat we naar het Reinier de Graaf moeten, en eigenlijk zo snel mogelijk.

Als we in het Reinier de Graaf komen, kunnen we gelijk een kamer in en moeten we wachten op de Arts. Duncan ligt lekker op het bed en valt gewoon lekker in slaap. Dan komt de Arts en die heeft alles al besproken met het PMC, en hij wil Duncan onderzoeken als hij wakker is. En dan wordt Duncan weer wakker, de Arts kan Duncan dan gelijk onderzoeken. Hij voelt en luistert heel erg aandachtig naar Duncan zijn buik, en dan heeft hij twee opties voor het verhelpen van de obstipatie. Optie 1 is we beginnen 2 keer per dag met de Forlax (laxeermiddel) en dan moet met een aantal dag verbetering optreden.
Optie 2 is ook beginnen met 2 keer per dag e Forlax, maar dan krijgt Duncan ook een klysma om de ontlasting vanaf twee kanten zachter te maken. De Arts vertelt ook dat optie twee wat minder prettig kan zijn voor Duncan, maar omdat we niet nog zo'n nacht willen kiezen Papa en Mama toch voor optie 2.

Een half uurtje later komt de pedagogisch medewerker om Duncan uit te leggen wat er allemaal gaat gebeuren, en Duncan lijkt het allemaal te begrijpen. Weer een half uurtje later is alles gereed om Duncan zijn klysma te geven, en hij doet alles zonder maar een kik te geven.
Een uurtje later heeft Duncan het allemaal heel erg goed gedaan en de zusters zijn niet ontevreden en dus mogen we lekker naar huis.

Als we thuis zijn gaat Duncan lekker even op de bank hangen, en kan Mama de boodschappen gaan halen. Vlak voor drie uur in de middag gaan we met zijn allen naar het crematorium, en daar komen nog een aantal familieleden. Duncan is er ook bij, omdat Duncan Opa gedag wil zeggen. Opa wordt eindelijk weer herenigd met Oma, en Duncan is daar heel erg blij mee. Als Opa is bijgezet laat Duncan een blauwe en een roze ballon die samen aan een touwtje zitten los, en ze vliegen samen omhoog. Als de ballonnen uit het zicht zijn verdwenen is het klaar voor Duncan en dan wil hij naar huis.

Thuisgekomen is Duncan moe en hij wil lekker in bed liggen, Papa gaat dan de wat grotere boodschappen halen. Als Papa weer thuis komt zit Duncan weer op de bank, en Papa loopt snel de kamer in en zet wat neer achter de bank. Duncan heeft iets gezien maar hij weet niet wat, dus hij komt van de bank af om te kijken. En dan ziet Duncan Rocky (van Paw Patrol) liggen, hij loopt er naar toe en ziet dan ook een auto van Paw Patrol staan. Duncan kijkt een beetje verbaasd naar Papa, maar deze zegt dat Duncan het heel erg goed heeft gedaan en dat hij best wel een beetje verwend mag worden.

Duncan gaat gelijk alles uitpakken en er dan even mee spelen.
Ondertussen heeft Duncan al een aantal malen een vieze broek gehad, dit betekent dat de ontlasting wat zachter wordt en dus los gaat komen.

De avond verloopt een klein beetje rommelig, maar dit komt omdat Mama niet thuis is. Gelukkig is Tante Lenie er zodat Papa vanavond niet alleen voor Duncan hoeft te zorgen.
Als Duncan na een telefoontje weet dat Mama weer onderweg is naar huis, valt hij lekker in slaap op de bank.

Als Mama thuis is word Duncan even wakker en wil dan direct naar zijn bed. Duncan ligt weer lekker snel te slapen.
We hopen er op dat we de komende nacht iets meer nachtrust hebben dan afgelopen nacht.


Commentaren 

Voeg Commentaar Toe

Vul onderstaand formulier in om je eigen commentaar toe te voegen.

Toevoegen Speciaal:


:ahh: :baby: :babyhuil: :babyknuf: :babydag: :babygr: :babyslaap: :bad: :badderen: :banana: :bananadance: :bignews: :bloos: :boodschap: :brancard: :bye: :byebye: :champagne: :cheer: :clap: :confetti: :crazy: :dokter: :dokter1: :dokter2: :dokter3: :douchen: :duim: :eten: :feest: :blauw: :rood: :fles: :friends: :gaap: :glimlach: :groepsdans: :happy: :hartje: :hosanna: :huilen: :humeur: :itsme: :ja: :kissing: :koninginnedag: :koud: :kus: :kwijl: :lachen: :licking: :lol: :lollegs: :mammaknuf: :nana: :notnormal: :ondeugend: :please: :popcorn: :schaaptel: :schateren: :shock: :slaapbank: :slapen: :zzz: :sleeping: :snif: :suf: :super: :superwink: :swing: :terminator: :threesome: :verdriet: :verjaardag: :verkouden: :verliefd: :vuurwerk: :wakkerworden: :wave: :wegen: :wekker: :welkomthuis: :winkelen: :ziek: :zielig: :zonnen: :bordjezwaai:

Bekijk Geuploade Afbeeldingen
Commentaren worden eerst gecontroleerd op dit Blog. Het commentaar moet eerst goedgekeurd worden door de Beheerder voordat het zichtbaar wordt op de site.